Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Hóóónap Gokart 18:00-tól...infó a Bp chat topicban... :D melóhelyemen meg akkumulátoros targonca verseny lessz terepen! :D ;) :P Jómoka a gokart! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Na számoltattam Biztosítást! De akkor genertel kilőve,,, Alliance az szimpi, Generali is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Na számolok már én is egyet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 én is számoltam... 5000-el kevesebb az éves ha utalom előre az egészet egyben :D amúgy meg valami 1500-al kevesebb a tavalyihoz képest mert Allianz marad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 A kupákat nem adom hozzá ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 én is számoltam... 5000-el kevesebb az éves ha utalom előre az egészet egyben :D amúgy meg valami 1500-al kevesebb a tavalyihoz képest mert Allianz marad... Nekem évi 17000Ft-al lesz jövőre olcsóbb ha maradok az Allianznál, valószínű hogy egyébként is maradtam volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 melóhelyemen meg akkumulátoros targonca verseny lessz terepen! :D ;) :P Jómoka a gokart! :D :D :D :D na ezt megnézném Na számoltattam Biztosítást! De akkor genertel kilőve,,, Alliance az szimpi, Generali is! http://kepfeltoltes.hu/081104/Biztos_t_s_w...ltoltes.hu_.jpg Miért nem mész Egon bácsiékhoz? Ahogy a képet nézem, genertel után ők vannak. Én ott vagyok, és semmi bajom nincs velük. Mellesleg ha később lesz lurkó, arra kapcsiból majdnem megfelezik a díjad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 genertel kilőve Mér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 amúgy meg valami 1500-al kevesebb a tavalyihoz képest mert Allianz marad... Jó sok ügyfelet fog nyerni az Allianz idén. Amúgy találkoztunk éjjel fél tizenegykor Lacceval. Leelőzött a családi G Astrával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Látom edzel estére...akkor is mindenki csak leelőzni fog téged... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Látom edzel estére...akkor is mindenki csak leelőzni fog téged... ;) :P Te Herkuleses pizsamában aludtál, hogy ilyen kemény vagy és mindenhol beszólsz? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Te Herkuleses pizsamában aludtál, hogy ilyen kemény vagy és mindenhol beszólsz? :P :D Majd elkenik este a száját ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Majd elkenik este a száját :D Már alig várom... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Ja tényleg, bocsi ;) :D Amúgy levót húzva a Zablakom oszt szép hangja van a 16V-dnek :D csak nem hallottam azt a dá-dá-dá-dá hangot még :P Sztem is jó az Allianz amúgy. Én is maradok így is úgy is. Jó sok ügyfelet fog nyerni az Allianz idén. Amúgy találkoztunk éjjel fél tizenegykor Lacceval. Leelőzött a családi G Astrával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 És közben a tévében F1 közvetítés volt. :P :D A gyerek első szava nem az lesz hogy "apa", hanem hogy "massa" :D Inkább a gyereket nézem mert annyira céép. ;) Rám hasonlít. :D Azért remélem Bogiból többet kapott :D :D :D Hogy telik az apaságosságoskodás? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Azért remélem Bogiból többet kapott :D ;) :P Öööööö, tiszta apja: jó nagyokat és büdöseket pukizik!! :D :D De amúgy tényleg, rám nemigen hasonlít még. Lehet, hogy nem én vagyok az anyja??!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 :D ;) :P na ezt megnézném Miért nem mész Egon bácsiékhoz? Ahogy a képet nézem, genertel után ők vannak. Én ott vagyok, és semmi bajom nincs velük. Mellesleg ha később lesz lurkó, arra kapcsiból majdnem megfelezik a díjad. Ez mán lurkóval van! :D Mivel ugye van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Öööööö, tiszta apja: jó nagyokat és büdöseket pukizik!! :P :D De amúgy tényleg, rám nemigen hasonlít még. Lehet, hogy nem én vagyok az anyja??!! ;) Sziaaaaaaaaaaaaaa "anyukaaaaaaa"... Csak nem épp alvás van??? hogy vagy amúgy??? Éjszkákat bírod??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Öööööö, tiszta apja: jó nagyokat és büdöseket pukizik!! :D ;) De amúgy tényleg, rám nemigen hasonlít még. Lehet, hogy nem én vagyok az anyja??!! :D Halihóó! :D Tegnap Tomi küldött képeket , tündéri a baba! :D És most egészségesen kicsit irigykedem is! :D Sok sikert majd a gyermekneveléshez! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 rs4 bukócsővel... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Ez mán lurkóval van! :P Mivel ugye van! :D Na jó, tudom, hogy van, csak azt nem tudtam, hogy "közös háztartásban" éltek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Na jó, tudom, hogy van, csak azt nem tudtam, hogy "közös háztartásban" éltek. :D nem nemélünk ,de ezt nekik nemkő tudni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Öööööö, tiszta apja: jó nagyokat és büdöseket pukizik!! :P ;) khmmmm :D Én is téged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 khmmmm :D Én is téged. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Öööööö, tiszta apja: jó nagyokat és büdöseket pukizik!! :D :D Azt nem mondták, hogy eleinte még nem sörrel kell itatni? ;) :P :D Majd ide is lehet ám belinkelni egy-két képet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts