B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Még nem láttam, hál' istennek. :D Nagy hiba, várjad ott szépen a kapuban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Nagy hiba, várjad ott szépen a kapuban! ;) Várja, akinek hat anyja van... :P Az a majom még egyenesen se tud rendesen menni azzal a kehes ferrarival. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Várja, akinek hat anyja van... :D Az a majom még egyenesen se tud rendesen menni azzal a kehes ferrarival. :D Mit vártál? ;) Elnézve az új celebeket azt hiszem most spórolni fogok, nincs köztük olyan aki megérdemelne egy sms-t is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 kehes ferrarival. :D c20xe-t bele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Mit vártál? ;) Elnézve az új celebeket azt hiszem most spórolni fogok, nincs köztük olyan aki megérdemelne egy sms-t is! :P Nekem eddig sem volt. :D Ettől az egész "celebesditől" feláll a szőr a hátamon. Kisf@szom tele az összessel. Mi lenne, ha néha a tehetséges emberek lennének kiemelve a többi közül, nem ez a pár bohóc? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Jah...meg beszéltem Osziékkal is...mondjuk még nem hívtak vissza, hogy wtf...Viktorékat is híttam...de ők meg osztrákiában sátafikálnak... :D rájuk is lecsapott a gvválság... ;) :P Nikit kell hívni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Nekem eddig sem volt. :P Ettől az egész "celebesditől" feláll a szőr a hátamon. Kisf@szom tele az összessel. Mi lenne, ha néha a tehetséges emberek lennének kiemelve a többi közül, nem ez a pár bohóc? :D Azért most nem lehet szavunk sem hiszen egy szerintem jó ember nyerte meg! De egy iyen műsorhoz kellenek a "bohócok" is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Nikit kell hívni :D ;) :P már beszéltem velük, csak mondták, hogy megbeszélik és visszahívnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Azért most nem lehet szavunk sem hiszen egy szerintem jó ember nyerte meg! De egy iyen műsorhoz kellenek a "bohócok" is! :D Mééé volt köztük nem bohóc??? Szerintem egyik sem érdemelne egy forintot sem...amúgy ki nyert??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 ....Aha, jön ő is.... Khmmmmm.... De akkor öltözzön fel rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Khmmmmm.... De akkor öltözzön fel rendesen :P Már mondtam neki...hogy "Sál, sapka..." :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Már mondtam neki...hogy "Sál, sapka..." :D ;) Tuddoooom, tuuuuddddddom :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Mééé volt köztük nem bohóc??? Szerintem egyik sem érdemelne egy forintot sem...amúgy ki nyert??? Teis itt vagy? :D Falusi Mariann Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Teis itt vagy? :D Falusi Mariann gondolom haknizni már nem hívják sehova...így bevállalta, hogy riogatja a vadállatokat a dzsungelben... ;) :P mókás, hogy szinte egytől egyig csak lecsúszott figurák voltak a résztvevők... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 gondolom haknizni már nem hívják sehova...így bevállalta, hogy riogatja a vadállatokat a dzsungelben... :D :D mókás, hogy szinte egytől egyig csak lecsúszott figurák voltak a résztvevők... Köll a della a műsoré vazze! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 gondolom haknizni már nem hívják sehova...így bevállalta, hogy riogatja a vadállatokat a dzsungelben... ;) :P mókás, hogy szinte egytől egyig csak lecsúszott figurák voltak a résztvevők... Mariann 50 éves, lehet nincs olyan lendület mint 1988-ban de nem hívnám lecsúszottnak, mindennek vég egyszer, de legyen neked igazad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Innen jön valaki a hétvégén Tökölre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 fél 6-kor indulunk a kútról Ott leszek (de most nem veszek sajtburit mindenkinek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ott leszek (de most nem veszek sajtburit mindenkinek) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 LiFIFI viszont kiesett. Mint annó a "költő" mondá : Ötöcködjön rétegesen, mert ráfázunk :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 mééé nem jön??? Te viszont lassan indulj Piiiistám...me 25 perc múlva fél van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 LiFIFI viszont kiesett. Mint annó a "költő" mondá : Ötöcködjön rétegesen, mert ráfázunk :D ;) :P Piiiiiiistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aszontad ötkor indulsz de még ott tespedsz a gép előtt háló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Dini! Már nem kellenek a rugók? :D Hopsz,de kell.De csak lehet a jövő héten tudnék menni érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Viszont rendőr hegyek mindenhol, tegnap este is megállították haverom kocsiját, engem is az előbb ugyhogy óvatosan ;) engem is igazoltattak éjjel...szonda, utasokat és engem is lekérdeztek bentről, kocsit is, a kesztyűtartótól a pótkeréktartóig átnéztek mindent...szokásos szétpakolás :D vicces volt az új zacskós szonda...2 rendőr alig bírta beüzemelni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 engem is igazoltattak éjjel...szonda, utasokat és engem is lekérdeztek bentről, kocsit is, a kesztyűtartótól a pótkeréktartóig átnéztek mindent...szokásos szétpakolás :D nálam semmi ilyesmi nem volt....mondjuk a rendőrök egyike sem volt szerintem még annyi idős sem mint te ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts