Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Lehet én is megyek kkházára, ha a bátyám minimum 3 órakor hazaindul akkor megyek vele mert akkor tudom vinni a gyereket táncfellépésre 5 órára. Jó lenne ha mennék, szurkolok majd olyat hogy csuda Antinak, Lantinak, meg mindenkinek aki számít :lol: :lol:

ne szurkolni gyere hanem versenyezni....

Elküldve

Tom!!!!

Már nem vagy fent msn-n :lol: ezért nem tudtam válaszolni......

Nem tudom mi lesz este,de nem hiszem hogy kimegyünk a Vácira...... :lol:

Elküldve
Tom!!!!

Mondjuk mobil és hasonló idejétmúlt kommiunikációs eszközök ? :lol: :D :D

Elküldve
Tom!!!!

Mééééééééénem...legalább mekizünk egyet... :lol: :D

Elküldve
November még roppant messze van :D

Lehet, mindjárt rám esik egy zongora :D :lol: :lol: :lol:

Mivel alá nem mászol mert az energiaveszteséggel jár a részedről, így erre csak akkor van esély, ha felédmászik a zongora... :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Mééééééééénem...legalább mekizünk egyet... :lol: :lol:

Mert uncsi....2hete kint voltak Krisztiánék,és kb 6 autó volt az egész vácin...Nem történt semmi......de majd megbeszéljük :lol:

Elküldve

Én megyek este a Vácira mer ott lesz az fhm pókerverseny.

Megfejtettem Laceenak mér megy mindig tönkre a kocsija. Üljetek be mellé hogy megy A-ból B-be megtudjátok Ti is.

Mocicsere projekt nem egyszerű, sokba is fog kerülni :lol:

Na szal van egy kis szopó mivel Vectrából jött ki. Eddig csak a motorral foglalkoztak Patyiék, az NE-t nem szedték ki, így még az csörömpöl a kocsimban. Mindenféle tömítések csere (eddig 50rongy), a vezérlést viszont nem kell, mert a görgő meg a vízpumpa is új. A szíjat azért cserélik. Pár kép:

Szelepfedél nélkül:

mocicsereproject1.jpg

Szelepfedél és olajkarter:

mocicsereproject2.jpg

A hét többi napján sok kicsi (pl szerda délután Tom), pénteken csak "Albi motor csere"

mocicsereproject3.jpg

Elküldve
November még roppant messze van :lol:

Lehet, mindjárt rám esik egy zongora :D :D :lol: :lol:

Ha most nem 8 -án tuti intézek valamit! :lol: :lol: :lol:

Elküldve

UGY NEZ KI LESSSSZ@ROM A F.@.SZBA A CIB BANKOT ÉS INKABB CSUKJANAK LE MERT MAI ÁRFOLYAMON

TÖBB MINT 600E FT AZ ÁRFOLYAM KÖLÖMBÖZET

+150E A LEZÁRÁS + BEFIZETTEM MÁR 110E FT RÉSZLETET ... ÉS BENNE VAN MÁR 500E FT

500E

150E

110E

600E

NA EZT BUKOM A KIBASZOT SZ@@R SEATON

ÉS BEFIZETNEM 800-900E FT KELL .............. FOGALMAM SINCS MIBÖL

MINDENKI QRVARA GONDOLJA MEG A HITELT ÉS A QRVA CASCO IS LOF.@.SZTÉR 3,2RE FIZETNEK

2,650ET -320 ÖNRÉSZ ... ANYÁTOK F.@.SZAT MAGYARORSZÁG.....................

ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM ..............

Elküldve
..........

MINDENKI QRVARA GONDOLJA MEG A HITELT ÉS A QRVA CASCO IS LOF.@.SZTÉR 3,2RE FIZETNEK

ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM ..............

Sonique azthiszem megtudlak érteni. Ezért nem mertem hitelre venni soha autót otthon. Laci4 nek is az F astra-ja már sacc több mint 2 millában van és örülhet,hogy nem történt a kocsijával semmi míg fizette a hiteleket.......

:lol:

Elküldve

Beza énsem veszek hitelre , psze mondjuk nem kellet volna annak a ge"+!"3..i fejű bu"+!nak ellopni a kocsidat! Énsem fizetném ki!!!! Akkor vigyenek be a buzik!

Eccer még régen beszoptam a cetelemes buzisággal mert kicsit megvoltam szorulva igaz 50 ezer ft l volt szó de ugyleszívattak vele hogy azóta inkább semmmit!

Elküldve
Tom!!!!

Most értem haza. :lol:

Elküldve
Sajnos az árfolyamkülönbözettel most mindenki szív, akinek hitele van, és rosszkor vette fel mert erős volt a forint...

:lol: :lol: :lol:

igen de csak atmenetileg sziv havonta a részlettekkel nekem meg igy fogjak lezarni a hitelem és egyátalán nem érdekel más...

Elküldve

ráadásul csakhogy jo legyen tegnap éjszaka a kibeb@szot magyarország jo utjain a felnim is ketté tört ..

1db 70e ft

szal elegem van a szivasbol ... de mas nem igy gondolja sajnos ...

inkabb sz@rok az egészbe bele ..............azt vonjak le a fizumbol vagy amit akarnak azt csinalnak a banknál

Elküldve
igen de csak atmenetileg sziv havonta a részlettekkel nekem meg igy fogjak lezarni a hitelem és egyátalán nem érdekel más...

és az nem megoldás, hogy modosítod a szerződést 50kért.. befizeted amit a casco fizetett és a maradékot törleszted tovább?

Elküldve
és az nem megoldás, hogy modosítod a szerződést 50kért.. befizeted amit a casco fizetett és a maradékot törleszted tovább?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

nem értem

Elküldve
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

nem értem

hát itt nincs olyan lehetőség, hogy mintha meglenne a kocsid és fizeted tovább.. csak csinálsz egy modosítást és befizeted amit a casco fizetett.. marad 600k amit kifizett egy év alatt mondjuk...

Elküldve
ÉS BEFIZETNEM 800-900E FT KELL .............. FOGALMAM SINCS MIBÖL

Hát ez így tényleg nagyon fos... :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.