Xray Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 de nem ámm .. de akkor is .. el tudtam volna viselni azt a milliárdot ám ;) Végre a sok sz@r után egy kis jo is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 a sztori a következö 5ös lottot huztak mint minden héten el is vitték az 5 öst ... szamaink 2, 9, 31, 69, 75, és ez ami az ötöst érte volna 2, 9, 39, 69, 75, Meg ne magyarázd má hogy négyesed volt az ötöslottón és peches vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Meg ne magyarázd má hogy négyesed volt az ötöslottón és peches vagy :D pechesnek peches vagyok ez csak egy kis eggyenlitési kisérlet ... szok szivas utan egy kis jotétel az élettöl .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 na de az aktuális dolog ki milyen ods al fogad hány hét mulva nyirjak ki Obamát ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Gratulálok! 676 010 Forint a nyeremény mert 82 darab négyes tallat volt. Link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 ki milyen ods al fogad hány hét mulva nyirjak ki Obamát ? :D Van valami belső infód, hogy útnak indult valami árjafehér turbómagyar különítmény, vagy a helyi Ku Klux Klán dobott egy levelet, esetleg CLint Eastwood és kis redneck baráti ültek be a déi zászlós Fordjaikba és indultak DC felé és Obama hullája fölött akarják megtartani a következő National Rifle Association gyűlést? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Van valami belső infód, hogy útnak indult valami árjafehér turbómagyar különítmény, vagy a helyi Ku Klux Klán dobott egy levelet, esetleg CLint Eastwood és kis redneck baráti ültek be a déi zászlós Fordjaikba és indultak DC felé és Obama hullája fölött akarják megtartani a következő National Rifle Association gyűlést? :D korán reggel, ennyi hülyeséget kitalálni... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 de nem ámm .. de akkor is .. el tudtam volna viselni azt a milliárdot ám ;) grat hozzá... akkor most már vissza kell venni azt a nagyturbot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Van egy kapcsolóm ami leveszi a szuflát az AC-ról olyan biztonsági :D Elvileg így műkszik 4 éve és nem volt vele gond, meg szerintem menet közben is genyozna. Benzinszag volt rendesen :P :D :D Azért szerintem ellenőrizd azt a kapcsolót, mondjuk egy átkötéssel... tud így szivatni, ha beég a kontakja. Főleg ha nem legalább 10A-es a kapcsoló :D Sziiiijaaaa. Köszike, jól vagyok, éjszakázást még bírom, csak az a furcsa, hogy eddig a hasam rántott orra, most meg a "tejtartók". :D ;) És most már ráadásul ketten osztoznak rajta! :D de nem ámm .. de akkor is .. el tudtam volna viselni azt a milliárdot ám :P Grat! Akkor kicsit csökkentve van a banki hiány :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Kettőt és válassz magadnak is valami hasonlót ;) Nah Albert akkóóóó válasz. Elkelt a cucc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 http://www.funpic.hu/files/pics/00006/00006639.jpg :D .....hát ezen beszartam ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Sziiiijaaaa. ... hogy eddig a hasam rántott orra, most meg a "tejtartók". :D :D ;) :P :D "szegény" Tomi... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 :D ;) http://www.timeslip.hu/upload/f/pic49115af12b6af.jpg Nem is csak én olvasok timeslip-et... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nem is csak én olvasok timeslip-et... :P :D Én ott kezdem a netezést! :D Vagyis a saját oldalam a kezdő, de aztán az első utam oda vezet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 kemény szöveg... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 kemény szöveg... ;) :P Hát igen, aki már régóta Seatos... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 vigyázat nagyon megy 171le traktor/1400kg kb...jeah... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 vigyázat nagyon megy 171le traktor/1400kg kb...jeah... :D kb olyat megy mint egy xe GSI... :D csak úgy egyébként...szal olyan 15.4-5 körül...Persze vannak ennél jobb GSI-k...de azok most nem számítanak... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 kb olyat megy mint egy xe GSI... :D csak úgy egyébként...szal olyan 15.4-5 körül...Persze vannak ennél jobb GSI-k...de azok most nem számítanak... ;) :P KB....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Én ott kezdem a netezést! :D Vagyis a saját oldalam a kezdő, de aztán az első utam oda vezet! ;) ezt inkább oda írd ne ide :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 ezt inkább oda írd ne ide ;) Értettem kapitány! :D Azt nem tudtad hogy amint gyorsan át akar lapozni az ember azzal kezd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 kb olyat megy mint egy xe GSI... :D csak úgy egyébként...szal olyan 15.4-5 körül...Persze vannak ennél jobb GSI-k...de azok most nem számítanak... ;) :P Azért az érzetet nagyban befolyásolhatja, hogy 1800-tól majd' kétszer annyi nyomatéka van mint egy gsinek csak 4000 felett. :D Igaz, pörgetve nem gyorsul jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 :D ;) :P "szegény" Tomi... :D :D Gondolom szenved is mint az állat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts