Atommanó Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Jaja...ezeket találták benne...mondjuk nitrospalacknak kicsit necces... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Jaja...ezeket találták benne...mondjuk nitrospalacknak kicsit necces... :D ;) világválság van mit vársz :P egy igazi tuner mindent felhasznál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 világválság van mit vársz :D egy igazi tuner mindent felhasznál :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 világválság van mit vársz :P egy igazi tuner mindent felhasznál :D PB palack folytás nélkül :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Azt honnan lehet tudni? :D (Túl szép,hogy igaz legyen?) Ha jobban megnézed mesehatású az egész kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Ha jobban megnézed mesehatású az egész kép. Én már rég nem nézek mesét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Én már rég nem nézek mesét. :D No itt egy másik VT mai ugyanez a kocsi és a kicsiben az eredeti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 No itt egy másik VT mai ugyanez a kocsi és a kicsiben az eredeti! Az uccsó képen már nagyon cicás, az első átdolgozás még ok, de talán eredetiben a legjobb. Szerintem Te voltál az egyetlen aki többet várt ettől mint amit nyújtott... Őszintén szólva valami ilyesmit vártam de reméltem hogy hátha nem. De. (most komolyan ki a g@cit érdekelnek a táncosribancok ott ahol autóknak kéne gyorsulni? meg az a kézenállóscsávó azon beszartam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Az uccsó képen már nagyon cicás, az első átdolgozás még ok, de talán eredetiben a legjobb. Nekem is az originál tetszik a legjobban! Bár az első VT nél a feló od@basz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Innen valaki(ik)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Ha esetleg valaki 16"-s FELNIT szeretne, akkor itt van egy szererintem baráti áron. Nem csúnya és azért elég ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Innen valaki(ik)? Mi úgynézki megyünk ketten-hárman... találkozzunk valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Mi úgynézki megyünk ketten-hárman... találkozzunk valahol? Én értem jön Magyari Attila 9-re, a Duna Plázánál lakom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Innen valaki(ik)? Én melózok sajnos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Kimentünk erre a Balkan GT-re amit mondtam Ringre. Nagyon jó volt. Szép időnk volt, és rajtunk kívül egyetlen néző sem zavarta ott a levegőt :D Ez ilyen porseklub, eljárkálnak raccsingolni ideoda. Vannak full utcai autók, meg profi pályaautók is. Nemzetiségileg főleg bolgárok, de van fricc, görög meg szlovák is. Legjobb porszívó 2:01 -et ment. Mondjuk ezt elvileg majdnem tudja egy részingszisztemes M3 is: http://www.racingsystem.hu/hu/szolgaltatasok/elmenyautozas/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Én melózok sajnos... ;) majd gyujtunk gyertyát az elnyomottakért és szenvedőkért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Én melózok sajnos... :D küdlök egy mailt, oksi ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 majd gyujtunk gyertyát az elnyomottakért és szenvedőkért :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Mi úgynézki megyünk ketten-hárman... találkozzunk valahol? Mi is kinézünk Barinőmmel... Többiek? Coue, Lanti, Dini.. Mk... stb? nem gyüttök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 majd gyujtunk gyertyát az elnyomottakért és szenvedőkért :D lexebb öröm a káröröm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 küdlök egy mailt, oksi ? :D Oksi... hotelsissi@hotelsissi.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 majd gyujtunk gyertyát az elnyomottakért és szenvedőkért :D ÁMEN... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Én melózok sajnos... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Oksi... hotelsissi@hotelsissi.hu :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts