mélykék76 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Ááá nem vagyok én beba@@va :lol: Csak drukkolok Heninek! :lol: Kinek drukkolsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Kinek drukkolsz ? Dér Heninek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Diny... nem megy akármit csinálok vele :lol: mindjárt kipróbálom még hogy ha kiengedem a másodikról úgy jó-e :lol: bár nemhiszem hogy segítene rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Dér Heninek! :lol: És ettől celeb lettél ? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 És ettől celeb lettél ? :lol: :lol: :D Az kéne még, csak drukkolok ennek a leányzónak, mert szimpi nagyon, átjön egyszóval! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Az kéne még, csak drukkolok ennek a leányzónak, mert szimpi nagyon, átjön egyszóval! :lol: KI vagy te "PÉLI BARNA" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Ebből olyan nincs (sajna). Ez igazi jdm cucc, ami máshol van az mind (szürke)import. Ami Lanti linkelt az az R34 az gyönyörű, fényévekkel szebb mint az az R33 amit cs-n hirdet a srác 2 millióért. Akkor ugymondom hogy nem belpiacra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Az kéne még, csak drukkolok ennek a leányzónak, mert szimpi nagyon, átjön egyszóval! :lol: Átjön miiiii ? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Nagyon! :lol: De leginkább a viselkedése, az egyénisége, nagyon aranyos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 KI vagy te "PÉLI BARNA" :lol: :lol: Lehet, mert nem csak átjött hanem meg is érintett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 nagyon aranyos! :lol: Aranyos jaa a Plüssnyuszira mondják ezt a lányok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Lanti azt hiszem, hogy Te kérdezted múltkor, hogy hány fokosak lehetnek a fékek... Egy F1-es Carbonfék 1300-1400 Fok!!!!!!!!! Egy ralliótónak 400-500 fok körül...szal ebből kiindulva amikor a milyeink szépen fénylenek...akkor 350-400 lehet... na de okosak lettünk, mintha ma ezt hallotam volna a Forumla 1ben :lol: bukovári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Lanti azt hiszem, hogy Te kérdezted múltkor, hogy hány fokosak lehetnek a fékek... Egy F1-es Carbonfék 1300-1400 Fok!!!!!!!!! Egy ralliótónak 400-500 fok körül...szal ebből kiindulva amikor a milyeink szépen fénylenek...akkor 350-400 lehet... amikor izzanak azért az nem 350-400 ez ziher ... min 650fok "vörös szinü" ... azalatt nem fog izzani a legmelegebb pedig 1200fok körül itt pedig majd fehér már a fém és ezért nem jo egy utcai betét mert az 400 fokül még muxik ... de 600 felett már nem .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 kb. 500 fokos amikor láthatóan elkezd vörösödni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 kb. 500 fokos amikor láthatóan elkezd vörösödni hat ez csak tipp per sacc kb :lol: de a vöröses izzás akkor is 650 fok ezalatt csak kezd .. de az még semmi és ezt is csak koromsötétben vagy fényképezögéppel latod nekem ilyen szinü volt mikor kettérepedt a f@@sza sport furt zimmerman csodaszar tárcsám ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 na de okosak lettünk, mintha ma ezt hallotam volna a Forumla 1ben :lol: bukovári :lol: ha megnézed, hogy mikor írtam, akkor rájönnél, hogy én is azt néztem...és akkor mondták ott az okosok...így írtam be... Amúgy mit gondoltál??? Hogy lemértem??? :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 ha megnézed, hogy mikor írtam, akkor rájönnél, hogy én is azt néztem...és akkor mondták ott az okosok...így írtam be... Amúgy mit gondoltál??? Hogy lemértem??? :D :lol: :lol: :lol: :D Azert a paliknak nehogy elhigy mindent! Hova tunt .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Azert a paliknak nehogy elhigy mindent! Hova tunt .... Ez úgy reálisnak tűnt... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 ha megnézed, hogy mikor írtam, akkor rájönnél, hogy én is azt néztem...és akkor mondták ott az okosok...így írtam be... Amúgy mit gondoltál??? Hogy lemértem??? :lol: :lol: :D :D :lol: ménem aztmondtad : Azok kedvéért volt aki esetleg lemardtt volna e fontos információról! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Azert a paliknak nehogy elhigy mindent! Hova tunt .... Személy szerint nemcsipem a Palikot! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Egyébként ha tényleg van isten, és igazság akkor Massa lessz a Champion! Ha nem akkor ez a köcsög hamilton! :lol: Remélem a következő vagy is asszemucsó versenyen akkora defektet kap hogy hazáig repül! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Egyébként ha tényleg van isten, és igazság akkor Massa lessz a Champion! Ha nem akkor ez a köcsög hamilton! :lol: Remélem a következő vagy is asszemucsó versenyen akkora defektet kap hogy hazáig repül! :lol: Remelem Massa Brazilkent tud nyerni egy olyan palyan amit kivulrol tud és vb cimet is megszerezné otthon! Az durva lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Nekem semmi bajom Hamival...agilis, jól nyomja...és ez b@ssza a többiek csőrét... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Nekem semmi bajom Hamival...agilis, jól nyomja...és ez b@ssza a többiek csőrét... :lol: :lol: :lol: Jól nyomja igaz , nem agilis hanem NAGYKÉPŰ! :D emlékszem a kijelentésre : Minden autó egyforma csak is a pilótákon múlik! hahahaha Látszott hogy igaza van amikor jó szar kocsit raktak alá mennyire igaz amit mondott :D Jó autó is kell oda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Nekem semmi bajom Hamival...agilis, jól nyomja...és ez b@ssza a többiek csőrét... :lol: :lol: :lol: Na ez mind igaz volt Sennara de a kismajomra ... Ne hulyeskedjunk már! Penzbol epitett karrier! Igy te ís ott lennel! Es a stilusa sértödött ovodas ha nem az van amit akar! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts