Pehi Csabi Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Én mikor beraktam nemrég az igenvastag kábeleket a hifihez a küszöbbe akkor úgy meglepődtem hogy a kb 10 cm-es küszöbben még táncolni lehet a kábelek melett annyi hely van. Kicist könnyebb cabrióba kábelezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Vén xar :lol: :lol: :lol: és milyen sokáig eláll :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Kibicnek semmi sem drága :lol: :lol: mirő van szó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Kadettokkal mindig gondod akad ugyebár ? :D :D :lol: :lol: Nem kő becóni feltétlenül :lol: :lol: nem bírja elviselni, hogy egy kadett elverné már persze ha egyáltalán ki merne állni ellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 és milyen sokáig eláll :lol: Yoco 1 kérés az ilyen irányú megjegyzéseket ami felém irányul tartsd magadban , mert kezd zavarni az állandó negatív hozzáállásod még ha csak hülyeségből van akkor is! Énsem becsmérellek , pedíg biztos téged is lenne miért! Köszi szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 megkérnék egy illetékest, hogy zárolja a hozzáférésem, nem akarok belépni többet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 hisz ez csak egy Kadett mi Xray :lol: Látod mindenhol ott vagyunk és kemények vagyunk hiába fikáz a sok astrás :lol: :lol: FACSÖNGŐŐ!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 megkérnék egy illetékest, hogy zárolja a hozzáférésem, nem akarok belépni többet Nem kell megsértőndi csak megkértelek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 megvettem jövőre a felnit a gsire :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 megvettem jövőre a felnit a gsire :lol: http://astragsi.extra.hu/felni1.jpg http://astragsi.extra.hu/felni2.jpg Na mérjed gyorsan lefele, hogy hány kiló. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Yoco 1 kérés az ilyen irányú megjegyzéseket ami felém irányul tartsd magadban , mert kezd zavarni az állandó negatív hozzáállásod még ha csak hülyeségből van akkor is! Énsem becsmérellek , pedíg biztos téged is lenne miért! Köszi szépen! :lol: Neked meg mibajod? megkérnék egy illetékest, hogy zárolja a hozzáférésem, nem akarok belépni többet És Neked? Amúgy soxor hallottam ezt már Kadettklubon is meg itt is (főleg Szoniktól :lol: ). Ha nem akarsz nem lépsz be nem kell ugráltatni az adminokat akik ráadásul nem kötelesek minden topikot olvasni. Pluszban még hülyeség is egy ember miatt ha amúgy szeretsz ide járni. De most komolyan ilyen apróság miat felkapni a vizet gyerekek. Inkább próbálnátok segíteni egymásnak. Vagy nekem. Mondom mibajom. Nem nyitódott újra a márc15 topik. Szerintem az volt az év legjobb Opeltalija és nem azért mondom mer volt közöm hozzá, talán inkább az időjárásnak köszönhető. Szal gondolkozom rajta hogy meg kéne csinálni megint, pl október 23-án. Nézzük mi változott. Először is a hozzáállásom. Leginkább hogy nem akarom vállalni a felelősséget hogyha teszemazt egy frissen elkészült/vásárolt autó tulajdonosa leesik a betonplaccot körülálló népbe hogy engem csukjanak le. Erre kéne vmi megoldás. Nincs a másik szponzor cég, Csergővel (vagyis Vktrral) meg még nem beszéltem. Előbbit talán az ottani büfé kompenzálni tudja kicsit. Kellenének továbbá olyan emberek akik magukának érzik a talit, nekem mindegy hogy mint Opelclub vagy mint GSiklub vagy mint pöcsömöccse baráti társaság szervezzük csak jó legyen. Pl nem szeretnék olyat hogy idióta Nissanos kiskoecsoeg bent füstöli a gumit a pályán amikor senki sem kérte tőle. És nem megy oda szólni neki senki hogy a kis barátainak mutogassa ezt a képességét a teszkóparkolóban. Plusz aznap van a Ringen a gyorsulás, ez még pozitívum lehet. És hát persze jó idő kell hozzá, aminek a tavaszi tali sikerét is köszönhetjük elsősorban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Neked meg mibajod? Semmi bajom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Semmi bajom! :lol: Lássuk be ez azért túlzás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Lássuk be ez azért túlzás :lol: Mármint az hogy szóltam hogy az zavar hogy megjegyzéseket tesz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Mármint az hogy szóltam hogy az zavar hogy megjegyzéseket tesz?? Nem, az hogy semmi bajod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Nem, az hogy semmi bajod :lol: :lol: :lol: :D Pedíg télleg semmi! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Vagy nekem. Mondom mibajom. Nem nyitódott újra a márc15 topik. Szerintem az volt az év legjobb Opeltalija és nem azért mondom mer volt közöm hozzá, talán inkább az időjárásnak köszönhető. Szal gondolkozom rajta hogy meg kéne csinálni megint, pl október 23-án. Nézzük mi változott. szólhattál volna hamarabb is ... így, másfél hétre előre elég necces a szerveződés, még akkor is, ha csak emberek kellenének de ahogy nézem, a rendezőség is hiányzik jövő hétre ráadásul felhős, csöpögős időt mondanak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 szólhattál volna hamarabb is ... így, másfél hétre előre elég necces a szerveződés, még akkor is, ha csak emberek kellenének de ahogy nézem, a rendezőség is hiányzik jövő hétre ráadásul felhős, csöpögős időt mondanak Hűbaz+ már tényleg csak másfél hét van addig :lol: Na mindegy most mondtam el az aggályaimat, az időpont bármikor lehet végülis. Akár később, akár jövő tavasz vagy 2018 is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Jó Reggelt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Albert! Azért azt ne felejtsük el, hogy a márc. 15-i talin azért voltak olyan nagyon sokan, mert elötte kb fél évig nem volt semmi tali, és mindenki kiéhezve várta...ez most pont fordítva lesz...kicsit mindenki besokal őszre a talikból...szal várhatóan fele anyian lennének... De ettől még lehet csinálni egyet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Szomszi!!! Nálam van a masina amiről beszéltünk, hogy javszerolni kéne... Valamikor a héten átdobnám, ha neked is jó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 A tegnapi hülyepicsa dij nyertesei xray és yocoo......gratula lányok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 A tegnapi hülyepicsa dij nyertesei xray és yocoo......gratula lányok :lol: Na bazmeg ez is kezdi ######om tele!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Jaaa amugy jóröggelt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts