Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Igen,ha odaérek. :D

(odafogok) ;)

Én is bentvoltammm amikor született a lányom,,, de a látványtól engem is majdnem műteni kelett! :P :D

Majd szorítunk nektek! :D

Elküldve
Én is bentvoltammm amikor született a lányom,,, de a látványtól engem is majdnem műteni kelett! ;) :D

Majd szorítunk nektek! :D

Köszi :P de nem is tudtam,hogy neked van lányod. :D

Elküldve
Köszi :P de nem is tudtam,hogy neked van lányod. ;)

Van már 6 éves múlott.... jövőre sulis! :D Csak ugye az a házasság nem jött össze! :D

Elküldve
Van már 6 éves múlott.... jövőre sulis! ;) Csak ugye az a házasság nem jött össze! :D

Ahha értem.

Na jóccakát. Lefexem aludni lehet,hogy éjjel gyön a telefon,hogy menni kell.

Bogi már Szombat óta bent van.

Elküldve
Én is azon filózok hogy kelenne vennem egy GSi hátsódobot... mondjuk ez nem hangos annyira kellemes,,, de az valahogy csak csak jobban tetszik! ;)

Én már megléptem ezt, motor (meg kupak) hangja sztem szebb :D

Elküldve
Én is bentvoltammm amikor született a lányom,,, de a látványtól engem is majdnem műteni kelett! :D ;)

Majd szorítunk nektek! :P

úgy volt, hogy én is benn leszek, de aztán császár lett a vége

Elküldve
úgy volt, hogy én is benn leszek, de aztán császár lett a vége

Császárral megszületett a császár igaz e??? :P ;) Amugy nemvagyok egy finnyás de majdnem ugymosdattak fel annyi vér volt mint disznóvágáskor! :D :D

Elküldve
Újat vettél?? vagy milyet és mennyi volt?? :D

nekem üvegszálas van ami úgyis széttörik és szar mert csak :D ;) :P

két éve bírja egyébként, hibátlan :D

Elküldve
Na igen ezt igazából én sem értem,nem nagyon van olyan különbség ami igazán szopás lenne.

Max Patyi is belátja hogy nem 1 napos meló. :D

Igen, ezért mondtam Albertek, hogy nem vállalom egy napra.

Egyszer csináltam egy motorcserét egy nap alatt, soha többet. Max dupla pénzért. ;)

Elküldve

Nem tudom, miről beszéltek a szülés kapcsán. Én mindhárom fiam születésénél végig bent voltam, felmosni sem kellett. Attól jobb szerintem nincs, amikor utána a kezedbe adják a kis ifjoncot.

Mondjuk a zsinór elvágást nem vállaltam. Azt csinálja a szakember. :D

Elküldve
Tök 8...Detti 25 éves...szal még nem vagyunk lecsúszva ám semmiről...Én szeretnék gyerkőcöket, de elöbb családiház, és biztosítom az ideális feltételeket, hogy ne legyen gond majd ha enni kell adni a gyereknek, vagy lehessen külön szobájuk, tudjam járatni különórákra stb...

lekell cserélni a cuprát 1.4re :D ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.