Atommanó Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Nehogy kiszedd! :D Vállalom amit mondtam! :D Na majd várom az áldást! :lol: Lehet már nem tod elolvasni amit ír... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Lehet már nem tod elolvasni amit ír... :lol: :lol: :lol: Szörnyen bevagyok szarva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Csak nem az övé az a hírdetés! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Csak nem az övé az a hírdetés! :lol: :lol: jóvan , má tudom az övé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 jóvan , má tudom az övé! :lol: Jól elvagytok magaddal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 jóvan , má tudom az övé! :lol: Ha tutira akarsz menni, csörögj rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Ha tutira akarsz menni, csörögj rá :D Előbb elmondom neki hogy mi a véleményem róla , aztán ha ideges lessz mondjam azt hogy kp-ba fizetek??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 kp-ba fizetek 120-at :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 120-at :lol: És ettől csak mégidegesebb lessz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Na ma dobok fel ha összejön egy Dynos grafikont a reszelt 16v-m ről! megyünk kicsit dynozni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Szeretném megkérdezni, hogy a Vaterán ferko nevű személytől vett-e már valaki valamit. C20XE motoralkatrészeket árul perpill ezerrel. Jocónak és Xraynek hála már tudom is a számát. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Szeretném megkérdezni, hogy a Vaterán ferko nevű személytől vett-e már valaki valamit. C20XE motoralkatrészeket árul perpill ezerrel. Jah , korrekt srác, tőle vettema légszűrőházam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Szeretném megkérdezni, hogy a Vaterán ferko nevű személytől vett-e már valaki valamit. C20XE motoralkatrészeket árul perpill ezerrel. Jocónak és Xraynek hála már tudom is a számát. Köszi Hogy halad a projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Hogy halad a projekt? CS-P szabin vannak szal lehet csak jövő hét lesz belőle mert kell rá egy nap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Hogy halad a projekt? Kicsit kéne bátorítani mert cidrizik! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Kicsit kéne bátorítani mert cidrizik! :lol: :lol: Patyi(t)? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Patyi(t)? :lol: Jahogymár okésvagy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Istvánnnnnn, Pájó is csak 2, nem 4 :lol: Blau meg ilyen http://img.vatera.hu/photos/cf/f9/fb5_2_big.jpg köszönöm :lol: most tényleg egy fostalicska fejegységet akar venni vagy akartok szegényre rásozni :lol: ha már rendesen épiti a zenét a kocsiba még kábeleket is drágáért veszi és afejegységre nem költ ami a lényeg hát nem is tudom Költenék,csak jelen pilanatban egy forintom sincs erre :D Kell még kb 1 hónap mire összejön a lové......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Hülye ez a gyerek, elvan ez varázsolva :lol: nem legot akarnak az emberek 600 é hanem autót! a jó isten szomorítsa meg az iylen b!%/zi-t! :lol: Legalább lenne összerakva! :lol: Ezért a mondatért,azt hiszem kapni fogsz Lalitól :D :D :lol: :lol: Pista! A Balunak 2 pár RCA-ja van csak kell hozzá egy adapter.(1000-1500 forintos tétel) Nekem is ilyen van. Sajnos ahhoz a zenéhez amit most csinálunk nem igazán jó már.....ha elosztom akkor zúg....a jelszint erősítő se lenne az igazi....Kellene egy másik fejegység :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Ezért a mondatért,azt hiszem kapni fogsz Lalitól :lol: :lol: :lol: :D Jah tom készítem az arcom, de tökömse tudtta hogy ő hírdeti! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Lantinak,Pistának KÖSZÖNÖM A SOK SEGÍTSÉGET :lol: Bent van az első szett...Kábelek el vannak végig normálisan vezetve.Az ajtóba is bemegy a 1.5 kábel :lol: Ne ez nem volt egyszerü.Nem igazán akart összemenni a csatlakozó,de ma ezt is megoldottuk.A hangváltó se nagyon akart elférni,de most már az se ér bele az ablakba.Be van csomagolva,így víz se éri.Egyenlőre nem nagyon lehet hajtani,még bejáratos,de már most látszik hogy komolyan fog szólni,csak sajnos kevés neki a 2V kimenet....... Ha esetleg van valakinek 1 hónapig kölcsön olyan fejegysége,amin 2pár RCA van 4V kimenettel azt megköszönném :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Jah tom készítem az arcom, de tökömse tudtta hogy ő hírdeti! :lol: :lol: Kérdezz legközelebb..... :lol: :D :D :lol: Egyébként nagyon komoly az a kadett......Ha valakinek ilyen kocsi kell ez a legjobb választás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Lantinak,Pistának KÖSZÖNÖM A SOK SEGÍTSÉGET :lol: Bent van az első szett...Kábelek el vannak végig normálisan vezetve.Az ajtóba is bemegy a 1.5 kábel :lol: Ne ez nem volt egyszerü.Nem igazán akart összemenni a csatlakozó,de ma ezt is megoldottuk.A hangváltó se nagyon akart elférni,de most már az se ér bele az ablakba.Be van csomagolva,így víz se éri.Egyenlőre nem nagyon lehet hajtani,még bejáratos,de már most látszik hogy komolyan fog szólni,csak sajnos kevés neki a 2V kimenet....... Ha esetleg van valakinek 1 hónapig kölcsön olyan fejegysége,amin 2pár RCA van 4V kimenettel azt megköszönném :lol: :D Flex, fűrész sziló szikszalag??? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Kérdezz legközelebb..... :lol: :lol: :lol: :D Egyébként nagyon komoly az a kadett......Ha valakinek ilyen kocsi kell ez a legjobb választás. :lol: Jah így hogy tudom lefog anyázni , valóban jó autó lehet :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts