Xray Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Mindenki másnapos vagy mivan ma?? :lol: :lol: :lol:
Albert Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Jó volt tegnap lacháza bár bejött utána még 10kor egy go to the Wien úgyhogy tegnap mentem a Bocival több mint 700 talán inkább 800 km-t. Jó volt Bécsben autókázni éjszaka de akiket kérdeztünk merre van a vasútállomás vagy részeg volt vagy csak günterül tudott. 1kor már Bécsben raccingoltunk de 4.30kor találtuk csak meg a pályaudvart. Érdekes ott a közlekedés, mindenhól táblahegyek, iszonyat mennyi út, minden utcába villamos, kockákból összerakva a város utcáinak fele meg az autópálya is (szörnyű), sok szórakozóhely volt és még a nagy koválygásban találkoztam rccingosokkal is :lol: . 7re haza is értünk me olyan köd volt Bécs előtt oda-vissza úton is. Képeket lacházáról madj töltök fel. Szép túra lehetett. Bőröndök befértek vagy azok jönnek Józsiék után DHL-lel? Olaj fogyott rendesen? :lol: Bécs körül soxor van köd amikor itt nem, de most még itt is volt, szal gondolom ott tejföl volt rendesen. Nem tudod a vasútállomást németül? :lol: Amúgy ha tőlem kérdeznék meg hogy merre van a vasútállomás éjjel és nem lennék hullarészeg csak szalonspicces, el tudnám mondani akár angolul is. Ha hullarészeg vagyok akkor meg még németül is :D
Albert Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Ma eladttam az Astrámat! :lol: Fejtsd ki bövebben :lol:
Xray Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Fejtsd ki bövebben :lol: :lol: :D :D A LÓ!%/SZT nemadom el csak egyből tudttok írni ha van valami! :lol: :lol: csak egy kis állóvízfelkavarás :lol: :lol: :lol: :lol:
Albert Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 :lol: :lol: :D A LÓ!%/SZT nemadom el csak egyből tudttok írni ha van valami! :D :lol: csak egy kis állóvízfelkavarás :lol: :lol: :lol: :lol: Értem, tehát unatkozol és kevés a kommented. :lol:
Lanti Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 :lol: :lol: :lol: A LÓ!%/SZT nemadom el csak egyből tudttok írni ha van valami! :D :D csak egy kis állóvízfelkavarás kérdezz rá ilyenkor Csabánál, hogy mit gyorsult utoljára :lol: :lol:
Xray Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 kérdezz rá ilyenkor Csabánál, hogy mit gyorsult utoljára :D :D :lol: :lol: :lol: Oké!
Xray Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Értem, tehát unatkozol és kevés a kommented. :lol: ááá csak rátettem az F5 re egy féltéglát és frissítget frissítget nemírt senki , gondoltam benyögök valamit de tulnagy érdeklődést ezsem keltett! :lol: :lol:
Albert Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 ááá csak rátettem az F5 re egy féltéglát és frissítget frissítget nemírt senki , gondoltam benyögök valamit de tulnagy érdeklődést ezsem keltett! :lol: :lol: Jobban jársz ha cs-n nézelődsz akkor, ott másodpercenként születik új, teljesen értelmetlen komment :lol:
Xray Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Jobban jársz ha cs-n nézelődsz akkor, ott másodpercenként születik új, teljesen értelmetlen komment :lol: ott is pangás van! :lol:
Xray Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 na GO meló nyomom a villanyt 1000 el :lol: bentről re! :lol:
Atommanó Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 alakul de még nem érkezett meg :lol: :lol: :lol: :D
Demó Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Jó volt tegnap lacháza bár bejött utána még 10kor egy go to the Wien úgyhogy tegnap mentem a Bocival több mint 700 talán inkább 800 km-t. Jó volt Bécsben autókázni éjszaka de akiket kérdeztünk merre van a vasútállomás vagy részeg volt vagy csak günterül tudott. 1kor már Bécsben raccingoltunk de 4.30kor találtuk csak meg a pályaudvart. Érdekes ott a közlekedés, mindenhól táblahegyek, iszonyat mennyi út, minden utcába villamos, kockákból összerakva a város utcáinak fele meg az autópálya is (szörnyű), sok szórakozóhely volt és még a nagy koválygásban találkoztam rccingosokkal is :lol: . 7re haza is értünk me olyan köd volt Bécs előtt oda-vissza úton is. Képeket lacházáról madj töltök fel. Akkor Téged láttalak az egyik benzinkútnál. :lol: Jól meg is néztem a Cabriót, hogy ez elég ismerős. :lol: Én egy rövid platós Transittal voltam egy jó nagy fekete dobozzal és pár garnitúra felnivel hátul.
mélykék76 Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Istvánnnnnn, Pájó is csak 2, nem 4 :lol: Blau meg ilyen
Sonique Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Istvánnnnnn, Pájó is csak 2, nem 4 :lol: Blau meg ilyen milyen pioneer mi 2 ? ezért nem jo ha nem idéztek semmit mert az embernek halvany lila fingja sincs miröl és ki beszél ..... vagy privatbe kéne irni
Pehi Csabi Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Akkor Téged láttalak az egyik benzinkútnál. :D Jól meg is néztem a Cabriót, hogy ez elég ismerős. :lol: Én egy rövid platós Transittal voltam egy jó nagy fekete dobozzal és pár garnitúra felnivel hátul. hát olyan álmos voltam hogy csoda hogy az autót megtaláltam miután a határ innenső felén lévő benyakúton elmentem tojaletre, de kitudja hol bukkanok fel :D Albi olajfogyás nemtom volt e ma csak este 6kor begurítottam a garagéba a jól megérdemelt pihire és ennyi, majd megnézem csüt., de ha a minimum környékén jár akkor középen a visszajelzőn világít az olajoskanna, ez ha az astrával mentem volna 200km után megtörtént volna :lol:. Ahhoz képest hogy milyen állapotban van a mocija a Kadetnak makulátlanul végigment, még a közel 3 órás városban kovájgás közben serm magyarázott az olajnyomás. Egyedül ezzel a shell olajjal nem hisztizik. Hát a legjobb a buszvezető volt, rajzolt egy minitérképet merre menyjünk. Kicsit kezdetleges térkép volt de odataláltunk nagynehezen :lol: .
mélykék76 Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 milyen pioneer mi 2 ? ezért nem jo ha nem idéztek semmit mert az embernek halvany lila fingja sincs miröl és ki beszél ..... vagy privatbe kéne irni RCA :lol:
Sonique Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 RCA :lol: attol függ milyen pioneer az enyemen 3par rca volt ... deh-p80mp amit meg ajánlottam neki azon is 3 van 8600mp
Lanti Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Istvánnnnnn, Pájó is csak 2, nem 4 :lol: Blau meg ilyen monnyuk lehet h vak vagyok de én a kettőt se látom..... bekarikázná nekem valaki...
Lanti Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 monnyuk lehet h vak vagyok de én a kettőt se látom..... bekarikázná nekem valaki... jahogy ez a Blau... clear :lol:
mélykék76 Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 attol függ milyen pioneer az enyemen 3par rca volt ... deh-p80mp amit meg ajánlottam neki azon is 3 van 8600mp Oké, de 2 pár kellne neki, van egy DEH 3700 mp amit megígértem, hogy megnézek itthon, de az sem több :lol:
Sonique Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 Oké, de 2 pár kellne neki, van egy DEH 3700 mp amit megígértem, hogy megnézek itthon, de az sem több :lol: most tényleg egy fostalicska fejegységet akar venni vagy akartok szegényre rásozni :lol: ha már rendesen épiti a zenét a kocsiba még kábeleket is drágáért veszi és afejegységre nem költ ami a lényeg hát nem is tudom
mélykék76 Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 most tényleg egy fostalicska fejegységet akar venni vagy akartok szegényre rásozni :lol: ha már rendesen épiti a zenét a kocsiba még kábeleket is drágáért veszi és afejegységre nem költ ami a lényeg hát nem is tudom Kölcsön akartam adni neki amíg megvesz az új fejegységet, de ez sem jobb, csak ezt jeleztem :lol:
Recommended Posts