J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Sírok a röhögéstől! "van valamilyen csatakiáltása a roma családnak?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 szervószíj nemvót.. más vót.. nem volt háccsóülés.... viszont én bárkinél nehezebb vagyok 40kg-val... toyo t1-r uccai gummim dinynek is az én gumijaimmal volt És mi a véleményed erről a gumiról? Nem csak a gyorsulás érdekel, napi használatban?! Eső stb.. Néztem, most asszem olyan 12e/db körül lenne... Téged is látni more :D Már rád akartam szóéni msn hogy mi van veled hogy már nem írsz oldalakat a fórumon? :lol: Háát jah.. meló ezerrel, igaz, sz--é-hu..é.. amolyan diák meló szerü.. + bkv + némi családi problematika (Orsi nagypapája betegeskedett, kórház, stb.. aztán meg is halt szegény, szal most meg majd a temetés jön.. segítek nekik ebben abban -koszorú rendelés, stb..) Így nem nagyon volt időm írni.. olvasni is több napot, több részletben vissza.. :D Tegnap volt egy kis szabadidőm, meg ma.. tegnap beraktam síma fehér ledeket BC-be, Müszerfalba, középkonzolba.. (pontosabban nem símák, mert ezek elvileg 180fokban toooják a fényet...) BC nagyon faxántos lett.. műszerfal elmegy.. (itt még a szobámban a szönyegen van 12v tápról..) Középkonzol is elmegy.. de ott legközelebb még lesz egy kis tyuning.. rakok még be az alsó részre pár kiegészítő ledet, mert most csak símán a gyári helyére mentek be 180fokban sugárzó "legyek" :lol: Így kicsit kevés a fény.. de a teljes sötétségnél sokkal jobb..(ki volt égve az összes ízzó..) Tudom tudom.. a magnó sárga fénye kilóg a sorból :lol: Ami érdekes, hogy amig csak a BC ben volt cserélve az izzó ledre, ment a fényerő szabályzás.. Amint ki lett véve a műszerfal, semmi.. miután kicseréltem ledekre a müszerfalban is, és vissza lett rakva, azóta semmi. Gondolom a műszerfalon keresztűl megy.. és amig voltak még benne izzók, azokkal tudott még variállni.. így meg már nem.. de sebaj... Nah tessék Csabi.. itt a fél oldalas írásom :lol: Lehet inkább aludnom kellene menni.. 5:15 kor kukurikú.. irány meló... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 tegnap beraktam síma fehér ledeket BC-be, Müszerfalba, középkonzolba.. (pontosabban nem símák, mert ezek elvileg 180fokban toooják a fényet...) Ezeket a LEDeket hol vetted és mennyit kell értük leszurkolni? Nagyon jól néznek ki a LEDesített dolgok. Legalábbis a sima ledekhez képest fényévekkel szebben világítanak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Jóóóóregggeeeeeet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Tegnap volt egy kis szabadidőm, meg ma.. tegnap beraktam síma fehér ledeket BC-be, Müszerfalba, középkonzolba.. (pontosabban nem símák, mert ezek elvileg 180fokban toooják a fényet...) BC nagyon faxántos lett.. műszerfal elmegy.. (itt még a szobámban a szönyegen van 12v tápról..) Középkonzol is elmegy.. de ott legközelebb még lesz egy kis tyuning.. rakok még be az alsó részre pár kiegészítő ledet, mert most csak símán a gyári helyére mentek be 180fokban sugárzó "legyek" :D Így kicsit kevés a fény.. de a teljes sötétségnél sokkal jobb..(ki volt égve az összes ízzó..) Tudom tudom.. a magnó sárga fénye kilóg a sorból :D Ami érdekes, hogy amig csak a BC ben volt cserélve az izzó ledre, ment a fényerő szabályzás.. Amint ki lett véve a műszerfal, semmi.. miután kicseréltem ledekre a müszerfalban is, és vissza lett rakva, azóta semmi. Gondolom a műszerfalon keresztűl megy.. és amig voltak még benne izzók, azokkal tudott még variállni.. így meg már nem.. de sebaj... Nah tessék Csabi.. itt a fél oldalas írásom :lol: Lehet inkább aludnom kellene menni.. 5:15 kor kukurikú.. irány meló... :lol: Ez nekem tecccik, megfogom csinálni szerintem majd én is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Jóóóóregggeeeeeet... :D Jobbat! :D Rohadtt mód fáj a fejem,,,, biztos a front miatt! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Jobbat! :lol: Rohadtt mód fáj a fejem,,,, biztos a front miatt! :lol: :lol: :lol: Biztos nem aludtál jól éjel...sokat hánykolódtáááááááá... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Biztos nem aludtál jól éjel...sokat hánykolódtáááááááá... :lol: :lol: Nemvolt hágykolódás,,, lezuhanyoztam és aztmondta Kriszta , hogy épp beértem a hálóba, ott ájulást szinleltem és aludttam is! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Nemvolt hágykolódás,,, lezuhanyoztam és aztmondta Kriszta , hogy épp beértem a hálóba, ott ájulást szinleltem és aludttam is! :lol: :lol: :lol: Ja tényleg...a hányás az hazafele vóóóóóóót...2x... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Nemvolt hágykolódás,,, lezuhanyoztam és aztmondta Kriszta , hogy épp beértem a hálóba, ott ájulást szinleltem és aludttam is! :lol: :lol: :lol: Halász család, hálóban alszanak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Ja tényleg...a hányás az hazafele vóóóóóóót...2x... :D :lol: Érdekes mód,, nemhánytam pedíg azt kevertem rendesen a végén má a szilvapálinka is előkerült! :lol: Aztán jött anya és a saját Astrámmal felcsípett :lol: épp jokor jött mert már nemsok kedvem volt gyalogoni mert egyrészt alig tudttam menni másrészt a cipőtalp is gömbölyű volt! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Halász család, hálóban alszanak :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Halász család, hálóban alszanak :lol: :lol: :lol: :lol: Hát elhiszed hogy örültem hogy betaláltam a szobába??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 :lol: :lol: :lol: Hát elhiszed hogy örültem hogy betaláltam a szobába??? :D :D Pedig szerintem tök egyszerű, ahol ajtó, vagy ablak van ott tudsz átmenni a falon :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 kiöszi, tök jó.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 És mi a véleményed erről a gumiról? Nem csak a gyorsulás érdekel, napi használatban?! Eső stb.. Néztem, most asszem olyan 12e/db körül lenne... hát ilyen tapasztalataim nincsenek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Pedig szerintem tök egyszerű, ahol ajtó, vagy ablak van ott tudsz átmenni a falon :lol: :lol: :lol: Hát igen ez józan fejjel nem is probléma :D :D :lol: És EZ VOLT A GOND!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Hát igen ez józan fejjel nem is probléma :lol: :lol: :lol: És EZ VOLT A GOND!!!! :D :D Életed első söre ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Életed első söre ? :lol: :lol: :lol: Nem nem :D :D :lol: Ez előtt meg "viszkit" nyomtunk , az elfogyott aztán előkerült a szilva pálesz! :lol: Utána már lightoltunk sörrel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 borsodi? az mi a f**zom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Hát igen ez józan fejjel nem is probléma :lol: :lol: :lol: És EZ VOLT A GOND!!!! :D :D Ez a golfklub büféje ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Ez a golfklub büféje ugye? :D 10 pont :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 borsodi? az mi a f**zom? :lol: SÖÖÖRRR :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Ez a golfklub büféje ugye? :D nem nem , ez egy elit présház vidéken! :lol: :lol: Egyébként Hondaklub! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 SÖÖÖRRR :lol: :lol: És miért raktatok Nesquick-ot a sörösüvegbe? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts