kiskecso Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Crx turbó ? Wáhhhhhhhhhh. Ha jól csinálja, akkor helyből felszáll, csak asszem a landolást kell gykorolnia :P mondtam neki nem 20forint... annyit mondott átgondolja még :D ;)
loree_gsi16v Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Néztem én is a netrisken. Nekem a Genertelt adta ki legdrágábbra. :D A K&H-nál vagyok már 10 éve. Az astrára 7000 pénz lesz negyedévre B10-ben. Meg jön rá valami hűségkedvezmény is majd. Évi 5000 forintért nemfogok biztosítót váltani. :D Jóóóó megy, dőzs ebben a pénzügyi válságban ;) :P :D
sárgaGSI Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 kint áll Zolinál ha nem kilinccsel előre halad itt hátul a réten :D ;) :P
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Ejj de cép kerék lenne télire. Megvárom a messiás napját (10.-e ;) :P :D ) és aztán téligumi vagy felni projekt is :D ilyenem volt az előző autómon
yooccoo Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 azért ilyen, hogy magasabb padkára is fel lehessen állni vele :D önjáró ;)
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 rotációskapa ;) :D kabbe lebuktáv, Diny mondta hogy lent voltál nála, pedig azt mondtad hogy nem érsz ma rá
Davey Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 ha nem kilinccsel előre halad itt hátul a réten ;) :P :D Látom zuhan az ára szegénynek .... :D :D
rtomi Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Jóóóó megy, dőzs ebben a pénzügyi válságban ;) :P :D Már vizezzük a levest meg a teát. :D
Zsoltee Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Már vizezzük a levest meg a teát. :D Hát igen... szegény ember vízzel főz... ;) :P
Lanti Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 kabbe lebuktáv, Diny mondta hogy lent voltál nála, pedig azt mondtad hogy nem érsz ma rá megnéztem volna h 1,5ora alvás után lejössz velem :D
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 megnéztem volna h 1,5ora alvás után lejössz velem :D ha kelett volna lementem volna de azt mondta a mano hogy nem kell, de ezek után nem fogom neki elhinni. Akko is azt mondtad nem érsz ma rá. ;)
mélykék76 Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 De aranyosan elévődtök itt srácok :D ;) :P
Zsoltee Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Volt ma szerencsém tapasztalni azt a fekvőnredőrt az árpádhídon, mondjuk csuklósbuszban utaztam éppen, de elég impressive... :D
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 De aranyosan elévődtök itt srácok :D ;) :P mi mácsak ilyenek vagyunk :D
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 valószínű hétfőn Boci új lakhelyet kap és pár utcával közelebb költözik fele annyi maniért. Sajna teremgarázs így a cuccokat otthon kell majd tárolnom, mondjuk a 4 gumi felnivel nemtom hol lesz, de legalább a másik hely fele annyiba kerül, fűtött, kamerás és örzött is. Kb 20 autó fér amúgyis el és mindenkinek saját helye van. A recesszió elér mindenkit :D
redline Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Volt ma szerencsém tapasztalni azt a fekvőnredőrt az árpádhídon, mondjuk csuklósbuszban utaztam éppen, de elég impressive... :D Egyébként nem annyira durva most, hogy olyan finom mesteri alapos munkával, szívvel-lélekkel leaszfaltozták az elejét meg a végét ;) kissebbet üt mint egy átlagos lakotelepi macskakövekbol kirakott fekvorendor
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Egyébként nem annyira durva most, hogy olyan finom mesteri alapos munkával, szívvel-lélekkel leaszfaltozták az elejét meg a végét :D kissebbet üt mint egy átlagos lakotelepi macskakövekbol kirakott fekvorendor az igaz hogy kisebbet üt de így is egyesben tudok csak átmenni rajta
rtomi Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 az igaz hogy kisebbet üt de így is egyesben tudok csak átmenni rajta Nyomd ki a kuplungot és húzd teljesen hátra a váltókart. :D
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Nyomd ki a kuplungot és húzd teljesen hátra a váltókart. :D kössz a segítséget ;)
MOR16V Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 huha most volt időm biztosításokat számolgatni, hááááááááát astránál éves szinten 20 ezret!!! spórolok, a vectránál 24-et ha váltok. Hát akkor asszem nálam nem kérdés :D
Xray Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 A genertelnél érdemes elolvasni az apró betűs részt is...... aham, akkor elolvasom, te mit ajánlasz?? ! :D
loree_gsi16v Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 aham, akkor elolvasom, te mit ajánlasz?? ! :D Én a genertelnél voltam eddig, csak vigyázni kell ha valami balhét csinálsz még pluszba kell fizetni vagy többet vonnak asszem.
loree_gsi16v Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 nekem az allianzot hozta ki nyerőnek. Nekem is, meg is lepődtem, mert ez volt a legdrágább eddig :D
Recommended Posts