Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Crx turbó ?

Wáhhhhhhhhhh.

Ha jól csinálja, akkor helyből felszáll, csak asszem a landolást kell gykorolnia :P

mondtam neki nem 20forint... annyit mondott átgondolja még :D ;)

Elküldve
Néztem én is a netrisken.

Nekem a Genertelt adta ki legdrágábbra. :D

A K&H-nál vagyok már 10 éve.

Az astrára 7000 pénz lesz negyedévre B10-ben.

Meg jön rá valami hűségkedvezmény is majd.

Évi 5000 forintért nemfogok biztosítót váltani. :D

Jóóóó megy, dőzs ebben a pénzügyi válságban ;) :P :D

Elküldve
kabbe

lebuktáv, Diny mondta hogy lent voltál nála, pedig azt mondtad hogy nem érsz ma rá

megnéztem volna h 1,5ora alvás után lejössz velem :D

Elküldve
megnéztem volna h 1,5ora alvás után lejössz velem :D

ha kelett volna lementem volna de azt mondta a mano hogy nem kell, de ezek után nem fogom neki elhinni. Akko is azt mondtad nem érsz ma rá. ;)

Elküldve

valószínű hétfőn Boci új lakhelyet kap és pár utcával közelebb költözik fele annyi maniért. Sajna teremgarázs így a cuccokat otthon kell majd tárolnom, mondjuk a 4 gumi felnivel nemtom hol lesz, de legalább a másik hely fele annyiba kerül, fűtött, kamerás és örzött is. Kb 20 autó fér amúgyis el és mindenkinek saját helye van. A recesszió elér mindenkit :D

Elküldve
Volt ma szerencsém tapasztalni azt a fekvőnredőrt az árpádhídon, mondjuk csuklósbuszban utaztam éppen, de elég impressive... :D

Egyébként nem annyira durva most, hogy olyan finom mesteri alapos munkával, szívvel-lélekkel leaszfaltozták az elejét meg a végét ;)

kissebbet üt mint egy átlagos lakotelepi macskakövekbol kirakott fekvorendor

Elküldve
Egyébként nem annyira durva most, hogy olyan finom mesteri alapos munkával, szívvel-lélekkel leaszfaltozták az elejét meg a végét :D

kissebbet üt mint egy átlagos lakotelepi macskakövekbol kirakott fekvorendor

az igaz hogy kisebbet üt de így is egyesben tudok csak átmenni rajta

Elküldve

huha most volt időm biztosításokat számolgatni, hááááááááát astránál éves szinten 20 ezret!!! spórolok, a vectránál 24-et ha váltok. Hát akkor asszem nálam nem kérdés :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.