B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 2-szer Tudom, 98-99 már akkor is tudtam mikor elküldtem csak lusta voltam javítani, főleg hogy annyira nem számított a mondani valómban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 xe-n? az ott hátúl van ám Alulról nagyon jól hozzáférni, persze ehhez csápos kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Alulról nagyon jól hozzáférni, persze ehhez csápos kell! De ki lehet cserélni felülről is, a légszűrő oldalról belehet nyúlni a szívónyak alá, én úgy vettem le a kék gsi-ről anno az sem tartott 10 perctől tovább pedig a gumicső rávolt rendesen ragadva :D De minek venni egyébként? Nem nagyon szokott elromlani szerintem egy alapjárati moci, féktisztítóval kikell takarítani és jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Alapjárati motor csere ;) :P :D Jaajjj De minek venni egyébként? Nem nagyon szokott elromlani szerintem egy alapjárati moci, féktisztítóval kikell takarítani és jó lesz! Megvolt Igen... Jaaaajjjjj de unom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Igen kapott egy jó autót egyből, kihagyta a ranglétrát, és? Ki a szart érdekel azokon kívül akik Ferrári drikkerek? Nem mindenkinek juthat jó autó, de azt se feledjük hogy véletlen meg azé mer kiskorában szponzorlálták még nem lehet bekerülni egy McLarenbe. Azt meg kikérem magamnak hogy a McLaren a béka segge alatt volt, minden Ferráris elfelejti hogy Schumi, Ross Brawn és Todt előtt a Ferrári 25 évig szó szerint éphogy a középmezőnybe kullogott, míg a McLarennél volt egy Hakkinen, Senna, Prost, Raikünnen akik a VB címért mentek igencsak. 3 éve még a Raikünnen is majdnem VB-s lett csak a moci nem volt megbízható az előtte lévő 3 évben és ezért nem nyerték meg sose, a tempo megvolt hozzá. Ennyit a középmezönyről meg a sehol nem volt ról. Volt nem kevés olyan év mikor a Ferrári amit nem nyert meg a pályán megnyert az asztalnál az ügyvédekkel, mert addig csűrték- csavarták a szavakat míg bejött nekik. Én is elítélem hogy lopkodnak egymástól adatokat de nekem nem meséli be senki hogy mindegyik szent csak a McLaren nem. Olyan nincs hogy az autógyárak tök különbözőeket feljesztenek és mégis 2 teljesen különböző autóval ezredekre vannak egymástól. Ráadásul a legnagyobb fikagép a Renault akinek a főnöke ugat hogy mekkora szar a McLaren mert lop csal hazudik, közben meg ők is loptak és valami csoda folytán felmentették őket mondván ők nem használták fel az adatokat. Több mint röhejes. Akkor kérd ki magadnak, és még lovagoljál ezen. Az én álláspontomat nem fogom és te se fogod megváltoztatni. Legalább én nem írtam ilyen indulatos hozzászólást, és különben lesz@rom, mert nekem ebből nincs pénzem és nem is lesz. Te meg úgy véded a Mclaren-t mintha tied lenne. Befejeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 ...és különben lesz@rom, mert nekem ebből nincs pénzem.... Na végre valaki hasonló állásponton van mint én...úgy global... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 De ki lehet cserélni felülről is, a légszűrő oldalról belehet nyúlni a szívónyak alá, én úgy vettem le a kék gsi-ről anno az sem tartott 10 perctől tovább pedig a gumicső rávolt rendesen ragadva :D De minek venni egyébként? Nem nagyon szokott elromlani szerintem egy alapjárati moci, féktisztítóval kikell takarítani és jó lesz! Nekem amikor a pillangószelepház fennt volt akkor is genya munka volt kiszedni. ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Akkor kérd ki magadnak, és még lovagoljál ezen. Az én álláspontomat nem fogom és te se fogod megváltoztatni. Legalább én nem írtam ilyen indulatos hozzászólást, és különben lesz@rom, mert nekem ebből nincs pénzem és nem is lesz. Te meg úgy véded a Mclaren-t mintha tied lenne. Befejeztem. Ne idegeskedhj tesó :D Amugy azthalottam hogy a Mclaren csapatfőnök , és a V-Bajnok , a szurkolóknak,fanoknak megengedi hogy leszopják minkettőjük f@xát! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Ne idegeskedhj tesó :D Amugy azthalottam hogy a Mclaren csapatfőnök , és a V-Bajnok , a szurkolóknak,fanoknak megengedi hogy leszopják minkettőjük f@xát! :D ;) :P Szégyeld magad, ilyen csúnyán beszélni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Szégyeld magad, ilyen csúnyán beszélni :D ;) Csak nem neked is van sorszámod! ????? :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Csak nem neked is van sorszámod! ????? :D ;) :P Nekem már nemjutott, felvásároltad mindet, te szemét :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Akkor kérd ki magadnak, és még lovagoljál ezen. Az én álláspontomat nem fogom és te se fogod megváltoztatni. Legalább én nem írtam ilyen indulatos hozzászólást, akkor olvass vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Nekem már nemjutott, felvásároltad mindet, te szemét :D :D Megvettem neked az összeset! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Megvettem neked az összeset! :D ;) :P Rendes vagy, tudtam én ezt eddig is! A sóegyeki a talpad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Rendes vagy, tudtam én ezt eddig is! A sóegyeki a talpad! :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Majdlessz ;) De music center van nem?? :P :D Nincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Nincs. :D Akkor nincs több ötletem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Akkor nincs több ötletem! :D Cámítógép van vinamp-pal meg Dzsíbíel hangfalakkal. Meg van házimizi is de ugye az most a baba miatt felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Cámítógép van vinamp-pal meg Dzsíbíel hangfalakkal. Meg van házimizi is de ugye az most a baba miatt felejtős. Jó kis felültöltős Hajdú mosógép? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Jó kis felültöltős Hajdú mosógép? :D ;) :P Estleg két fülhalgató és számítógép ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Inkább a gyereket nézem mert annyira céép. ;) Rám hasonlít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Inkább a gyereket nézem mert annyira céép. ;) Rám hasonlít. :D :P Még jó hogy rád , kimásra?? :D majd képeket a növekedésről Prezentálj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 ;) Még jó hogy rád , kimásra?? :P majd képeket a növekedésről Prezentálj :D Küldj egy ímélt az: rtomikukachdsnet.hu -ra és küldök linket a képekről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Küldj egy ímélt az: rtomikukachdsnet.hu -ra és küldök linket a képekről. :D Oké , minnyá megyek ugy is éccakásba,,, bentről tolok egy mailt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Hóóónap Gokart 18:00-tól...infó a Bp chat topicban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts