coupe Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Flex, furész sziló szikszalag??? :lol: :D :D Nem flexeltünk,ez volt az elsődleges szempont....Mindennek gyárinak kellett maradnia.Szikszalag fogyott rendesen,meg kábelkötegelő.2 lukat fúrtunk az ajtó belsejére,de azt se kellett volna.Belülről lehetettlen felcsavarozni a hangváltót,így kötegelő volt a jó megoldás..... :lol: :lol:
Xray Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Nem flexeltünk,ez volt az elsődleges szempont....Mindennek gyárinak kellett maradnia.Szikszalag fogyott rendesen,meg kábelkötegelő.2 lukat fúrtunk az ajtó belsejére,de azt se kellett volna.Belülről lehetettlen felcsavarozni a hangváltót,így kötegelő volt a jó megoldás..... :lol: :lol: Hát eltudom képzelni hogy van vele szívás , nemrég csináltam én is és mégcsak nem is tettem be ennyi cuccot mint ti de, ment az anyázás a részemről rendesen! Legnagyobb gondom az a motortérbe való kijutás volt! :lol:
Xray Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Apropó István, október 8 sem jó nektek Erőműlátogatás szempontjából???
coupe Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Hát eltudom képzelni hogy van vele szívás , nemrég csináltam én is és mégcsak nem is tettem be ennyi cuccot mint ti de, ment az anyázás a részemről rendesen! Legnagyobb gondom az a motortérbe való kijutás volt! :lol: Az ment a legkönnyebben,pedig attól féltünk a legjobban.....Azt hittem hogy a 25ös tápkábelt nem húzzuk át sosem,de sikerült....Viszont a küszöb borítás már éppen hogy felment rá :lol: Viszont ha valaki az ajtóba akar kábelt behúzni,az gondolja át többször,mert k@rva nagy szívás....... :lol:
coupe Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Apropó István, október 8 sem jó nektek Erőműlátogatás szempontjából??? Jelen pillanatban,arra sincs pénzem hogy lemenjek,plusz van még mit csinálnom.Mivel igazán csak hétvégén tudok szerelni,így most minden szabad időmet erre pazarlom el :lol: ......
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Jelen pillanatban,arra sincs pénzem hogy lemenjek,plusz van még mit csinálnom.Mivel igazán csak hétvégén tudok szerelni,így most minden szabad időmet erre pazarlom el :lol: ...... Komolyan mondom mindjárt sírok! :lol: Bár lenne már annyi időm,hogy a Corsát porrá szedjem. :lol:
Atommanó Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Az ment a legkönnyebben,pedig attól féltünk a legjobban.....Azt hittem hogy a 25ös tápkábelt nem húzzuk át sosem,de sikerült....Viszont a küszöb borítás már éppen hogy felment rá :lol: Viszont ha valaki az ajtóba akar kábelt behúzni,az gondolja át többször,mert k@rva nagy szívás....... :lol: A tápkábel nem is téma,de a küszöb nálam is pattanásig van már kábelel,pedig az enyém düzel és abban egy csomó hiányzik gyárilag. :lol: Az ajtóátvezetőt meg ki kell tüskézni,csatikat összeforrasztani fixre(zsugorcső rá) és 22-es vagy nagyobb furóval a közepét kiszedni.Na akkor már minden átfér rajta. Mondjuk ha az ajtót leveszed sokkal könnyebb hozzáférni. Persze ez murva sok meló és anyázás! :D
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: Balost vagy jobbost? :lol:
Atommanó Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Balost vagy jobbost? :lol: Lehet rendelni bármelyiket...nem mindegy... :lol:
coupe Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 A tápkábel nem is téma,de a küszöb nálam is pattanásig van már kábelel,pedig az enyém düzel és abban egy csomó hiányzik gyárilag. :D Az ajtóátvezetőt meg ki kell tüskézni,csatikat összeforrasztani fixre(zsugorcső rá) és 22-es vagy nagyobb furóval a közepét kiszedni.Na akkor már minden átfér rajta. Mondjuk ha az ajtót leveszed sokkal könnyebb hozzáférni. Persze ez murva sok meló és anyázás! :lol: Ennél azért egyszerűbb volt behúzni :lol: :lol: :lol: :lol: :D
B_Csaba Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :D :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol:
Xray Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: Ilyesmit E???? :lol:
Stefan Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: És azt hiszi, hogy azzal most lesz esélye a GSi-k ellen? :D :lol:
Xray Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 És azt hiszi, hogy azzal most lesz esélye a GSi-k ellen? :D :lol: Figyedmán a streetfigtert! :lol: :lol:
Stefan Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Figyedmán a streetfigtert! :lol: :lol: Most miért? Szerintem jól hiszi :lol:
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Ennél azért egyszerűbb volt behúzni :D :lol: :lol: :lol: :D Nekem ne mond,én csináltam,csak volt olyan,hogy egyszerűbb volt levenni az ajtót,mert annyi kábelt cibáltunk át.
Xray Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Most miért? Szerintem jól hiszi :D Csak a karter csavarokra vigyázz!! Bár ha kipotyog akkor könnyebb lessz a kocsi! :lol: :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Csak a karter csavarokra vigyázz!! Bár ha kipotyog akkor könnyebb lessz a kocsi! :lol: :lol: :lol: Dízel C20XE-be nem kell olaj! :D
Stefan Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Csak a karter csavarokra vigyázz!! Bár ha kipotyog akkor könnyebb lessz a kocsi! :lol: :lol: :lol: Dízel C20XE-be nem kell olaj! :D :D :lol: :lol:
Sonique Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: huh akkor lessz vele melo rendesen mire atszereleik a tizen akárhány darab lézer blokkolot :lol: legalabb van stilusa a srácnak ... M6, GTR ... ezutan mit fog venni :D gondba lessz .... vagy addigra ki jön az M6GTR :D
Sonique Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: yahh ez csak nissan GTR skyline már nincs
Sonique Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Ilyesmit E???? :lol: nem csak anti rosszul irta a nevét ... ezt meg nég gyorsan lerendezték
szacsa01 Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 Srácok. Nincs valakinek elfekvőben Vectra 2000 kapcsolási rajza?, vagy akármilyen A Vectra ... :lol:
Recommended Posts