Xray Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 lekell cserélni a cuprát 1.4re :D ;) vagy babakocsira! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Tök 8...Detti 25 éves...szal még nem vagyunk lecsúszva ám semmiről...Én szeretnék gyerkőcöket, de elöbb családiház, és biztosítom az ideális feltételeket, hogy ne legyen gond majd ha enni kell adni a gyereknek, vagy lehessen külön szobájuk, tudjam járatni különórákra stb... Azért Anti , majd ha ráérek megsajnállak ám! :D :D ;) Még tejfogú vagy te is gyereknek nemvaló gyerek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 mivan Csaba nem küldtél elég sms-t? :D ;) Nagyon úgy néz ki, nincs igazság, inkább benthagyták a vén köcsögöt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Nagyon úgy néz ki, nincs igazság, inkább benthagyták a vén köcsögöt! Akkor ezek szerint Te sem érted a játék lényegét...mint az emberek 99%-a... Az a jó, ha kijut a dzsungelből, ha ottmarad az a büntetés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Azért Anti , majd ha ráérek megsajnállak ám! :D ;) :P Még tejfogú vagy te is gyereknek nemvaló gyerek! :D :D :D :D Mosmééééééémondod.... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Akkor ezek szerint Te sem érted a játék lényegét...mint az emberek 99%-a... Az a jó, ha kijut a dzsungelből, ha ottmarad az a büntetés... ;) az a jó, bdsm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Akkor ezek szerint Te sem érted a játék lényegét...mint az emberek 99%-a... Az a jó, ha kijut a dzsungelből, ha ottmarad az a büntetés... :D Aki megnyeri a játékot az nyeri meg a pénzt is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 ;) :P :D Mosmééééééémondod.... :D :D nézd már mit találtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Eddig nem láttad??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 ;) :P :D Mosmééééééémondod.... :D :D Jótanács! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Aki megnyeri a játékot az nyeri meg a pénzt is! Hát mivel nem kapok belőle, így leszarom melyik meleg kap még pár misit a több miliós gázsija mellé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Eddig nem láttad??? ;) nem, csak a neten levő képeket láttam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Hát mivel nem kapok belőle, így leszarom melyik meleg kap még pár misit a több miliós gázsija mellé... :P Micsoda reagálás, te mondtad hogy nem értem a játék lényegét, közbe meg te nem és most meg feszült vagy :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Micsoda reagálás, te mondtad hogy nem értem a játék lényegét, közbe meg te nem és most meg feszült vagy :D ;) Ja...mert szarok az ilyen szarokra...inkább az autómat tuningolom, minthogy elutaljam a pénzem, holmi senkiknek... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ja...mert szarok az ilyen szarokra...inkább az autómat tuningolom, minthogy elutaljam a pénzem, holmi senkiknek... :D :D :D Nem kell utalni te :D De már értem miért vagy feszült, felvázolom ;) Tegnap beszéltünk a gyerekről, ezért felbuzdulva nekiestél Dettinek az éjjel de lerúgott magáról hogy na ne viccelj gyereknek gyereket? és rám vagy pipa mert én buzdítottalak erre a cselekedetre :P de nem jött össze ezért rohadjon meg még a betonvályúm is mi? :P :D Így maradt a leon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Nem kell utalni te :D De már értem miért vagy feszült, felvázolom ;) Tegnap beszéltünk a gyerekről, ezért felbuzdulva nekiestél Dettinek az éjjel de lerúgott magáról hogy na ne viccelj gyereknek gyereket? és rám vagy pipa mert én buzdítottalak erre a cselekedetre :P de nem jött össze ezért rohadjon meg még a betonvályúm is mi? :D :D Így maradt a leon! :D Az utalást átvitt értelemben gondoltam...mert kűdöd az sms-t nekik... Gyereket meg majd csinálok, ha úgy érzem, itt az ideje... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Gyereket meg majd csinálok, ha úgy érzem, itt az ideje... :P Szóval soha :D Jól van no, inkább dolgozzunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Szóval soha :D Jól van no, inkább dolgozzunk ;) Dógozzanak a szegények... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Jó reggelt! Urak! Keresgélek egy ideje, de nem találom a választ. Miért jó az, ha a C25XE légtömegmérőjét pakolják rá C20XE-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Dógozzanak a szegények... :D ;) :P Ezt a Leonnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Dógozzanak a szegények... ;) :P :D Jóvan genya , gyüssz te még paksra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Jóvan genya , gyüssz te még paksra! :D De nem melózni kell remélem...nem fogom helyetted tekerni azt a qurva brinyót... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 De nem melózni kell remélem...nem fogom helyetted tekerni azt a qurva brinyót... :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 De nem melózni kell remélem...nem fogom helyetted tekerni azt a qurva brinyót... :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Jó reggelt! Urak! Keresgélek egy ideje, de nem találom a választ. Miért jó az, ha a C25XE légtömegmérőjét pakolják rá C20XE-re? Én most hallom először! Viszont engem is érdekel miért, mert ha jó akkor van a lucid.hu-nál millió légmennyiségmérő már is kunyizok Sanyitól egyet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts