mélykék76 Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 Akárki akármit mond, a volt felvonulási királysáág 8)
redline Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 Viszont én nem tudtam nagyon gyors lenni mert olvadt is és így egy kicsit jobban csúszott és nagy volt a várható futómű kár ezért inkább öregurasan de szépen nyújtottam a bowdent. ha szétkurod az autot agyonváglak :)
mélykék76 Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 ha szétkurod az autot agyonváglak :) Ejnye-bejnye. Tominak komoly kapcsolata van ! :D :lol: :lol: :lol:
gsi.tamás Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 Igenis értettem kérek engedélyt meghunyászkodni! Egyébként a szét kefélés akkor lenne ha csont száraz aszfalton cibálom a kézit na az ad a szilenteknek. De nem magyarázkodom egyébként sem vagyok egy autógyilkos nem tökön, répán közlekedem vele! Azt hittem tudod, hogy többet ér nekem az autóm mint hogy tönkre csesszem!
Corsa C GSi Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Ha már szétb@szásnál tartunk... Ismertek vmi normális szerelőt, aki vágja a váltókat? Az enyémen F17 van, csak sajna 30ezer alatt sikerült szétesnie:( Ma szétszedtük, de a szervízesek nem vágják, hogy mi kopoghat benne.. Engem meg szétvág az ideg! :Hangman: thx tfg
Tom Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Asszem a Patyi Laci látott már váltót belülről...
Corsa C GSi Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Asszem a Patyi Laci látott már váltót belülről... Ezek is....(csak ezek szerint nem eleget :) ) Meg tudod adni valamilyen elérhetőségét?
iqbéla Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Ma keresztülmentem a városon egy fehér kombi 1.7 szívód astrával. Hát ha abban a szegény autóban nem volt négyszázezer kilométer, akkor szalonállapotú volt. Viszont hihetetlen felüdülés volt olyan kocsit vezetni, ami a) nem kell vigyázni, mert nincs megültetve :D nem kell vigyázni, mert nem volt rajta két egyszínű elem Azért a gis más. Gázadásra ébred valami erő a háttámlában. :)
PetiGSI Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Elkészült az autóm.....picit bejáratós az uj gázbovden :) Viszont most,hogy találtam egy vákumcsövet ami "picit" elvolt fáradva és kicseréltem mintha(lehet csak mentálisan) de jobban menne az autó. :shock: Alapjárat is a helyére került. Szeles Gabi jól dolgozott. Köszönet neki. :prayer: :D
Sonique Gsi 16V Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 hali szoval végre a c20let hez megérkeztek az alkatrészeim mint légtömegmérö ez már nálam van meg a gyári intercooler is ami nem biztos hogy lesz hasznalva a turbo és a generátor + szervo holnap lessz nalam már csak 1 hütő kell és március közepén beépitésre is kerül :)
aztec Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 durva lesz 8) nem az a durva ahogy Szonik ment a céhúsziksz-evel na akkor evvel mi lesz :roll: :shock:
Mezo Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 Elkészült az autóm.....picit bejáratós az uj gázbovden :) Viszont most,hogy találtam egy vákumcsövet ami "picit" elvolt fáradva és kicseréltem mintha(lehet csak mentálisan) de jobban menne az autó. :shock: Alapjárat is a helyére került. Szeles Gabi jól dolgozott. Köszönet neki. :prayer: :D Megmondanátok, hogy Szeles Gabit hol találom meg? Az alapjárati motor tisztításért mennyit kért? Nekem is ingadozik időnként. Üdv.: Mező
PetiGSI Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 Szeles Gábor - http://www.vectraclub.hu/eszgab/ Nekem 3e Ft-ot kért a tisztításért. Jó lett :)
PetiGSI Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 C20LET - Astra - EJJJJJ tuti halál :) Köll oda fék is rendesen........ :D 3000-es omega tárcsa ? :wink:
aztec Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 Éjn is beszéztem azóta Gabival, igaz munkáját még csak hallomásból ismerem, de eddig csak annyit tudok mondani,h nagyon korrekt volt velem :wink:
PetiGSI Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 Én úgy gondolom,hogy kinevezem őt a "szerelőmnek" :) Feltéve csak olyan melóknál amit én már nem tudok megcsinálni :wink:
Kess Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 ami nem tetszett nekem a Gáborban, hogy nem igazán tartja a határidőket ezért nem is viszem mostanában hozzá az autót.....
Sonique Gsi 16V Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 ami nem tetszett nekem a Gáborban, hogy nem igazán tartja a határidőket ezért nem is viszem mostanában hozzá az autót..... nekem mindig betartja
Sonique Gsi 16V Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 C20LET - Astra - EJJJJJ tuti halál :) Köll oda fék is rendesen........ :D 3000-es omega tárcsa ? :wink: most is nagyon harapos a fékem nem kell oda akkora tárcsa csak jo betét és vagot vagy lyukasztott tárcsa vagy mind2 egyébként minden meg lett ma kivéve a vizhütö... az intercoolert pedig legyártják
Addamsky Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 Hehe... Ma láttam egy ezüst OPC Astra-t Lurdynál, gyári spoilerek, szárny, felirat. Gondoltam körbesétálom, megnézem. Gyári felni, OPC ülés stb... Hátsó felni mögött dobfék... :shock: Aszittem lehidalok... :?
warwolf Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 Hehe... Ma láttam egy ezüst OPC Astra-t Lurdynál, gyári spoilerek, szárny, felirat. Gondoltam körbesétálom, megnézem. Gyári felni, OPC ülés stb... Hátsó felni mögött dobfék... :shock: Aszittem lehidalok... :? Ugye-ugye?Miből lesze a cserebogár? :) :D :lol: :lol:
iqbéla Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 Biztos jó autók ezek a gsi16v-k, mert Németországban is szépen van áruk... Kétezer eurónál kezdődik egy normális állapotú. Nem hittem volna. Azt gondoltam, ötszáz euróért már utánamb@sznak egyet, ami egész korrekt állapotú. Ehelyett 16v csak motort árulnak 1000 euró környékén. Mitől ilyen drága ez a kocsi? (Nem mintha zavarna, ne nagyon essen az ára :twisted: )
PetiGSI Elküldve Február19, 2005 Elküldve Február19, 2005 Mert állat egy gép! :D Én minden pici bajával együtt xeretem bár néha morgolodok de eddigi legkedvesebb autóm :)
Recommended Posts