Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na neked is tükrös íránytű kell :lol: :lol: Mert ha a hátulján belenézel a tükörbe megtudod ki tévedtt el! :lol: :D :D

Miért? Szerintem nagyon is ideillik. Ha belenézel az általad említett iránytű tükrébe, akkor rájössz miért :lol:

Elküldve
hogy lehetett 1 ilyet eladni? :lol: :lol:

sehogy mert a kutyának sem kell ....

yahh ti is megvettétek valakitöl

és én is eladtam volna

szal egész1xrű

Elküldve
sehogy mert a kutyának sem kell ....

yahh ti is megvettétek valakitöl

és én is eladtam volna

szal egész1xrű

muszáj volt megvenni mert mire a Zoliék össze rakták volna meg mire a bodé is toppon lett volna bele őszülünk..D

és ez az flííling azonnal kellet

Elküldve
Ezeket a LEDeket hol vetted és mennyit kell értük leszurkolni? Nagyon jól néznek ki a LEDesített dolgok. Legalábbis a sima ledekhez képest fényévekkel szebben világítanak. :lol:

Hááá "síma" ledes van a homasitában is.. azt csak kicsit kő megcsiszóni, oszt nem kell forrasztgatni...

Eztet-e meg vaterán találtam... ő nála... aztán megkaptam tőle a közvetlen elérésüket is..

De ezekkel mókolni kell.. régi foglalatból régi izzó ki.. lábakról le.. ledet ellenállatot rá-be szerkeszteni..

El lehet vele játszani kicsit :D

hát ilyen tapasztalataim nincsenek :D

Hogy ééted,hogy nincs ilyen tapasztalatod? akkor milyen van? Ne vegyek ilyet? (Ne,mert akkor lesz esélyem megtapadni miiii? :lol: :lol: )

Ez egy 5000 ft os kép! :lol: :lol: Kérdeztem mennyiért csálták :lol: :lol:

Ejj mi törpént?

Elküldve
Nem nem :lol: :lol: :lol: Ez előtt meg "viszkit" nyomtunk , az elfogyott aztán előkerült a szilva pálesz! :D Utána már lightoltunk sörrel! :lol:

Akkor odacsaptál, nem hiába vártad az estét :D

Elküldve
Ja pont ezt akartam mondani...hogy érdekes, hogy mindig van eladó turbós GSI, és elég sokszor kerül vissza ugyan az... :lol: :lol:

de ez azóta van mióta az a fehér bojleres felnem került...az indította el a lavinát :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.