kiskecso Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 És mi a cél? :lol: pl boltba elmenni :lol: viccet félre téve ha az astra lerobban legyen mivel járkálni...télen meg a suzi az első számú autó,mert a turbos olyankor pihen
Stefan Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 pl boltba elmenni :lol: viccet félre téve ha az astra lerobban legyen mivel járkálni...télen meg a suzi az első számú autó,mert a turbos olyankor pihen Érthető. Nálunk egy NZ Corsa van ilyen célra :lol:
loree_gsi16v Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Mármint ütötted a képét ? :D :D :lol: :lol: ÁÁÁÁÁÁ nem akkor még nem voltam olyan :lol: :lol: :lol:
Xray Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 No cash no drive... :lol: :lol: Tetszetős a kicsike! :lol:
Albert Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 ...gondolom tartónbaszott a gazdasági válság... Itt elmondom. Beszálltunk egy részvénybe 3xos tőkeáttéttel. Eddig csak emelkedett, szart ő a válságra meg mindenre. Több mint feldupláztam a 6kilómat vele. Tudunk pár új hírt ami nincs még a piacon. és azt is hogy 12ezer lesz a papír tavaszra. 6500-on kötöttük a kontraktusokat. Közben páran elkezdték eladni a papperokat mint mindenhol máshol. Igenám de mára a bankok is elkezdték likvidálni az alacsony árfolyam miatt a kontraktusokat, és ez egy árspirálhoz vezet/vezetett. Igy eljutottunk oda hogy ma már a bank sem tud kiszállni, ő is fut a pénze után. 4700 alatt sem kell senkinek. Kb úgy fog kinézni a történet hogy lezuhan a péper 3000ig, ott megveszi valaki egyben aztán tavasszal kiszáll 12ezerért eladogatja jó hangulatban. Ma sikerült eladnom annyi részvényt hogy a hétfői motorcserét ki tudjam fizetni Lacinak (persze csak kedden mert T+3 nap) meg még tudok venni egy üveg viszkit és ennyi.
Xray Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 kapott új olajat az XE :lol: :lol: MIT TETTÉL BELEEEE!???? :lol:
Lanti Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 MIT TETTÉL BELEEEE!???? :lol: inkább mit tettem veleee :lol:
Xray Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Itt elmondom. Beszálltunk egy részvénybe 3xos tőkeáttéttel. Eddig csak emelkedett, szart ő a válságra meg mindenre. Több mint feldupláztam a 6kilómat vele. Tudunk pár új hírt ami nincs még a piacon. és azt is hogy 12ezer lesz a papír tavaszra. 6500-on kötöttük a kontraktusokat. Közben páran elkezdték eladni a papperokat mint mindenhol máshol. Igenám de mára a bankok is elkezdték likvidálni az alacsony árfolyam miatt a kontraktusokat, és ez egy árspirálhoz vezet/vezetett. Igy eljutottunk oda hogy ma már a bank sem tud kiszállni, ő is fut a pénze után. 4700 alatt sem kell senkinek. Kb úgy fog kinézni a történet hogy lezuhan a péper 3000ig, ott megveszi valaki egyben aztán tavasszal kiszáll 12ezerért eladogatja jó hangulatban. Ma sikerült eladnom annyi részvényt hogy a hétfői motorcserét ki tudjam fizetni Lacinak (persze csak kedden mert T+3 nap) meg még tudok venni egy üveg viszkit és ennyi. Fizesd ki amit kell és 25. én Robival lejöttök hozzám... eszünk iszunk... elmék jamsonért és jólbebaxunk a nagy válságra meg közben szarunk! :lol: Ha tetszik az ötlet kérem mosolyogjon :lol:
Xray Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 http://i.fotexnet.hu/fes/pictures/9/29/pro...ture_257133.jpg Kicsit palacsinta szagúúú mikor üzemmeleg de BIO! :lol: :lol: :lol:
Xray Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 inkább mit tettem veleee :D PÜ ??? :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 ... Én most pont ezért kiszálltam mindenből...nem kell a kockázat...most senki nem tudja a Csányin kívül, hogy mikor mi lesz... :lol: :lol: Akinek van egy kis esze, az most vár...túl nagy a rizikó...persze benne van a pakliban a meggazdagosás lehetősége is...kockázat nélkül nincs üzlet...így én inkább maradok kis csóringer, de legalább nem döglök holnap éhen...
Albert Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Fizesd ki amit kell és 25. én Robival lejöttök hozzám... eszünk iszunk... elmék jamsonért és jólbebaxunk a nagy válságra meg közben szarunk! :lol: Ha tetszik az ötlet kérem mosolyogjon :lol: Jön ma, viszki már megvan meg is ittam egy részét megyünk hozzá és megisszuk a többit. Utánra benzinre meg piára nem lesz.
Albert Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Én most pont ezért kiszálltam mindenből...nem kell a kockázat...most senki nem tudja a Csányin kívül, hogy mikor mi lesz... :lol: :lol: Akinek van egy kis esze, az most vár...túl nagy a rizikó...persze benne van a pakliban a meggazdagosás lehetősége is...kockázat nélkül nincs üzlet...így én inkább maradok kis csóringer, de legalább nem döglök holnap éhen... Megpróbáltam.
Xray Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Jön ma, viszki már megvan meg is ittam egy részét megyünk hozzá és megisszuk a többit. Utánra benzinre meg piára nem lesz. Lejössz Robival, a többit állom :lol: :lol:
Tápiószecső Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Tudunk pár új hírt ami nincs még a piacon. De hát ez bennfentes kereskedés. :lol: Amúgy az ottiról van szó?
Xray Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 :D :D Vazzze mikor rugja neki , kell ám korigálni :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts