Xray Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 :D Csípem mikor ilyen bőszavú vagy! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Amugy sztem itt is érezni ami nagyvilágba megy , most 4 fős szolgállat helyett 3 fős lessz kint a 400 on szal csak Vez. Elektrikusok maradnak vagy is az első emberek kint! :lol: faxa lessz , Kiváncsi leszek majd mikor doszta lessz a visszaindulás. Sokszor 4 ember is kevés volt annyi a meló ilyenkor! Na dehát az okosok kintvoltak az USA-ba és ott ugye gondolom kevesebb az üzemeltető személyzet! :lol: Szerintem, csak megnézték a napi hozzászólásaid számát, és rájöttek, hogy belefér még egy kis meló... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Csípem mikor ilyen bőszavú vagy! :lol: :lol: :lol: te is?én is Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 kukkolni felesleges..már lejárt és senkise figyel rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 :lol: kukk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Szerintem, csak megnézték a napi hozzászólásaid számát, és rájöttek, hogy belefér még egy kis meló... :lol: :lol: wehehe lehet aztán ám hogy valóban! :lol: de nemhiszem Ezeknek az a lényeg hogy minél több maradjon zsebbe , mint bárhol máshol! :D Így meg lessz némi költségsoprolás, amugy megkérdeztem mennyi a napibevétel blokkonként 150-160 milla / nap! Szal van itt kes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 :lol: kukk? Halle maci mandula??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Amúgy az ottiról van szó? Nemnem. Jövünk reggel Robival, kettő, három, bukkan és hopp elfogyott az út. Egy percig ültünk a kocsiban és csak szakadtunk a röhögéstől Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nemnem. Jövünk reggel Robival, kettő, három, bukkan és hopp elfogyott az út. Egy percig ültünk a kocsiban és csak szakadtunk a röhögéstől na az kemény volt! :lol: :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Halle maci mandula??? :lol: kint vannak már 10 napja. Viszont baloldalt még qutyára fáj időnként. És a hőfok meg úgy indult, hogy hurrá, megjavul. Viszont tegnap délután óta mintha visszatért volna. :lol: má tököm kivan komolyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 mennyire ideillik ez a 4-6os villamos nemmészinnén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 mennyire ideillik ez a 4-6os villamos nemmészinnén Ez legalább működik... :lol: ...még... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 mennyire ideillik ez a 4-6os villamos nemmészinnén megszólalt a béemvétveszek.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 marhajó képeket csinált.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 marhajó képeket csinált.... link? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 link? http://ernstl.dragspace.at/2008/kiskunlach...ml/default.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 link? Az vagy igen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Mondjuk nem is értem, hogy billentyűsdobozbuzerátor létedre, hogy a tökben nem tod megnézni hozzá a linket... Én kasu vagyok hozzá, de elsőre sikerült... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 kasu :lol: :lol: :lol: :D marhajó képeket csinált.... És sokat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Mondjuk nem is értem, hogy billentyűsdobozbuzerátor létedre, hogy a tökben nem tod megnézni hozzá a linket... annyira nem volt fontos, hogy a legkissebb erőfeszítéstis tegyem érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 annyira nem volt fontos, hogy a legkissebb erőfeszítéstis tegyem érte :D Na az ilyenek miatt van ma világválság... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 megszólalt a béemvétveszek.hu ja a rohadt áruloja pffff :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 milyen jol mutatna elöl a kis moci rendszam .. mert a sima elég gaz .... tessék lecserélni vagy nem is máás 5let adok egy Kis matrica méretüt IGA 112 felirattal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 ....adok egy Kis matrica méretüt IGA 112 felirattal :lol: Jó lesz az neked, ha még a trafiról is te kapod a csekket??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts