mélykék76 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Bízz bennem Píísta! :lol: :lol: Végülis...iszol két korsó sört + 1 Millert utánna ha senki nem figyel rád, akkor úgyis széttépnek a farkasok :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Végülis...iszol két korsó sört + 1 Millert utánna ha senki nem figyel rád, akkor úgyis széttépnek a farkasok :lol: :lol: :D Már megen rosszat álmodtál? Akarsz beszélni róla? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Inkább táncolj, a port jobban bírjuk! :lol: :D Örülök, hogy megtaláltad a 83-as év leggyengébb viccei zsebkönyvedet, csak nem kéne használni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Már megen rosszat álmodtál? Akarsz beszélni róla? :lol: Fent leírtakban mi a roszz ? Jóóóóó, mondjuk a Millert én sem annyira kedvelem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 én félnék Pista mert legközelebb rád mozdul.. :lol: :lol: :lol: +: ha a kislányt látja benned ......hogy is volt az a "vigyázz nehogy valaki megdugjona lurdyban!" sztori Lanti....??? ki mozdul kire? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Örülök, hogy megtaláltad a 83-as év leggyengébb viccei zsebkönyvedet, csak nem kéne használni :D :lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Örülök, hogy megtaláltad a 83-as év leggyengébb viccei zsebkönyvedet, csak nem kéne használni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Örülök, hogy megtaláltad a 83-as év leggyengébb viccei zsebkönyvedet, csak nem kéne használni :lol: :D A 83-as év kiemelten jó volt, akkor nyert Ari Vatanen is Rali VB-t a mantával :lol: :D Egyébiránt meg akkor voltam 6 éves, készültem ezerrel a suliba :lol: Jóóóóó, mondjuk a Millert én sem annyira kedvelem :lol: Nekem bejött, csak nem szabad keverni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 ....Nekem bejött, csak nem szabad keverni :lol:.... Teeeeee vagy az alkoholfogyasztók szégyene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Teeeeee vagy az alkoholfogyasztók szégyene :lol: Környezettudatos vagyok, nem pazarlok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Környezettudatos vagyok, nem pazarlok :lol: Ezért hagyunk legközelebb a farkasoknak :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Jaja...az a Cupra felni az nem az...az replika...szerű... :lol: Viszont Lanti, gratula...belenyúltál a felniválasztásba...nekem bejön...egyszerű, de passzol a verdához nagyon... :D Egyetértek... én nem vagyok egy felnivásárló-cserélgető tipus.. nincs kedvem, de legfőképpen nem igazán találtam emberi áron olyat ami tetszene is.. (a gsi-n). De ez tényleg baba... pont azért amit Anti írt! Egyszerű, de nagyszerű.. semmi felesleges puccos "dizájn"... Grat.. egyre jobban alakúl az a verda! Vagyis így... http://www.timeslip.hu/upload/d/pic48f6e9a025b9d.jpg Nah.. ez egész jól hangzik.. asszem rá is érek... meg talán Orsikám is.. tavaly... vagy tavalyelött? :lol: nagyon sajnálta,hogy nem tudott kijönni... Szal elvileg részemről is oké... Ez sem rossz. :lol: Szerintem se.. pláne az én fajta nem gsi, gsi-m nek :D (csak kár,hogy 1 csúnyán, mégegy kicsit csúnyán meg van padkázva nékem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Bizony. A tükörpolír nagyon veszélyes dolog :lol: Elcsúszik rajta a kocsi.. meg mindenki nézegetné benne magát... lehet autóstól... :lol: :lol: Nem a polííírr Píísta!! hanem arra a felnire letteni ! :D Apropó Metált bírod??? mé akarod te a felnire letenni.. akkor oda a polir.. no meg nem is fog forogni a kerék... :lol: :lol: :D Jah meg persze ha tükör polír, le is csúszik róla a verda... De jóóóóóó. Mindenkit elengedsz oda Apuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ? :lol: :lol: Én "Anyukám"tól kéredzkedek el.. de most lehet ő is jön.. (ééééted.. "igen anyukááám!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 http://bizbigyo.files.wordpress.com/2006/11/hahota.jpg Hehe.. ilyenem van pár darab nékem is még.. úgy 10 darab bizti :lol: én szerettem őket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Ez ütöttttttttttt.... :lol: :lol: :lol: félig igaz vót Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Ezért hagyunk legközelebb a farkasoknak :D :D :lol: Ez úgyis az én harcom! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 u.gy. GSi elsőlökösről mi a vélemény? Mennyire áll el a kocsin, mennyire nem méretpontos? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 u.gy. GSi elsőlökösről mi a vélemény? Mennyire áll el a kocsin, mennyire nem méretpontos? :lol: nagyon felejtős, nagyon-nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 nagyon felejtős, nagyon-nagyon az jó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Gyümölcsnap mi? Vegyigyümi ivólé... :lol: Igen , vegyes gyümölcs lepárlatot! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Részegen ki visz majd hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....az atomerőműből :D :D :lol: Az őrök segítenek az biztos! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 izé valakinek nincsen képe a mi autónkról? :lol: komolyan kérdeztem amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 komolyan kérdeztem amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 komolyan kérdeztem amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Az őrök segítenek az biztos! :lol: :lol: :lol: Feltesznek egy babettára és fogadást kötnek, meddig jutsz... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts