Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Mindenki másnapos vagy mivan ma?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Ma eladttam az Astrámat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jó volt tegnap lacháza bár bejött utána még 10kor egy go to the Wien úgyhogy tegnap mentem a Bocival több mint 700 talán inkább 800 km-t. Jó volt Bécsben autókázni éjszaka de akiket kérdeztünk merre van a vasútállomás vagy részeg volt vagy csak günterül tudott. 1kor már Bécsben raccingoltunk de 4.30kor találtuk csak meg a pályaudvart. Érdekes ott a közlekedés, mindenhól táblahegyek, iszonyat mennyi út, minden utcába villamos, kockákból összerakva a város utcáinak fele meg az autópálya is (szörnyű), sok szórakozóhely volt és még a nagy koválygásban találkoztam rccingosokkal is :lol: . 7re haza is értünk me olyan köd volt Bécs előtt oda-vissza úton is. Képeket lacházáról madj töltök fel. Szép túra lehetett. Bőröndök befértek vagy azok jönnek Józsiék után DHL-lel? Olaj fogyott rendesen? :lol: Bécs körül soxor van köd amikor itt nem, de most még itt is volt, szal gondolom ott tejföl volt rendesen. Nem tudod a vasútállomást németül? :lol: Amúgy ha tőlem kérdeznék meg hogy merre van a vasútállomás éjjel és nem lennék hullarészeg csak szalonspicces, el tudnám mondani akár angolul is. Ha hullarészeg vagyok akkor meg még németül is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Ma eladttam az Astrámat! :lol: Fejtsd ki bövebben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Fejtsd ki bövebben :lol: :lol: :D :D A LÓ!%/SZT nemadom el csak egyből tudttok írni ha van valami! :lol: :lol: csak egy kis állóvízfelkavarás :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 :lol: :lol: :D A LÓ!%/SZT nemadom el csak egyből tudttok írni ha van valami! :D :lol: csak egy kis állóvízfelkavarás :lol: :lol: :lol: :lol: Értem, tehát unatkozol és kevés a kommented. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 :lol: :lol: :lol: A LÓ!%/SZT nemadom el csak egyből tudttok írni ha van valami! :D :D csak egy kis állóvízfelkavarás kérdezz rá ilyenkor Csabánál, hogy mit gyorsult utoljára :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 kérdezz rá ilyenkor Csabánál, hogy mit gyorsult utoljára :D :D :lol: :lol: :lol: Oké! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Értem, tehát unatkozol és kevés a kommented. :lol: ááá csak rátettem az F5 re egy féltéglát és frissítget frissítget nemírt senki , gondoltam benyögök valamit de tulnagy érdeklődést ezsem keltett! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 ááá csak rátettem az F5 re egy féltéglát és frissítget frissítget nemírt senki , gondoltam benyögök valamit de tulnagy érdeklődést ezsem keltett! :lol: :lol: Jobban jársz ha cs-n nézelődsz akkor, ott másodpercenként születik új, teljesen értelmetlen komment :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jobban jársz ha cs-n nézelődsz akkor, ott másodpercenként születik új, teljesen értelmetlen komment :lol: ott is pangás van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 na GO meló nyomom a villanyt 1000 el :lol: bentről re! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 alakul de még nem érkezett meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 alakul de még nem érkezett meg :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jó volt tegnap lacháza bár bejött utána még 10kor egy go to the Wien úgyhogy tegnap mentem a Bocival több mint 700 talán inkább 800 km-t. Jó volt Bécsben autókázni éjszaka de akiket kérdeztünk merre van a vasútállomás vagy részeg volt vagy csak günterül tudott. 1kor már Bécsben raccingoltunk de 4.30kor találtuk csak meg a pályaudvart. Érdekes ott a közlekedés, mindenhól táblahegyek, iszonyat mennyi út, minden utcába villamos, kockákból összerakva a város utcáinak fele meg az autópálya is (szörnyű), sok szórakozóhely volt és még a nagy koválygásban találkoztam rccingosokkal is :lol: . 7re haza is értünk me olyan köd volt Bécs előtt oda-vissza úton is. Képeket lacházáról madj töltök fel. Akkor Téged láttalak az egyik benzinkútnál. :lol: Jól meg is néztem a Cabriót, hogy ez elég ismerős. :lol: Én egy rövid platós Transittal voltam egy jó nagy fekete dobozzal és pár garnitúra felnivel hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Istvánnnnnn, Pájó is csak 2, nem 4 :lol: Blau meg ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Istvánnnnnn, Pájó is csak 2, nem 4 :lol: Blau meg ilyen milyen pioneer mi 2 ? ezért nem jo ha nem idéztek semmit mert az embernek halvany lila fingja sincs miröl és ki beszél ..... vagy privatbe kéne irni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Akkor Téged láttalak az egyik benzinkútnál. :D Jól meg is néztem a Cabriót, hogy ez elég ismerős. :lol: Én egy rövid platós Transittal voltam egy jó nagy fekete dobozzal és pár garnitúra felnivel hátul. hát olyan álmos voltam hogy csoda hogy az autót megtaláltam miután a határ innenső felén lévő benyakúton elmentem tojaletre, de kitudja hol bukkanok fel :D Albi olajfogyás nemtom volt e ma csak este 6kor begurítottam a garagéba a jól megérdemelt pihire és ennyi, majd megnézem csüt., de ha a minimum környékén jár akkor középen a visszajelzőn világít az olajoskanna, ez ha az astrával mentem volna 200km után megtörtént volna :lol:. Ahhoz képest hogy milyen állapotban van a mocija a Kadetnak makulátlanul végigment, még a közel 3 órás városban kovájgás közben serm magyarázott az olajnyomás. Egyedül ezzel a shell olajjal nem hisztizik. Hát a legjobb a buszvezető volt, rajzolt egy minitérképet merre menyjünk. Kicsit kezdetleges térkép volt de odataláltunk nagynehezen :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 milyen pioneer mi 2 ? ezért nem jo ha nem idéztek semmit mert az embernek halvany lila fingja sincs miröl és ki beszél ..... vagy privatbe kéne irni RCA :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 RCA :lol: attol függ milyen pioneer az enyemen 3par rca volt ... deh-p80mp amit meg ajánlottam neki azon is 3 van 8600mp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Istvánnnnnn, Pájó is csak 2, nem 4 :lol: Blau meg ilyen monnyuk lehet h vak vagyok de én a kettőt se látom..... bekarikázná nekem valaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 monnyuk lehet h vak vagyok de én a kettőt se látom..... bekarikázná nekem valaki... jahogy ez a Blau... clear :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 attol függ milyen pioneer az enyemen 3par rca volt ... deh-p80mp amit meg ajánlottam neki azon is 3 van 8600mp Oké, de 2 pár kellne neki, van egy DEH 3700 mp amit megígértem, hogy megnézek itthon, de az sem több :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Oké, de 2 pár kellne neki, van egy DEH 3700 mp amit megígértem, hogy megnézek itthon, de az sem több :lol: most tényleg egy fostalicska fejegységet akar venni vagy akartok szegényre rásozni :lol: ha már rendesen épiti a zenét a kocsiba még kábeleket is drágáért veszi és afejegységre nem költ ami a lényeg hát nem is tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 most tényleg egy fostalicska fejegységet akar venni vagy akartok szegényre rásozni :lol: ha már rendesen épiti a zenét a kocsiba még kábeleket is drágáért veszi és afejegységre nem költ ami a lényeg hát nem is tudom Kölcsön akartam adni neki amíg megvesz az új fejegységet, de ez sem jobb, csak ezt jeleztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts