Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
NEM a péntek a bulinap :lol:

Jut eszembe.

Bejötem, leállítottam az ótót és páhhhhhhhhhhh elszállt a mesterien, de tákolt vízcső egyik fele.

Megnézem még, hogy mivel lehet pótolni, de már most érdeklődnék :

ki nem dolgozik és ér rá ? :lol: :lol:

Holnap ha gondolod, és van motyó hozzá, akkor segítek délután szívesen... :D

Elküldve
Antigyereknek meg lehet annyira jó lett a cooler, hogy azóta fel-alá száguld a vácin :lol: :lol: :lol:

Most lettünk kész...jó lett...zsír lett...most elviszem asszonykát kajálni, aztán majd rakok fel képeket... :D

Elküldve
40 perc körül...

Ez valóban nem kevés, jobb esetben ennyi idő alatt korábban én is beértem, pedig én 50km-ről megyek. :lol:

De akkor is az 5-6 perc 10-15%os javulás, ami azért nem rossz. De ha bkv gyorsabb lenne én tuti azzal járnék.

Elküldve

Aztán felraktuk volna a lököst, és a qrva ködlámpa csak útban volt...kivágni nem volt elég a műanyagból, úgyhogy szét az egész újra, és újra csövezve egy kicsit másképp...de mivel már bazira rohantam, így arról kép nem készült...de nagy vonalakban maradt, csak szűkebbre lett véve, nem megy ki a ködlámpáig...

A rendszám betakar ugyan, de azért kap a szembeszélből rendesen....

1854_1223594141.jpg

Elküldve

Érzésre jobban megy az autó, talán hamarabb betölt, és gyorsabban leforogja a fordulatokat...de majd Lacházán kiderül...Szlickjeim nem lesznek, mert nem tudok holnap délelőtt lemenni érte Tatára, így buktam...de legalább mivel közel hasonlók lesznek az időjárási viszonyok mint két héttel ezelőtt talán tisztán látszódni fog, hogy a gyorsulásban van e szerepe egy nagyobb coolerenek vagy sem...

Elküldve
Érzésre jobban megy az autó, talán hamarabb betölt, és gyorsabban leforogja a fordulatokat...de majd Lacházán kiderül...Szlickjeim nem lesznek, mert nem tudok holnap délelőtt lemenni érte Tatára, így buktam...de legalább mivel közel hasonlók lesznek az időjárási viszonyok mint két héttel ezelőtt talán tisztán látszódni fog, hogy a gyorsulásban van e szerepe egy nagyobb coolerenek vagy sem...

Izgalmasnak igerkezik :lol: kivancsi vagyok a fejlemenyekre majd :lol:

Elküldve

Így van, még jóhogy nincs slick! :lol:

Elküldve
Aztán felraktuk volna a lököst, és a qrva ködlámpa csak útban volt...kivágni nem volt elég a műanyagból, úgyhogy szét az egész újra, és újra csövezve egy kicsit másképp...de mivel már bazira rohantam, így arról kép nem készült...de nagy vonalakban maradt, csak szűkebbre lett véve, nem megy ki a ködlámpáig...

A rendszám betakar ugyan, de azért kap a szembeszélből rendesen....

http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18..._1223594141.jpg

Ja jólnéz ki, de nemtom itt nálunk miért buziskodnak a matrica rendszámmal. Pedíg az most jóljönne!

Elküldve

Okos könyvekben mintha olyasmit írtak volna, hogy elég a Cooler 1/3-ának megfelelő nyílás, ha van egy kis hely a lökös kivágása és a cooler között. A többit az áramlás megoldja. :lol:

Egyébként ezek a könyvek angolul voltak, én meg nem nagyon tudok angolul, tehát lehet tévedek. :lol:

Elküldve
Okos könyvekben mintha olyasmit írtak volna, hogy elég a Cooler 1/3-ának megfelelő nyílás, ha van egy kis hely a lökös kivágása és a cooler között. A többit az áramlás megoldja. :lol:

Egyébként ezek a könyvek angolul voltak, én meg nem nagyon tudok angolul, tehát lehet tévedek. :lol:

hát nemmindegy hogy kecsesen ringó fecske vagy recsegve figó kecske az tuti! :lol: :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.