Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Jahh, alakul, mamár asszem kimászom az utcára :lol:

Vót vmi tegnap ?

Akkor jobban vagy mint vasárnap általában :lol:

Egy Pinot Grigot, egy Feind rosé, egy Gere 2006 cabernet sauvignon, egy Vylian 2006 Cabernet Sauvignon, egy Gere 2006 Athos cuveé, és egy Szexárdi 2006 Turul cuveé más nem :lol:

Megosztás:

nincs semmi, vasárnapi döglés meg unalom hegyek este meg meló.... :lol:

Aha, hát jobb mint munkanélkülinek lenni!

Egyik péntek este eljöhetnél majd ha gondolod :D És nem raccsingolni hanem jót beszélgetni, egész jó társaság kezd összejönni, van már a brigádunkban 2 Subaru, én a gsi-vel tesóm a Nissannal, van 4 de néha 5 Manta, szóval alakulgat a kis brigád :D most jött először egy 300Le+ Subaru is azt mondta minden pénteken jön mostmár, nem tudta hogy ilyen élet van péntekenként :lol: még az lenne brutális ha a többi Opelos, klubossal is összecsapódnánk, vinnék a pálmát létszámban :lol: :lol:

Megosztás:

Jó volt tegnap lacháza bár bejött utána még 10kor egy go to the Wien úgyhogy tegnap mentem a Bocival több mint 700 talán inkább 800 km-t. Jó volt Bécsben autókázni éjszaka de akiket kérdeztünk merre van a vasútállomás vagy részeg volt vagy csak günterül tudott. 1kor már Bécsben raccingoltunk de 4.30kor találtuk csak meg a pályaudvart. Érdekes ott a közlekedés, mindenhól táblahegyek, iszonyat mennyi út, minden utcába villamos, kockákból összerakva a város utcáinak fele meg az autópálya is (szörnyű), sok szórakozóhely volt és még a nagy koválygásban találkoztam rccingosokkal is :lol: . 7re haza is értünk me olyan köd volt Bécs előtt oda-vissza úton is. Képeket lacházáról madj töltök fel.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.