redline Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Tegnapi termés, első 6 videjóóó többen voltunk mint sokszor pénteken, látszott hogy ma munkaszüneti nap van! ;) Kár hogy lemerült a gépem, nem tudtam sokat felvenni :D Tegnap isszonyat mennyiségű ember volt mindenhol a városban, 2 helyet néztünk meg de egyiket sem vállatuk be annyian álltak a bejárat előtt Viszont rendőr hegyek mindenhol, tegnap este is megállították haverom kocsiját, engem is az előbb ugyhogy óvatosan :D (jo, mondjuk rendőr első kérdése: gsi? 16 szelepes? :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Redi, és ez csak egy sima Hétfő délelőtt?? :D ;) :P http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_292...2741698f19d.jpg ráadásul februárban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 (jo, mondjuk rendőr első kérdése: gsi? 16 szelepes? :D) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 ráadásul februárban ;) Rendszerváltás győztese! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 2 helyet néztünk meg de egyiket sem vállatuk be annyian álltak a bejárat előtt Kocsma? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Na egyenlőre úgy néz ki, hogy jön Anti és Krisztián a Ringre, 6 környékére tervezzük az érkezést. Ma 10től megy a móka, elvileg fél 9kor lesznek az autós döntők, de gondolum úgyis lesz csúszás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Na egyenlőre úgy néz ki, hogy jön Anti és Krisztián a Ringre, 6 környékére tervezzük az érkezést. Ma 10től megy a móka, elvileg fél 9kor lesznek az autós döntők, de gondolum úgyis lesz csúszás. ebbe az idö be ? És a ringre ? ti nem vagytok normalisak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Milyen időben ? :D Mindenhol esik, csak Óbudán nem ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 István a szakált kezeld le mert jégcsapos lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 ebbe az idö be ? És a ringre ? ti nem vagytok normalisak Van benne valami, a bátyám is ment kaszkadőrrel, ugyan ezt mondtam nekik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Tea van, fel is lehet öltözni, friss levegő mi kell még ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ki akar holnap a ringre menni ? :P Detti csak rábeszélt, hogy menjünk ki... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Tea van, fel is lehet öltözni, friss levegő mi kell még ? ;) Csajok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Milyen időben ? ;) Mindenhol esik, csak Óbudán nem ? :P Bazz eddig ki sem néztem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Tea van, fel is lehet öltözni, friss levegő mi kell még ? :D jó pár éve mindig ott vagyunk a cidriben az utolsó ringen... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Bazz eddig ki sem néztem... :D Ott is esik ? ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Én ettől az időjárástól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ott is esik ? :D ;) :P :D Nem...csak vizes a főőőőőőőd...de esni most nem esik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Nem...csak vizes a főőőőőőőd...de esni most nem esik... Ok, akkor ma ne ültess buxust, mert azt száraz földbe kell :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ok, akkor ma ne ültess buxust, mert azt száraz földbe kell :D ;) :P :D Oksiiiiiiii! Na akkor ringen tali? Vagy a kúton fél 6-kor??? Persze csak ha nem esik...akkor nincs az az isten, hogy Detti rávegyen a menetelre... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Várjáááá, most akkor Dettit is rábeszélted ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Várjáááá, most akkor Dettit is rábeszélted ? :D Aha, jön ő is...azért nem vagyok még kint most... ;) :P Ha fél 6-kor indulunk a kútról, és 6-ra érünk ki...8-fél9 döntők ami lemegy 1 óra alatt, az kb 3,5 óra...na ennyit statisztikailag még kihúz ilyen körülmények között is... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Jah...meg beszéltem Osziékkal is...mondjuk még nem hívtak vissza, hogy wtf...Viktorékat is híttam...de ők meg osztrákiában sátafikálnak... :D rájuk is lecsapott a gvválság... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Oksiiiiiiii! Na akkor ringen tali? Vagy a kúton fél 6-kor??? Persze csak ha nem esik...akkor nincs az az isten, hogy Detti rávegyen a menetelre... :D ;) igazából nagyturbót stb is ő akar a Szeátra hogy javítsál 2tizedet, csak szégyelli így rád fogja :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Attila, hazament már a király? :D gondolom boldogság van Salgótarjánban ;) Még nem láttam, hál' istennek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts