redline Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 SÖÖÖRRR :lol: :lol: ami abban az üvegben van a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető sörnek....az állaga és szaga alapján közelebb áll a lóhúgyhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 ami abban az üvegben van a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető sörnek....az állaga és szaga alapján közelebb áll a lóhúgyhoz :lol: ikszréjnek mindegy, csak butítson... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 ami abban az üvegben van a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető sörnek....az állaga és szaga alapján közelebb áll a lóhúgyhoz :lol: Még van mit csiszolni azokon a szemeken! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 ikszréjnek mindegy, csak butítson... :lol: na gyönge antialkoholosok tábora! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 De redi honann is tudhatnád hisz te mindíg csak kakaót iszol vazze! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 na gyönge antialkoholosok tábora! :lol: :lol: Én legalább emlékszem minden részletre ami tegnap este történt velem... Na Te hogyvagy ezzel? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Én legalább emlékszem minden részletre ami tegnap este történt velem... Na Te hogyvagy ezzel? :D :lol: Amég emlékszem jóvolt a buli! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 btw, erre a filmre emlékszik valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 btw, erre a filmre emlékszik valaki? :lol: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/wraith_20front.jpg Hogyne , sőtt faternak VHS-en meg is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 btw, erre a filmre emlékszik valaki? :lol: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/wraith_20front.jpg Jújj, ez mekkora film volt! Jó kis gép volt és elég jó a töréstesztje is, amit mindíg ki is használt a kanyarokban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Hogyne , sőtt faternak VHS-en meg is van! Most szedtem le mindjá nézem... 1évvel azelőtt készült ez a film mielőtt Én. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Jújj, ez mekkora film volt! 697MB :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Most szedtem le mindjá nézem... 1évvel azelőtt készült ez a film mielőtt Én. :lol: :lol: :lol: Honnan? Mi a címe? Csak a filmre emlékszem, a címére már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Most szedtem le mindjá nézem... 1évvel azelőtt készült ez a film mielőtt Én. :lol: :lol: :lol: Jó kis film a maga nemében, meghal a csávó racsing közben azt kap még egy életet mint a nintendóban marió azt mindenkit kinyír! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Jó kis film a maga nemében, meghal a csávó racsing közben azt kap még egy életet mint a nintendóban marió azt mindenkit kinyír! :lol: :lol: Valld be! Akkora hatással volt rád a film, hogy ezalapján designoltad a GSi-t is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Valld be! Akkora hatással volt rád a film, hogy ezalapján designoltad a GSi-t is :lol: csak a villámot hogyoldom meg az elején nemtom :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 csak a villámot hogyoldom meg az elején nemtom :lol: :lol: :D Látod... ha olyan maszkot adtam volna el amin van jel má nem is lenne gond... 10ezeré van opeljelem eladó... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Honnan? Mi a címe? Csak a filmre emlékszem, a címére már nem. The Wraith Száguldó Bosszú Torrentről szedtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Látod... ha olyan maszkot adtam volna el amin van jel má nem is lenne gond... 10ezeré van opeljelem eladó... :lol: :D Hát akkor majd megbeszéljük mer szikráznia is kő ! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_fi...1&i_where=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_fi...1&i_where=2 Ezaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 The Wraith Száguldó Bosszú Torrentről szedtem :D Köff. Én is még VHS-en láttam anno. http://www.imdb.com/title/tt0092240 Most szedtem le mindjá nézem... 1évvel azelőtt készült ez a film mielőtt Én. :lol: :lol: :lol: Te ilyen fiatal vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Hát akkor majd megbeszéljük mer szikráznia is kő ! :lol: :lol: :lol: A hűtőbe raksz egy gyújtógyertyát. Pistától meg is tudod kérdezni hogyan kell. :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Köff. Én is még VHS-en láttam anno. http://www.imdb.com/title/tt0092240 Te ilyen fiatal vagy? :lol: nm hogyaviharbane... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 nm hogyaviharbane... :D :D TEJFOGÚÚÚÚÚ! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts