kiskecso Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 mind1 majd apám lerendezi övé a kutya övé a ház közbe meg engem baszogat mind2 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 mind1 majd apám lerendezi övé a kutya övé a ház közbe meg engem baszogat mind2 :D annyi közöm van az egészhez,hogy hajnal 5kor mikor jöttem haza a kocsmábol találkoztam a kutyával és haza kisért Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 annyi közöm van az egészhez,hogy hajnal 5kor mikor jöttem haza a kocsmábol találkoztam a kutyával és haza kisért Na foglalkozzatok a gyerekkel, mert úgyse tud mitcsinálni. Ha féknyom nincs akkor baszhatja, ha pedig van akkor arra ő is rászophat ha gyorsabban hajtott. Legközelebb vezessen körültekintően, mi lett volna ha kóbor eb? Amúgy ha 50-el mész 90% hogy megálsz, mert nekem volt már több ilyen eset pl. tyúk :D , vaddisznó, kutya, macska, vukk sőt még részeg gyalogos (és akkor pedig én elég keményen másnapos voltam, vagy inkább aznapos. Ki is száltam és utána mentem, de nem akartam balhét mert akkor én faragok rá.) Egyszóval ne foglalkozz vele, engem nem érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 annyi közöm van az egészhez,hogy hajnal 5kor mikor jöttem haza a kocsmábol találkoztam a kutyával és haza kisért :D ;) :P :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 - Néni kérem, leülhetek a zsákjára? - Persze fiam, csak a tojásokra vigyázzon! - Tojások vannak benne? - Nem, szögesdrót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 annyi közöm van az egészhez,hogy hajnal 5kor mikor jöttem haza a kocsmábol találkoztam a kutyával és haza kisért Rövid ismeretség, mégis árad belőle a feltétel nélküli szeretet :D Na foglalkozzatok a gyerekkel, mert úgyse tud mitcsinálni. Én is erre szavazok. Azért észérveket mondjatok neki (pl az nem lehet mert nincs is a qtyának baja) nehogy felgyújtsa a házatokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Na foglalkozzatok a gyerekkel, mert úgyse tud mitcsinálni. Ha féknyom nincs akkor baszhatja, ha pedig van akkor arra ő is rászophat ha gyorsabban hajtott. Legközelebb vezessen körültekintően, mi lett volna ha kóbor eb? Amúgy ha 50-el mész 90% hogy megálsz, mert nekem volt már több ilyen eset pl. tyúk :D , vaddisznó, kutya, macska, vukk sőt még részeg gyalogos (és akkor pedig én elég keményen másnapos voltam, vagy inkább aznapos. Ki is száltam és utána mentem, de nem akartam balhét mert akkor én faragok rá.) Egyszóval ne foglalkozz vele, engem nem érdekelne... mámind1 nagymuter lakásbiztije kutyára is irányul ráíratuk arra had örüljün:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Én is erre szavazok. Azért észérveket mondjatok neki (pl az nem lehet mert nincs is a qtyának baja) nehogy felgyújtsa a házatokat az a baj felismerte a kutyát..meg a környéken csak nekünk van ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 az a baj felismerte a kutyát..meg a környéken csak nekünk van ilyen :D És hogy bizonyítja hogy a kutya okozta a kárt a szarjában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Akit érdekel egy kis gokartozás, a Bp topicban tud felíratkozni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 És hogy bizonyítja hogy a kutya okozta a kárt a szarjában? pass Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 pass Hehe naugye Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 pass Mondjuk kerít pár szemtanút :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Mondjuk kerít pár szemtanút :D Az többe kerül mint egy ködlámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 ....szarjában?.... Beszólogatunk, beszólogatunk 16v-s kolléga ? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Az többe kerül mint egy ködlámpa Persze, majd a kutya elmondja, hogy ők nem voltak ott mi ? :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 És hogy bizonyítja hogy a kutya okozta a kárt a szarjában? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Mondjuk ez is egy klasszikus: :D ;) "A legjobb kárbejelentő tartalma: Ez a kárbejelentő valóságos, az Allianz Hungária biztosító által vizsgált kárügyek irataiból származik. A "Baleset oka" rubrikában: Az esemény részletes leírása: Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lassan varasbékák kuruttyolták esti imájukat. Na, ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty! Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért ki tehető felelőssé?: Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig. Egyéb közlendők: Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov:3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 http://m.blog.hu/ce/cerka/image/200805/Kutya2.jpg Mondjuk ez is egy klasszikus: ;) :P http://kepfeltoltes.hu/070115/karbejelnto1...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070115/karbejelnto2...ltoltes.hu_.jpg Ez mestermunka. Amúgy ez tanúzási lap nem is kárbejelentő. Ha megnézed a tanú címét, a Miskolci Színház az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Mondjuk ez is egy klasszikus: :D :D "A legjobb kárbejelentő tartalma: Ez a kárbejelentő valóságos, az Allianz Hungária biztosító által vizsgált kárügyek irataiból származik. A "Baleset oka" rubrikában: Az esemény részletes leírása: Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lassan varasbékák kuruttyolták esti imájukat. Na, ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty! Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért ki tehető felelőssé?: Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig. Egyéb közlendők: Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov:3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel." :D ;) :P :D ez brutális Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Mondjuk kerít pár szemtanút :D nem kell keríteni 2en tuti ültek a kocsiba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 http://m.blog.hu/ce/cerka/image/200805/Kutya2.jpg :D ;) :P http://m.blog.hu/ce/cerka/image/200805/karbejelento.jpg :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Meg tudja mondani vki hol találom Voszi-nak azt a hozzászólását amiben a használtautón hirdetett opc caravan-t vesézi ki.Keresem de hiába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 azoknak, akik kételkednek abban, hogy egy kutya mozog-e egy 50 km/h-s ütközés után, megnyugtatom, mozog, nem is kicsit. 2001-ben volt szerencsénk látni, amikor a Csepeli átjárónál a Helsinki úton egy kocsi megreptetett egy nagyobb kutyát, ami épp az úton szaladt át. A kocsik ott meg ugye gyorsan haladnak. A kutya kb. 10 méter repülés után 5 másodperc nyugalmi állapotba került, majd sietve távozott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 azoknak, akik kételkednek abban, hogy egy kutya mozog-e egy 50 km/h-s ütközés után, megnyugtatom, mozog, nem is kicsit. 2001-ben volt szerencsénk látni, amikor a Csepeli átjárónál a Helsinki úton egy kocsi megreptetett egy nagyobb kutyát, ami épp az úton szaladt át. A kocsik ott meg ugye gyorsan haladnak. A kutya kb. 10 méter repülés után 5 másodperc nyugalmi állapotba került, majd sietve távozott. :D igen de az valószínű még élt vagy 2 napot. Ismerősöm kutyáját is elintézte egy kocsi 40el asszem és 3 napra rá megdöglött, Odalett amúgy külsőleg is rendesen meg ilyenek. Egyébként szerintem 60 ropiért nem érdemes egy faluban szívózni mert hirtelen sok ellensége lehet az embernek meg ott tudják hol lax meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts