Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 ....ilyenkor eltűnik belőlem a liberális pacifista megbocsátó jófej és addig verném sz@ros budikefével az ilyen retardált, dilettáns idiótát amig mozog :D Ilyenkor??? ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 na pihenek.... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 na pihenek.... ;) :P Vazz... a fél oldalon ez a Cupra felni látszódik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Vazz... a fél oldalon ez a Cupra felni látszódik :D egy egész napot ki kellett magából beszélnie :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Vazz... a fél oldalon ez a Cupra felni látszódik :P Csak a fél oldalon??? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Albi! FHM pókerbajnokság...érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ave megmérte a Nissan GT-R-t... :D Iszonyat váltások...2, 4 és 6 secnél majdnem látszik... :P 3.55 sec a 0-100km/h hidegben, 20 colos utcai gumikkal... :D Kell egy ilyen... :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ave megmérte a Nissan GT-R-t... :D Iszonyat váltások...2, 4 és 6 secnél majdnem látszik... :D 3.55 sec a 0-100km/h hidegben, 20 colos utcai gumikkal... :D Kell egy ilyen... :D ;) :D demost ez manuális v automata? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 demost ez manuális v automata? :D Valami duplakuplungos móka...olyasmi mint a DSG, csak állítólag még profibb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Valami duplakuplungos móka...olyasmi mint a DSG, csak állítólag még profibb... de akkor ajtómata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 de akkor ajtómata? az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 ...amúgy mókás, hogy ha másik kereket raksz rá, ami nem gyári, akkor buktad a garit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 ...amúgy mókás, hogy ha másik kereket raksz rá, ami nem gyári, akkor buktad a garit... :D Le vannak plombálva a csavarok? Mi van, ha defektet kapsz? Defekt spray van hozzá ami elég addíg míg elmész a márkaszervízbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Le vannak plombálva a csavarok? Mi van, ha defektet kapsz? Defekt spray van hozzá ami elég addíg míg elmész a márkaszervízbe? Olvasd el még egyszer amit írtam... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Olvasd el még egyszer amit írtam... :P ;) "kell egy ilyen" erre gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Benzin/gáz :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 "kell egy ilyen" erre gondolsz? ;) nem...konkrétan a b@szásra...de hogy jön ez most ide??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Olvasd el még egyszer amit írtam... :P ;) nem vágom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 ...amúgy mókás, hogy ha másik kereket raksz rá, ami nem gyári, akkor buktad a garit... :D Gondolom az aktív hajtás miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 nem...konkrétan a b@szásra...de hogy jön ez most ide??? :D ahaaa... akkor: Albi! FHM pókerbajnokság...érdekes... ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 ...amúgy mókás, hogy ha másik kereket raksz rá, ami nem gyári, akkor buktad a garit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Idáig eljutottam. Ha cserélsz kereket (a gyáriról valami dizájnos csilivili alessióra :D ), akkor a gari bukta. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy ilyen feltételekkel mit lehet csinálni, ha pl. defektet kapsz? Vagy hogyan ellenőrzik, hogy te tényleg a gyári kereket használtad és nem cserélgetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Idáig eljutottam. Ha cserélsz kereket (a gyáriról valami dizájnos csilivili alessióra :D ), akkor a gari bukta. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy ilyen feltételekkel mit lehet csinálni, ha pl. defektet kapsz? Vagy hogyan ellenőrzik, hogy te tényleg a gyári kereket használtad és nem cserélgetted? hát kiindulva abból, hogy azt is loggolják, hogy hányszor rúgtad el kipörgésgátló nélkül, még akár azt is checkolhatják, hogy épp mikor milyen kerékátmérőhöz (gumiméret) milyen légnyomáson milyen fordulatszámhoz milyen sebesség tartozik... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 hát kiindulva abból, hogy azt is loggolják, hogy hányszor rúgtad el kipörgésgátló nélkül, még akár azt is checkolhatják, hogy épp mikor milyen kerékátmérőhöz (gumiméret) milyen légnyomáson milyen fordulatszámhoz milyen sebesség tartozik... ;) :D bonyolult ez egy Corsásnak... De tényleg, mit csinál, ha defektet kap? Itt is van olyan support, mint a Rolls Royce-nál, hogy bárhol is vagy, kimegy a szerelő pár órán belül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 :D bonyolult ez egy Corsásnak... De tényleg, mit csinál, ha defektet kap? Itt is van olyan support, mint a Rolls Royce-nál, hogy bárhol is vagy, kimegy a szerelő pár órán belül? hát lehet, hogy tényleg bonyolult...de miért ne lehetne ilyen feltételek mellett egy teljes értékű pótkereke??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts