rtomi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Apukás szülés lészen??? :D Igen,ha odaérek. ;) (odafogok) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Igen,ha odaérek. :D (odafogok) ;) Én is bentvoltammm amikor született a lányom,,, de a látványtól engem is majdnem műteni kelett! :P :D Majd szorítunk nektek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Én is bentvoltammm amikor született a lányom,,, de a látványtól engem is majdnem műteni kelett! ;) :D Majd szorítunk nektek! :D Köszi :P de nem is tudtam,hogy neked van lányod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Köszi :P de nem is tudtam,hogy neked van lányod. ;) Van már 6 éves múlott.... jövőre sulis! :D Csak ugye az a házasság nem jött össze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Van már 6 éves múlott.... jövőre sulis! :P Csak ugye az a házasság nem jött össze! :D Nem baj, még nem késő. Fiatal vagy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Van már 6 éves múlott.... jövőre sulis! ;) Csak ugye az a házasság nem jött össze! :D Ahha értem. Na jóccakát. Lefexem aludni lehet,hogy éjjel gyön a telefon,hogy menni kell. Bogi már Szombat óta bent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Nem baj, még nem késő. Fiatal vagy :D :D ;) :P A mostani ugynézki működik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Ha utána is azt mondod hogy bejön akkor hülye vagy vagy süket mint állat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Én is azon filózok hogy kelenne vennem egy GSi hátsódobot... mondjuk ez nem hangos annyira kellemes,,, de az valahogy csak csak jobban tetszik! ;) Én már megléptem ezt, motor (meg kupak) hangja sztem szebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Én is bentvoltammm amikor született a lányom,,, de a látványtól engem is majdnem műteni kelett! :D ;) Majd szorítunk nektek! :P úgy volt, hogy én is benn leszek, de aztán császár lett a vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Én már megléptem ezt, motor (meg kupak) hangja sztem szebb :D Újat vettél?? vagy milyet és mennyi volt?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 úgy volt, hogy én is benn leszek, de aztán császár lett a vége Császárral megszületett a császár igaz e??? :P ;) Amugy nemvagyok egy finnyás de majdnem ugymosdattak fel annyi vér volt mint disznóvágáskor! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 menjetek át a nöklapja.hu ra köszi :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 amugy a születés a legszebb dolog...egy turbos astra után ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 menjetek át a nöklapja.hu ra köszi :D :D ;) :P na mi mi?? honlap hogyáll maistro?? :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 menjetek át a nöklapja.hu ra köszi :D ;) :P :D Miért? Ott vannak képek is? :D :D Inkább aludni megyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 amugy a születés a legszebb dolog...egy turbos astra után :D :P :D ;) :P :D :D Majd megtudod ám te is vazze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 na mi mi?? honlap hogyáll maistro?? :D :D ;) :P most várakozó állásponton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Újat vettél?? vagy milyet és mennyi volt?? :D nekem üvegszálas van ami úgyis széttörik és szar mert csak :D ;) :P két éve bírja egyébként, hibátlan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Na igen ezt igazából én sem értem,nem nagyon van olyan különbség ami igazán szopás lenne. Max Patyi is belátja hogy nem 1 napos meló. :D Igen, ezért mondtam Albertek, hogy nem vállalom egy napra. Egyszer csináltam egy motorcserét egy nap alatt, soha többet. Max dupla pénzért. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 mivan Csaba nem küldtél elég sms-t? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 amugy a születés a legszebb dolog...egy turbos astra után :D :D :D Mi ez a viszakozás ? Beijedtél az apukáktól ? ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 rájött, hogy én a másik oldalon állok és kiegyenlítem a súlykülönbséget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Nem tudom, miről beszéltek a szülés kapcsán. Én mindhárom fiam születésénél végig bent voltam, felmosni sem kellett. Attól jobb szerintem nincs, amikor utána a kezedbe adják a kis ifjoncot. Mondjuk a zsinór elvágást nem vállaltam. Azt csinálja a szakember. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Tök 8...Detti 25 éves...szal még nem vagyunk lecsúszva ám semmiről...Én szeretnék gyerkőcöket, de elöbb családiház, és biztosítom az ideális feltételeket, hogy ne legyen gond majd ha enni kell adni a gyereknek, vagy lehessen külön szobájuk, tudjam járatni különórákra stb... lekell cserélni a cuprát 1.4re :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts