Atommanó Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 A pillanatkép Paksról azért ennél fényesebb lenne... :lol: :lol:
Lanti Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Lehet én is megyek kkházára, ha a bátyám minimum 3 órakor hazaindul akkor megyek vele mert akkor tudom vinni a gyereket táncfellépésre 5 órára. Jó lenne ha mennék, szurkolok majd olyat hogy csuda Antinak, Lantinak, meg mindenkinek aki számít :lol: :lol: ne szurkolni gyere hanem versenyezni....
mélykék76 Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 ne szurkolni gyere hanem versenyezni.... A nagy összemérés :lol: :lol: :lol: :D
coupe Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Tom!!!! Már nem vagy fent msn-n :lol: ezért nem tudtam válaszolni...... Nem tudom mi lesz este,de nem hiszem hogy kimegyünk a Vácira...... :lol:
mélykék76 Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Okéértem remélem jössz 8 -án :lol::D November még roppant messze van :lol: Lehet, mindjárt rám esik egy zongora :lol: :D :D :lol:
Lanti Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 A nagy összemérés :lol: :D :D :lol: Csabaval nem gyorsulok mert annak beláthatatlan következményei lesznek :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Tom!!!! Már nem vagy fent msn-n :lol: ezért nem tudtam válaszolni...... Nem tudom mi lesz este,de nem hiszem hogy kimegyünk a Vácira...... :lol: Mondjuk mobil és hasonló idejétmúlt kommiunikációs eszközök ? :lol: :D :D
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Tom!!!! Már nem vagy fent msn-n :lol: ezért nem tudtam válaszolni...... Nem tudom mi lesz este,de nem hiszem hogy kimegyünk a Vácira...... :lol: Mééééééééénem...legalább mekizünk egyet... :lol: :D
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 November még roppant messze van :D Lehet, mindjárt rám esik egy zongora :D :lol: :lol: :lol: Mivel alá nem mászol mert az energiaveszteséggel jár a részedről, így erre csak akkor van esély, ha felédmászik a zongora... :lol: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Zongora alatt fekvős képem még úgysincs :lol: :lol: :lol: :D
coupe Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Mééééééééénem...legalább mekizünk egyet... :lol: :lol: Mert uncsi....2hete kint voltak Krisztiánék,és kb 6 autó volt az egész vácin...Nem történt semmi......de majd megbeszéljük :lol:
Albert Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Én megyek este a Vácira mer ott lesz az fhm pókerverseny. Megfejtettem Laceenak mér megy mindig tönkre a kocsija. Üljetek be mellé hogy megy A-ból B-be megtudjátok Ti is. Mocicsere projekt nem egyszerű, sokba is fog kerülni :lol: Na szal van egy kis szopó mivel Vectrából jött ki. Eddig csak a motorral foglalkoztak Patyiék, az NE-t nem szedték ki, így még az csörömpöl a kocsimban. Mindenféle tömítések csere (eddig 50rongy), a vezérlést viszont nem kell, mert a görgő meg a vízpumpa is új. A szíjat azért cserélik. Pár kép: Szelepfedél nélkül: Szelepfedél és olajkarter: A hét többi napján sok kicsi (pl szerda délután Tom), pénteken csak "Albi motor csere"
Xray Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 November még roppant messze van :lol: Lehet, mindjárt rám esik egy zongora :D :D :lol: :lol: Ha most nem 8 -án tuti intézek valamit! :lol: :lol: :lol:
Sonique Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 UGY NEZ KI LESSSSZ@ROM A F.@.SZBA A CIB BANKOT ÉS INKABB CSUKJANAK LE MERT MAI ÁRFOLYAMON TÖBB MINT 600E FT AZ ÁRFOLYAM KÖLÖMBÖZET +150E A LEZÁRÁS + BEFIZETTEM MÁR 110E FT RÉSZLETET ... ÉS BENNE VAN MÁR 500E FT 500E 150E 110E 600E NA EZT BUKOM A KIBASZOT SZ@@R SEATON ÉS BEFIZETNEM 800-900E FT KELL .............. FOGALMAM SINCS MIBÖL MINDENKI QRVARA GONDOLJA MEG A HITELT ÉS A QRVA CASCO IS LOF.@.SZTÉR 3,2RE FIZETNEK 2,650ET -320 ÖNRÉSZ ... ANYÁTOK F.@.SZAT MAGYARORSZÁG..................... ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM ..............
PetiGSI Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 .......... MINDENKI QRVARA GONDOLJA MEG A HITELT ÉS A QRVA CASCO IS LOF.@.SZTÉR 3,2RE FIZETNEK 2,650ET -320 ÖNRÉSZ ... ANYÁTOK F.@.SZAT MAGYARORSZÁG..................... ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM .............. Sonique azthiszem megtudlak érteni. Ezért nem mertem hitelre venni soha autót otthon. Laci4 nek is az F astra-ja már sacc több mint 2 millában van és örülhet,hogy nem történt a kocsijával semmi míg fizette a hiteleket....... :lol:
Xray Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM .............. Beza énsem veszek hitelre , psze mondjuk nem kellet volna annak a ge"+!"3..i fejű bu"+!nak ellopni a kocsidat! Énsem fizetném ki!!!! Akkor vigyenek be a buzik! Eccer még régen beszoptam a cetelemes buzisággal mert kicsit megvoltam szorulva igaz 50 ezer ft l volt szó de ugyleszívattak vele hogy azóta inkább semmmit!
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Sajnos az árfolyamkülönbözettel most mindenki szív, akinek hitele van, és rosszkor vette fel mert erős volt a forint... :lol: :lol: :lol:
Tom Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Tom!!!! Már nem vagy fent msn-n :lol: ezért nem tudtam válaszolni...... Nem tudom mi lesz este,de nem hiszem hogy kimegyünk a Vácira...... :lol: Most értem haza. :lol:
Sonique Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Sajnos az árfolyamkülönbözettel most mindenki szív, akinek hitele van, és rosszkor vette fel mert erős volt a forint... :lol: :lol: :lol: igen de csak atmenetileg sziv havonta a részlettekkel nekem meg igy fogjak lezarni a hitelem és egyátalán nem érdekel más...
Sonique Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 ráadásul csakhogy jo legyen tegnap éjszaka a kibeb@szot magyarország jo utjain a felnim is ketté tört .. 1db 70e ft szal elegem van a szivasbol ... de mas nem igy gondolja sajnos ... inkabb sz@rok az egészbe bele ..............azt vonjak le a fizumbol vagy amit akarnak azt csinalnak a banknál
rtomi Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Sikerült meglesnem... :lol: :lol: :lol: http://www.kepfeltoltes.hu/081010/100_0694...ltoltes.hu_.jpg Fotózás közben rádjött a c@rás és bebújtál a bokorba? :D :D :lol: Azt mondtad: "Besz@rok annyira szép ez a kocsi! "és lám teljesült a kívánságod. :lol: :lol:
Lanti Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 igen de csak atmenetileg sziv havonta a részlettekkel nekem meg igy fogjak lezarni a hitelem és egyátalán nem érdekel más... és az nem megoldás, hogy modosítod a szerződést 50kért.. befizeted amit a casco fizetett és a maradékot törleszted tovább?
Sonique Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 és az nem megoldás, hogy modosítod a szerződést 50kért.. befizeted amit a casco fizetett és a maradékot törleszted tovább? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nem értem
Lanti Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nem értem hát itt nincs olyan lehetőség, hogy mintha meglenne a kocsid és fizeted tovább.. csak csinálsz egy modosítást és befizeted amit a casco fizetett.. marad 600k amit kifizett egy év alatt mondjuk...
Tom Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 ÉS BEFIZETNEM 800-900E FT KELL .............. FOGALMAM SINCS MIBÖL MINDENKI QRVARA GONDOLJA MEG A HITELT ÉS A QRVA CASCO IS LOF.@.SZTÉR 3,2RE FIZETNEK 2,650ET -320 ÖNRÉSZ ... ANYÁTOK F.@.SZAT MAGYARORSZÁG..................... ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM .............. Hát ez így tényleg nagyon fos... :lol: :lol:
Recommended Posts