laller Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 te xray vagy ki ,egy két dolgot tisztáznék: nincs szétszedve csak kipakolva, az ára azért ennyi mert ha kiszámolod mennyiért csinálod meg ennyi lessz,és nagymértékben befojásolja a teljesitménye az árát,nem hogy a 16v ket veri szarrá de a turbokat is a phase2esek sehol sincsenek ,nemhogy a tuningolt cuprák ....tehát mielőtt ilyen jol hozzászolsz vmihez gondolkodj lássuk: felnik100,motor200(programmal),futómű 80,ülések50,astra gsi look lökösök 30,kormány20,kipufogorendszer100,váltó70 akkor ez igy mennyi is? 650 az autot nem számoltuk nyilván vagy az árakkal vagy a tunig árával nem vagy tisztában ezeket a dolgokat vannak akik megfizetik ez a hirdetés nekik szól .....egyébként nem vagyok ideges nem sértődöm meg mert nekem pl egy olyan astra am,i neked van nem ér 300ezret se ezért énis lebuzizlak ha felrakod 600ra asszem tök normális voltam viszlát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 te xray vagy ki ,egy két dolgot tisztáznék: nincs szétszedve csak kipakolva, az ára azért ennyi mert ha kiszámolod mennyiért csinálod meg ennyi lessz,és nagymértékben befojásolja a teljesitménye az árát,nem hogy a 16v ket veri szarrá de a turbokat is a phase2esek sehol sincsenek ,nemhogy a tuningolt cuprák ....tehát mielőtt ilyen jol hozzászolsz vmihez gondolkodj lássuk: felnik100,motor200(programmal),futómű 80,ülések50,astra gsi look lökösök 30,kormány20,kipufogorendszer100,váltó70 akkor ez igy mennyi is? 650 az autot nem számoltuk nyilván vagy az árakkal vagy a tunig árával nem vagy tisztában ezeket a dolgokat vannak akik megfizetik ez a hirdetés nekik szól .....egyébként nem vagyok ideges nem sértődöm meg mert nekem pl egy olyan astra am,i neked van nem ér 300ezret se ezért énis lebuzizlak ha felrakod 600ra asszem tök normális voltam viszlát "Te Laller vagy ki",, ha tudom hogy te hírdeted egész mást írok! csak telvan a net hülyegyerekekkel és foggalmamsem volt hogy ezt mekkora elme írta ki! Így ezúton szíves elnézésed kérem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 .egyébként nem vagyok ideges nem sértődöm meg mert nekem pl egy olyan astra am,i neked van nem ér 300ezret se ezért énis lebuzizlak ha felrakod 600ra asszem tök normális voltam viszlát de lebuzizhatsz jogosan, de 870 ért nemadttam oda nemrég! :lol: De igazad van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 semmi gáz ne hajagszom, kivülállók igy látják ,da ha mégjobbat akartok az 486le motoromat 1,7milláért adtam el +sallangok, és nagyon szép kerités lett belőle meg konyha ###### om.....brühühü... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 semmi gáz ne hajagszom, kivülállók igy látják ,da ha mégjobbat akartok az 486le motoromat 1,7milláért adtam el +sallangok, és nagyon szép kerités lett belőle meg konyha ###### om.....brühühü... te is tudod televan fa###okkal a net.... fingomsem volt hogy kié a kocsi! :lol: komolyan ha megsértettelek mápedíg ja mert írtam ezt azt így mégeszer neharagudj! Én nemértek így az autóhoz mint te vagy ott az a rész nekem más a posztom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Amit az astrára sporolgattam 400-500 nekem is szép ülőgarnítúra meg konyha cucc hűtő meg karámialapos tűzhely lett belőle! Már rég máshogykéne kinézzen csórikámnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 "Te Laller vagy ki",, ha tudom hogy te hírdeted egész mást írok! csak telvan a net hülyegyerekekkel és foggalmamsem volt hogy ezt mekkora elme írta ki! Így ezúton szíves elnézésed kérem! :D :lol: Hogy beijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedttttttt... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Hogy beijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedttttttt... :lol: :lol: :lol: Nem ilyedttem be , a jóneveltség tudod! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 na a rohadt hiénák előkerültek tuti itt várták a zsákmányt haha Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 de lebuzizhatsz jogosan, de 870 ért nemadttam oda nemrég! :lol: De igazad van! :lol: Xgay :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 na a rohadt hiénák előkerültek tuti itt várták a zsákmányt haha :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Xgay :lol: Kibicnek semmi sem drága :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Xgay :lol: Most erre mit írjak?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Most erre mit írjak?? :lol: Mondták a TVben is, hogy itt a melegfront. :lol: Öröm ide járni olvasgatni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Mondták a TVben is, hogy itt a melegfront. :lol: Öröm ide járni olvasgatni. :lol: Apa Kezdődik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Ha esetleg van valakinek 1 hónapig kölcsön olyan fejegysége,amin 2pár RCA van 4V kimenettel azt megköszönném :lol: :lol: Hic JVC-je amit árul? :lol: Nekem ilyen van, kölcsönadom szívesen főleg ha kapok helyette bármilyen más mp3-ast addig http://www.depo.hu/pioneer/deh-p5800mp#prodinfo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 te xray vagy ki ,egy két dolgot tisztáznék: Nyugi a srác csak unatkozik és kommentszámot növel aztán mindenre gyorsan mond valamit :lol: Mind ilyenek voltunk 19-20 évesen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Nyugi a srác csak unatkozik és kommentszámot növel aztán mindenre gyorsan mond valamit :lol: Mind ilyenek voltunk 19-20 évesen :D :D Wehehe de jólenne 20 nak lenni :lol: sajna már 30 az a 20! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Wehehe de jólenne 20 nak lenni :lol: sajna már 30 az a 20! :lol: Mondom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Wehehe de jólenne 20 nak lenni :D sajna már 30 az a 20! :D Vén xar :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Vén xar :lol: :lol: :lol: Na megszólalt a gödörből a lik! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Na megszólalt a gödörből a lik! :lol: :lol: :D Hallod-e te vénember? :D :lol: :lol: Voltam én is annyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 "Te Laller vagy ki",, ha tudom hogy te hírdeted egész mást írok! csak telvan a net hülyegyerekekkel és foggalmamsem volt hogy ezt mekkora elme írta ki! Így ezúton szíves elnézésed kérem! :lol: :lol: Kadettokkal mindig gondod akad ugyebár ? :D :D :lol: :lol: Nem kő becóni feltétlenül :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 ....Lantinak,Pistának KÖSZÖNÖM A SOK SEGÍTSÉGET :lol:.... Na én aztán roppant sokat segítettem :lol: :D :D Remélhetőleg Noémi nem unatkozott annyira, hogy én is ott voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Kadettokkal mindig gondod akad ugyebár ? :lol: :lol: :lol: :lol: Nem kő becóni feltétlenül :lol: :lol: hisz ez csak egy Kadett mi Xray :lol: Látod mindenhol ott vagyunk és kemények vagyunk hiába fikáz a sok astrás :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts