Pehi Csabi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 egyesekkel durván kib@szott az élet :D ;) :P látszik nem tudod mi a jó az életben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 te csak azt hizsed :D :P és egyszerre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Msn meg dísznek van, mi? Van flexem, 110-es meg 230-as is, viheted, holnap pont nem fog kelleni köszi de meggondoltam magam és megyek bontósat játszani, remélem azé pénteken meglesz a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 valamikor átléptem az 1000. hsz-et, érdekes hogy most mindenhol 1001et ír Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 és egyszerre ;) Nehogy már egy kocsog astrás lenyomjon :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Nehogy már egy kocsog astrás lenyomjon :D ;) és ugyan mivel? hehehe még a hajtókaros nevel is jobb voltam féltávon nála Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 és ugyan mivel? hehehe még a hajtókaros nevel is jobb voltam féltávon nála azóta ki sem mert jönni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Dini! Már nem kellenek a rugók? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 azóta ki sem mert jönni :D ugyan nyuszikáim...2 kadettos kevés ahhoz :P :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Láthattuk, hogy néha célbaérsz 1 versenyen :D Hú ez már de hiányzik vazz :D Asszem valami jó történetről erőteljesen lemaradtam... Valaki linkelné? :D ;) Esetleg erről nem készült balesetmegelőzési reklámfilm? :P Inkább ne akard tudni :P Lényeg hogy a nők az okai minden rossznak! :D :D Jó dolog a MegaSquirt (tudom Gabi, szerinted nem :D ) Jó lenne az, csak lenne hozzá support is... így egy kicsit tescogazdaságos feelingje van. Mindenesetre nem érdemes hasonlítani pl a Motechez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 egyesekkel durván kib@szott az élet :D ;) :P és most örülsz hogy nem vagy egyedül? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ki akar holnap a ringre menni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ki akar holnap a ringre menni ? :D Holnap szerintem én kihagyom...vagyis nem tom... ;) :P p-sz-v pedig éjszakás vagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Egyébként pedig ha turbósat akarsz építeni, akkor vagy vegyél egy komplett motort, vagy pedig készülj fel arra, hogy nagyon drága lesz. :P MV6-ot bele csába azzazigazíííííí! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Nehogy már egy kocsog astrás lenyomjon :D :D wehehe akkor te mindkettő vagy vazze???? ;) :P :D Astrás is meg kadettos is! ???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ki akar holnap a ringre menni ? :D ma van ring nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ki akar holnap a ringre menni ? ;) Engem annyira nem vonz de ha lesz kint normális ember akkor kimegyek. ... Igazából ha nem megyek ki akkor itthon unatkozok szal lehet kimegyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 ma van ring nem? Ring holnap is lesz, nem hiszem, hogy ma lebontanák:D Nem néztem az órát, amikor írtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ring holnap is lesz, nem hiszem, hogy ma lebontanák:D Nem néztem az órát, amikor írtam :D ejnye... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ring holnap is lesz, nem hiszem, hogy ma lebontanák:D Nem néztem az órát, amikor írtam :D BTW holnap tuti kint leszünk, autós napok lesz ugyanis. Mindenki mehet rajta egy karikát. Nekem most nincs annyi pénzem hogy benevezzek de kimenni azért még ki tudok ;) Sőt lehet szombaton is kimennék mert akkor meg van az a Balkan GT amit már linkeltem korábban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Tegnapi termés, első 6 videjóóó többen voltunk mint sokszor pénteken, látszott hogy ma munkaszüneti nap van! :D Kár hogy lemerült a gépem, nem tudtam sokat felvenni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 BTW holnap tuti kint leszünk, autós napok lesz ugyanis. Mindenki mehet rajta egy karikát. Nekem most nincs annyi pénzem hogy benevezzek de kimenni azért még ki tudok ;) Sőt lehet szombaton is kimennék mert akkor meg van az a Balkan GT amit már linkeltem korábban. És jó idő is van! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 MV6-ot bele csába azzazigazíííííí! :D :P Kemény vagy Margit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Redi, és ez csak egy sima Hétfő délelőtt?? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Attila, hazament már a király? :D gondolom boldogság van Salgótarjánban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts