spzoli Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Redi mi van veled? :D Jó volt a poén!! ;) :P már látta h mit olvas :D :D üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Hát nem tuning volt egyik sem, szelepet hajtogattam, aztán a csattogás miatt cseréltem a hengerfejet, aztán a motorcsere miatt cseréltem, és hasonlók, nem költöttem még pénzt arra hogy jobban menjen a kocsi tehát "Tuningra" :P Csabiii má az is tuning ha az ember lemossa :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Csabiii má az is tuning ha az ember lemossa :D :D ;) Jaja! Már nekem is kellene tuningolni de esőt mondanak 7 végére. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Csabiii má az is tuning ha az ember lemossa :D :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Jaja! Már nekem is kellene tuningolni de esőt mondanak 7 végére. ;) :P Péntekre nekem is ittvannak a hidrotőkék! 16db new INA! :D De nemrég mostam le , mondjuk ahhozképest már ottfigyel a géptetőn a nonfig madárfos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Pedig azthittem veszítek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Pedig azthittem veszítek... :D na kis cyber gyerekek! ;) :P csak ne így csajozzatok baxxátok meg :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Lehet hogy coupe is vissza fogja rakni még a sportrendszert, most ahogy látom autóhifit épít a kocsiba az majd elnyomja a sportkipuffot még autópályán is. :D Kizárt dolog...életem egyik legjobb döntése volt visszarakni a gyárit ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Kizárt dolog...életem egyik legjobb döntése volt visszarakni a gyárit ;) :P :D :D Jövőhéten visszarakod a gyári rugókat is? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Kizárt dolog...életem egyik legjobb döntése volt visszarakni a gyárit :D ;) :P :D Én is azon filózok hogy kelenne vennem egy GSi hátsódobot... mondjuk ez nem hangos annyira kellemes,,, de az valahogy csak csak jobban tetszik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Jövőhéten visszarakod a gyári rugókat is? :D :D Metált birod??? ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Metált birod??? :D :D :D dehogy ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Jövőhéten visszarakod a gyári rugókat is? :P :D Miért tenném vissza????de komolyan..... 1x sem halottad a hangját,Én igen ;) borzalom....Még úgy is hogy most Lanti használja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Miért tenném vissza????de komolyan..... 1x sem halottad a hangját,Én igen ;) borzalom....Még úgy is hogy most Lanti használja :P Mútkó valaki linkelt egy gyorsulós videót... Ott hallottam, sztem szép. :D Az enyémnek sincs kisebb hangja, szerencsére. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Mútkó valaki linkelt egy gyorsulós videót... Ott hallottam, sztem szép. :D Az enyémnek sincs kisebb hangja, szerencsére. :D Most majdnem beírtam valamit de inkább nem! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Az enyémnek sincs kisebb hangja, szerencsére. :D Mostanában nem is hallgatod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Mostanában nem is hallgatod. :D ;) :P :D Tomi tud valamit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Mostanában nem is hallgatod. :D De szoktam... :P Néha beindítom és nosztalgiázok... ;) Amúgy az emlékeimből élek. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Most majdnem beírtam valamit de inkább nem! :D ;) :P Tomi beírta azt amit Te nem... :D Rá mindíg lehet számítani... Igazi jóbarát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Tomi beírta azt amit Te nem... :P Rá mindíg lehet számítani... Igazi jóbarát. ;) Még eddig nem okoztam csalódást asszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Még eddig nem okoztam csalódást asszem. :D Mondtam Én ilyet? ;) Viszont most zúzok aludni, nemtom hogy Te hogy vagy vele de Én holnap dolgozok... :P Jóccaka all. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Mútkó valaki linkelt egy gyorsulós videót... Ott hallottam, sztem szép. :D Az enyémnek sincs kisebb hangja, szerencsére. ;) A videó nem adja vissza a hangot...de amúgy se akarok magyarázkodni...Úgy érzem 30 évesen elég volt abból hogy üvölt a kocsi........Majd Te is rá fogsz erre jönni,ahogy már többen is rájöttek.....Azért mert valami hangos,nem feltétlen gyors :D :D ui:Majd azért akkor nyilatkozzál erről a témáról,ha legalább 1x kimész külföldre...Ha utána is azt mondod hogy bejön akkor hülye vagy :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Viszont most zúzok aludni, nemtom hogy Te hogy vagy vele de Én holnap dolgozok... ;) Én is dolgozok :D hacsak nem szülünk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 A videó nem adja vissza a hangot...de amúgy se akarok magyarázkodni...Úgy érzem 30 évesen elég volt abból hogy üvölt a kocsi........Majd Te is rá fogsz erre jönni,ahogy már többen is rájöttek.....Azért mert valami hangos,nem feltétlen gyors :D :D ui:Majd azért akkor nyilatkozzál erről a témáról,ha legalább 1x kimész külföldre...Ha utána is azt mondod hogy bejön akkor hülye vagy :P :D :D Majd várgyááá amég csaka garázsban böfizik addíg ugysem zavarja , meg egyébként is alig vezetett le életében 5000 km -t ;) :P :D Majd hozza a kor neki is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Én is dolgozok ;) hacsak nem szülünk. :P Apukás szülés lészen??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts