B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Még nem láttam, hál' istennek. :D Nagy hiba, várjad ott szépen a kapuban! ;)
Bobber Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Nagy hiba, várjad ott szépen a kapuban! ;) Várja, akinek hat anyja van... :P Az a majom még egyenesen se tud rendesen menni azzal a kehes ferrarival. :D
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Várja, akinek hat anyja van... :D Az a majom még egyenesen se tud rendesen menni azzal a kehes ferrarival. :D Mit vártál? ;) Elnézve az új celebeket azt hiszem most spórolni fogok, nincs köztük olyan aki megérdemelne egy sms-t is! :P
Bobber Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Mit vártál? ;) Elnézve az új celebeket azt hiszem most spórolni fogok, nincs köztük olyan aki megérdemelne egy sms-t is! :P Nekem eddig sem volt. :D Ettől az egész "celebesditől" feláll a szőr a hátamon. Kisf@szom tele az összessel. Mi lenne, ha néha a tehetséges emberek lennének kiemelve a többi közül, nem ez a pár bohóc? :D
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Jah...meg beszéltem Osziékkal is...mondjuk még nem hívtak vissza, hogy wtf...Viktorékat is híttam...de ők meg osztrákiában sátafikálnak... :D rájuk is lecsapott a gvválság... ;) :P Nikit kell hívni :D :D :D
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Nekem eddig sem volt. :P Ettől az egész "celebesditől" feláll a szőr a hátamon. Kisf@szom tele az összessel. Mi lenne, ha néha a tehetséges emberek lennének kiemelve a többi közül, nem ez a pár bohóc? :D Azért most nem lehet szavunk sem hiszen egy szerintem jó ember nyerte meg! De egy iyen műsorhoz kellenek a "bohócok" is! ;)
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Nikit kell hívni :D ;) :P már beszéltem velük, csak mondták, hogy megbeszélik és visszahívnak...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Azért most nem lehet szavunk sem hiszen egy szerintem jó ember nyerte meg! De egy iyen műsorhoz kellenek a "bohócok" is! :D Mééé volt köztük nem bohóc??? Szerintem egyik sem érdemelne egy forintot sem...amúgy ki nyert???
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 ....Aha, jön ő is.... Khmmmmm.... De akkor öltözzön fel rendesen :D
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Khmmmmm.... De akkor öltözzön fel rendesen :P Már mondtam neki...hogy "Sál, sapka..." :D ;)
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Már mondtam neki...hogy "Sál, sapka..." :D ;) Tuddoooom, tuuuuddddddom :P :D :D :D
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Mééé volt köztük nem bohóc??? Szerintem egyik sem érdemelne egy forintot sem...amúgy ki nyert??? Teis itt vagy? :D Falusi Mariann
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Teis itt vagy? :D Falusi Mariann gondolom haknizni már nem hívják sehova...így bevállalta, hogy riogatja a vadállatokat a dzsungelben... ;) :P mókás, hogy szinte egytől egyig csak lecsúszott figurák voltak a résztvevők...
Xray Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 gondolom haknizni már nem hívják sehova...így bevállalta, hogy riogatja a vadállatokat a dzsungelben... :D :D mókás, hogy szinte egytől egyig csak lecsúszott figurák voltak a résztvevők... Köll a della a műsoré vazze! :D ;) :P
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 gondolom haknizni már nem hívják sehova...így bevállalta, hogy riogatja a vadállatokat a dzsungelben... ;) :P mókás, hogy szinte egytől egyig csak lecsúszott figurák voltak a résztvevők... Mariann 50 éves, lehet nincs olyan lendület mint 1988-ban de nem hívnám lecsúszottnak, mindennek vég egyszer, de legyen neked igazad! :D
Albert Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 fél 6-kor indulunk a kútról Ott leszek (de most nem veszek sajtburit mindenkinek)
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Ott leszek (de most nem veszek sajtburit mindenkinek) :D ;)
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 LiFIFI viszont kiesett. Mint annó a "költő" mondá : Ötöcködjön rétegesen, mert ráfázunk :D ;) :P
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 mééé nem jön??? Te viszont lassan indulj Piiiistám...me 25 perc múlva fél van... :D
Albert Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 LiFIFI viszont kiesett. Mint annó a "költő" mondá : Ötöcködjön rétegesen, mert ráfázunk :D ;) :P Piiiiiiistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aszontad ötkor indulsz de még ott tespedsz a gép előtt háló!
Rattesid Dénes Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Dini! Már nem kellenek a rugók? :D Hopsz,de kell.De csak lehet a jövő héten tudnék menni érte.
Gelko Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Viszont rendőr hegyek mindenhol, tegnap este is megállították haverom kocsiját, engem is az előbb ugyhogy óvatosan ;) engem is igazoltattak éjjel...szonda, utasokat és engem is lekérdeztek bentről, kocsit is, a kesztyűtartótól a pótkeréktartóig átnéztek mindent...szokásos szétpakolás :D vicces volt az új zacskós szonda...2 rendőr alig bírta beüzemelni :P
redline Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 engem is igazoltattak éjjel...szonda, utasokat és engem is lekérdeztek bentről, kocsit is, a kesztyűtartótól a pótkeréktartóig átnéztek mindent...szokásos szétpakolás :D nálam semmi ilyesmi nem volt....mondjuk a rendőrök egyike sem volt szerintem még annyi idős sem mint te ;) :P
Recommended Posts