Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Kölcsön akartam adni neki amíg megvesz az új fejegységet, de ez sem jobb, csak ezt jeleztem :lol:

ok

de egyébként neki 3 par rca kell mert csak igy van

NON-FAD SW output

Elküldve

De mi az a rszelt 16V ki reszel itt kicsit nagyarc a csávó... ja jelenleg szétvan pakolva akkor meg, hogy a bánatos tökömbe lépi le a 16V -t??? :lol: :lol: Hülye ez a gyerek, elvan ez varázsolva :lol: nem legot akarnak az emberek 600 é hanem autót! a jó isten szomorítsa meg az iylen b!%/zi-t! :D Legalább lenne összerakva! :D

Elküldve
De mi az a rszelt 16V ki reszel itt kicsit nagyarc a csávó... ja jelenleg szétvan pakolva akkor meg, hogy a bánatos tökömbe lépi le a 16V -t??? :lol: :lol: Hülye ez a gyerek, elvan ez varázsolva :lol: nem legot akarnak az emberek 600 é hanem autót! a jó isten szomorítsa meg az iylen b!%/zi-t! :D Legalább lenne összerakva! :D

Azért nem rossz taliga.... :lol:

Nem csak a 16V-ket veri oda egyébként. :lol:

Elküldve
Azért nem rossz taliga.... :lol:

Nem csak a 16V-ket veri oda egyébként. :lol:

nem aztmondtam hogy rosszzz! De szétszedve ??? érted gondoloma problémám :lol: 600 ért veszek egy bontot autót ami elvileg 200x lóerő :D

Elküldve

Mingyá jön Lali oszt ad az arcodnak :lol:

Elküldve
370 és ilyen küszöb ? :lol:

Jájjjjjjjj

És János ? :lol:

1évvel ezelőtt még nem volt ilyen gáz... amugy most se látszana ennyire ha nem néztem volna meg milyen állapotba van :lol:

Elküldve
5000-é kiszedem a hozzászólását kevesebbé inkább majd nézem a boxot... :lol: :lol: :lol:

Nehogy kiszedd! :D Vállalom amit mondtam! :D Na majd várom az áldást! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.