B_Csaba Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Astra OPC :lol: :lol: :lol: csak lemegy az ára eccccer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Astra OPC :lol: :lol: :lol: csak lemegy az ára eccccer Ha összetörik akkor drasztikusan fog csökkenni az ára... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Astra OPC :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Astra OPC :lol: :lol: :lol: csak lemegy az ára eccccer Hát majd egy 16 éveset má ocsón meglehet szerezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Ennyiért én azért nézegetnék egy szép kis EVO-t... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Ennyiért én azért nézegetnék egy szép kis EVO-t... :lol: :lol: AHOJ Speed Boy :lol: :D Ja vagy inkább egy faxa Suprát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 AHOJ Speed Boy :lol: :D Ja vagy inkább egy faxa Suprát :D Hát vagy valamit, de nem egy Astrát... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 ILYET E!!!!!!! Bár egy kicsit ez kicsit NFS Carbonos verda de átlehet fujni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Mondjuk az árát még összeszedném valahogy , de fentartani , meg szervizelni na az már nagyobb problem lenne! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Mondjuk ezzel már elégedett lennék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Mondjuk ezzel már elégedett lennék! :lol: Ezt már én is nézegettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Ezt már én is nézegettem. :lol: Én meg ezt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Én meg ezt :lol: Sérülésmentes, garázsban tartott, nem dohányzó, rendszeresen szervizelt, kitűnő állapotban, hölgy tulajdonostól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 .. Jobban vagy vagy hugy vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jobban vagy vagy hugy vagy? Jahh, alakul, mamár asszem kimászom az utcára :lol: Vót vmi tegnap ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jahh, alakul, mamár asszem kimászom az utcára :lol: Vót vmi tegnap ? Akkor el is mehetsz a Senátor lámpádért Mantáékhoz. Már odaadtam nekik délelőtt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jahh, alakul, mamár asszem kimászom az utcára :lol: Vót vmi tegnap ? Akkor jobban vagy mint vasárnap általában :lol: Egy Pinot Grigot, egy Feind rosé, egy Gere 2006 cabernet sauvignon, egy Vylian 2006 Cabernet Sauvignon, egy Gere 2006 Athos cuveé, és egy Szexárdi 2006 Turul cuveé más nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Sérülésmentes, garázsban tartott, nem dohányzó, rendszeresen szervizelt, kitűnő állapotban, hölgy tulajdonostól... És csak hétvégi autó volt és most extra ültetéssel :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jó napot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jó napot! :lol: Jobbat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jobbat! :lol: Mi a helyzet, mesélj valami jót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Mi a helyzet, mesélj valami jót! nincs semmi, vasárnapi döglés meg unalom hegyek este meg meló.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 nincs semmi, vasárnapi döglés meg unalom hegyek este meg meló.... :lol: Aha, hát jobb mint munkanélkülinek lenni! Egyik péntek este eljöhetnél majd ha gondolod :D És nem raccsingolni hanem jót beszélgetni, egész jó társaság kezd összejönni, van már a brigádunkban 2 Subaru, én a gsi-vel tesóm a Nissannal, van 4 de néha 5 Manta, szóval alakulgat a kis brigád :D most jött először egy 300Le+ Subaru is azt mondta minden pénteken jön mostmár, nem tudta hogy ilyen élet van péntekenként :lol: még az lenne brutális ha a többi Opelos, klubossal is összecsapódnánk, vinnék a pálmát létszámban :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Astra OPC :lol: :lol: :lol: csak lemegy az ára eccccer hööjj ez kecsón van a tormásinál!Elkellene kérni egy kanyarra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jó volt tegnap lacháza bár bejött utána még 10kor egy go to the Wien úgyhogy tegnap mentem a Bocival több mint 700 talán inkább 800 km-t. Jó volt Bécsben autókázni éjszaka de akiket kérdeztünk merre van a vasútállomás vagy részeg volt vagy csak günterül tudott. 1kor már Bécsben raccingoltunk de 4.30kor találtuk csak meg a pályaudvart. Érdekes ott a közlekedés, mindenhól táblahegyek, iszonyat mennyi út, minden utcába villamos, kockákból összerakva a város utcáinak fele meg az autópálya is (szörnyű), sok szórakozóhely volt és még a nagy koválygásban találkoztam rccingosokkal is :lol: . 7re haza is értünk me olyan köd volt Bécs előtt oda-vissza úton is. Képeket lacházáról madj töltök fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts