redline Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Köszi! Csúcsragadozó. :lol: 1.6D? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 1.6D? Igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Elvileg lenézek én is lacházára, 1ig meló aztán go, ha nem jön közbe semmi. Ha valakinek van kedve, jöhet velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 1.6D? Vectrában csak 1.7d vót, de sztem ez 14NV lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Vectrában csak 1.7d vót, de sztem ez 14NV lesz... :lol: volt vektrában 1.4? Azt hittem 1.6 a legkissebb.... Demo, miért vetted meg ezt az autot? Annyira jo? :lol: Vagy elado lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Vectrában csak 1.7d vót, de sztem ez 14NV lesz... :lol: 5 csavaros felnit imitáló dísztárcsával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Elvileg lenézek én is lacházára, 1ig meló aztán go, ha nem jön közbe semmi. Ha valakinek van kedve, jöhet velem. Csatlakozom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Jönnek Vosziék is reggel fél 8-ra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Demo, miért vetted meg ezt az autot? Annyira jo? :lol: Vagy elado lesz? Mert kellett egy autó hétköznapra és télre. Már régóta nézelődtem Vectra 2000-ek után és ez ugye ugyanúgy néz ki. :lol: Nem rossz az autó, pár dolgot kell rajta csinálni, de amire nekem kell, arra tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Jönnek Vosziék is reggel fél 8-ra... :lol: Tegnap beszéltem Dinyvel elvileg ö is jönne reggel... viszont szerintem vele majd talizunk valahol mert neki nem annyira esik útba a kút.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Tegnap beszéltem Dinyvel elvileg ö is jönne reggel... viszont szerintem vele majd talizunk valahol mert neki nem annyira esik útba a kút.. Oksi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Oksi... lassan már csak mi annyian leszünk, hogy ezért kell sorbaállni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Mert kellett egy autó hétköznapra és télre. bazzzz :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 volt vektrában 1.4? Azt hittem 1.6 a legkissebb.... Demo, miért vetted meg ezt az autot? Annyira jo? :lol: Vagy elado lesz? A LET moci jön ki belőle nekem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 bazzzz :lol: :lol: :lol: ezekszerint neked is az ugrik be, hogy ha hétköznapi autot akarsz ami mindennap beindul és elvisz mindenhová akkor egy LET veki kell :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ezekszerint neked is az ugrik be, hogy ha hétköznapi autot akarsz ami mindennap beindul és elvisz mindenhová akkor egy LET veki kell :lol: :lol: Nincs ezekkel baj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 A LET moci jön ki belőle nekem! :lol: :lol: És megy bele a te 1.4-ed? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 És megy bele a te 1.4-ed? :D Elég neki , legalább nemtöri össze magát! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 A LET moci jön ki belőle nekem! :lol: :lol: Én már nem hiszek neked, pláne, amióta a postán takarítod az autódat :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Én már nem hiszek neked, pláne, amióta a postán takarítod az autódat :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Elvileg lenézek én is lacházára, 1ig meló aztán go, ha nem jön közbe semmi. Ha valakinek van kedve, jöhet velem. commodore-al jössz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 commodore-al jössz? :D Minek menne kutyával??? :lol: (tudom az komodor) de akkkor is! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Minek menne kutyával??? :lol: (tudom az komodor) de akkkor is! :lol: :lol: :lol: Dehogy kutya! Commodore :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Lali most hívott, reggel kapunyitásra ott lesznek ők is... mi lesz itt atya gatya... :lol: :lol: Ja amúgy este azért lesz valami??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Ja amúgy este azért lesz valami??? :lol: :D Beszéld meg Dettivel hogy lehet e! :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts