rtomi Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Azt nem mondták, hogy eleinte még nem sörrel kell itatni? :P :D :D Majd ide is lehet ám belinkelni egy-két képet! :D Link. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Öööööö, tiszta apja: jó nagyokat és büdöseket pukizik!! :P :D Erre az Aranyosi azt mondta a kabaréban,hogy azért Puki a beceneve a fiának,mert ugyanaz a hobbija,mint az apjának! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Link. :D ;) Cép ez a kisgyermek! :P És télleg tiszta rtomi! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 rs4 bukócsővel... ;) :D Biztos munkanélkülin van a tulaja! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Leelőzött a családi G Astrával :D Téged??? Hogy? ;) :P :D Déjvi látom eladtad a céét, mert itt nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Kéne egy kis segítség megint ha, nem gond. :D Tegnap este mentem éjszakára és a kocsi csak 6.-7. hosszú köszörülésre indult, az akksi jól bírta és jól forgatott. Indítózások között pihentettem és kegyetlen benzinszag volt. Arra gyanokszok, hogy elejti a benzint pár nap állás után, mert orral felfelé állok egy jó kis dombon, de eddig ilyen probléma nem volt. Munka előtt elmentem szoliba ott indult és mikor reggel indultam haza akkor is szépen indult. Ma délután is szépen indult. Esetleg nemrég emlegetett hőmérséket jeladó genyázik? Elvileg az elléállás értékei jók. Egy hónapja csinálta ezt kétszer, de ott a szitu az volt, hogy beindult, majd kiálltam és járattam kb.10 percig, majd leállítottam és utána megint nehezen indult. Gondoltam olyanra is, hogy bepárásohat valamelyik csati, mert motor mosáskor is ezt csinálja, majd egy idő után indul. Ha már beindul semmi gond nincs vele nem dadog nem rángat és nem fullad egyáltalán. Esetleg a befecskendező pisilhet be? Sok indítózás után lekapcsoltam az AC-t és úgy indítóztam, aztán visszakapcs és utána indult. Gondolom gyújtás nem nagyon lehet, mert ha egyszer beindul akkor már utána jó, melegen hidegen. Járatva a mocit, megnyomtam a benzinhíd tűszelepét és ott rendesen spriccelt a benya. Leállítás után megkéne neki tartani a benzin nyomást? A visszacsapó szelep a szivattyúba van? A segítségeteket előre is köszönöm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Valakinek Astrába, Kadettba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Loree! Biztos megy olyankor rendesen az AC? Mivel kapcsolgatod te azt? Mert lehet pont az a kapcsoló szivat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Loree! Biztos megy olyankor rendesen az AC? Mivel kapcsolgatod te azt? Mert lehet pont az a kapcsoló szivat! Van egy kapcsolóm ami leveszi a szuflát az AC-ról olyan biztonsági :D Elvileg így műkszik 4 éve és nem volt vele gond, meg szerintem menet közben is genyozna. Benzinszag volt rendesen :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Szerelem szerelem :D ;) :P http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_361...50e604d5dee.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_f5f...0e8589d81a6.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_7b7...8a0da37740c.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_5d3...e7b08cf36c7.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_f39...8efcb398a47.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 most megy a gyorsulásin lévő kézenállós csoda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Szerelem szerelem :D :D :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_361...50e604d5dee.jpg ez a kipufogóvég olyan mint egy malac orra, vagy mint egy seggluk :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 ez a kipufogóvég olyan mint egy malac orra, vagy mint egy seggluk :D ;) :P kéne még egy szemüveg ?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 kéne még egy szemüveg ?? :D ;) hagyd, már mindenben a segglyukat látja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 hagyd, már mindenben a segglyukat látja :D de ahogy elnézem kettőről ábrándozik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 de ahogy elnézem kettőről ábrándozik ;) a szemműtét óta mindenből kettőt lát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Sziaaaaaaaaaaaaaa "anyukaaaaaaa"... Csak nem épp alvás van??? hogy vagy amúgy??? Éjszkákat bírod??? Sziiiijaaaa. Köszike, jól vagyok, éjszakázást még bírom, csak az a furcsa, hogy eddig a hasam rántott orra, most meg a "tejtartók". :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 hagyd, már mindenben a segglyukat látja :D már megint Kék Osztriga? egyre forróbb a hangulat Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Nem ismerős ez a kocsi valakinek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 hagyd, már mindenben a segglyukat látja :D Hátha egyszerűen mindíg oylen kéepeket linkeltek be neki amin azvan! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Nem ismerős ez a kocsi valakinek? ;) és itt még nincs is kékre festve a gumija :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 és itt még nincs is kékre festve a gumija :P :D ;) Azokat nem ellopták? Mintha valami ilyesmit hallottam/olvastam volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 a sztori a következö 5ös lottot huztak mint minden héten el is vitték az 5 öst ... szamaink 2, 9, 31, 69, 75, és ez ami az ötöst érte volna 2, 9, 39, 69, 75, Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 a sztori a következö 5ös lottot huztak mint minden héten el is vitték az 5 öst ... szamaink 2, 9, 31, 69, 75, és ez ami az ötöst érte volna 2, 9, 39, 69, 75, 4esetek van ? Grat, azért az semm rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 4esetek van ? Grat, azért az semm rossz :D de nem ámm .. de akkor is .. el tudtam volna viselni azt a milliárdot ám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts