Gelko Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Bár aztán lehet, hogy kiderül a bombagyár vezető kommentelője is ;) :P mindegy neki hogy hol van csak írni tudjon :D megcsináltattad már az asztrát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 ....megcsináltattad már az asztrát ?.... Nem jellemző :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Nem jellemző ;) és bírja a seni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Szerintem csak lelte valahol a linket. Bár aztán lehet, hogy kiderül a bombagyár vezető kommentelője is :D ;) A bombagyárosnál szoktam vizsgáztatni :P Ők azok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 és bírja a seni ? :D Hétfőn nem indult, tegnap beültem és beindult. Néha kicsit makrancos ;) Érdeklődéssel várom a mai történéseket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 te ilyet olvasol ? :D Nem kifejezetten, de volt már rá precedens... ...ezt pl most találtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Hétfőn nem indult, tegnap beültem és beindult. Néha kicsit makrancos :D Érdeklődéssel várom a mai történéseket :P Még nincs kész? Kemény vagy Pista :D Vízcső is megvan a senihez, vmiko gyere be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Még nincs kész? Kemény vagy Pista :P Vízcső is megvan a senihez, vmiko gyere be ;) Ha nem foglakozom vele, akkor kicsit nehezen készül el :D Héten beugrom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Igen ez gond szokott lenni :-) Messze van a Bécsi út... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Igen ez gond szokott lenni :-) Messze van a Bécsi út... :P Lustaság fél egészség...és Piiistánk amennyit cigizik...csak így maradhat életben... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 annó ezt akkartuk először megvenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Vajon Calibrát beszámítanak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Vajon Calibrát beszámítanak? Nem is vészes az ára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Nem is vészes az ára... Én már rég vettem volna egy ilyet, ha nem 17, 18 éves kocsiról lenne szó 2.5-3 milkáért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 mi van a Ray gyerekkel? eltávolították az üzemből? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Én már rég vettem volna egy ilyet, ha nem 17, 18 éves kocsiról lenne szó 2.5-3 milkáért... :D Valóban ez az 1 hátránya van. Egyébként műszakilag, esztétikailag igencsak rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 ha jó állapotban van és jól is néz ki, akkor nem tök mindegy, hogy mennyi idős? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 ha jó állapotban van és jól is néz ki, akkor nem tök mindegy, hogy mennyi idős? :D Hát azért nem egészen. Van egy-két dolog egy autóban, ami azért eléggé el tud gyengülni a kor függvényében... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Van egy-két dolog egy autóban, ami azért eléggé el tud gyengülni a kor függvényében... Brutál ára van korához képest. De ha ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 az S2-vel inkább az a baj hogy alkatrész nem mindig van hozzá és ha van is nem emberi áron... legalább is van egy haver akinek volt pár éve s2 és bajlódott mindig. meg valami 10-en 20-on darab van belőle az országban... más: - 3-adjára indul csak be a dög... hidegen is melegen is. töltés jó indítás közben is... önindítón kívül valami tipp? - balra meg nem midnig lehet tekerni a kormányt ;) illetve megakad... :D kormánymű,toronycsapágy,gömbfej mind volt cserélve már. itt ötlet a kormányművön kívül? emmeg egy jobbkormányos VAUXHALL-IRMSCHER, : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 mi van a Ray gyerekkel? eltávolították az üzemből? :D Milyen gyerekkel öcsisajt ??? neked azt mindíg viszked a szád! ;) :D van most egyéb dolgom is :D Most nemérek rá megy a projekt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 ... emmeg egy jobbkormányos VAUXHALL-IRMSCHER, : http://i76.photobucket.com/albums/j20/cgre.../Picture022.jpg jééé, ez tök úgy néz ki, mint a Ray-gyerek bringája :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 jééé, ez tök úgy néz ki, mint a Ray-gyerek bringája :D Namivan mi??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 ha jó állapotban van és jól is néz ki, akkor nem tök mindegy, hogy mennyi idős? :D valójában ígyvan! engemsem érdekelt hogy mennyi idős ha jólnézki jólnézki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 valójában ígyvan! engemsem érdekelt hogy mennyi idős ha jólnézki jólnézki :P most melyik autódra gondolsz? :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts