Albert Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 télre van téli.... nyárra nyári :lol: tudom ez furcsa egy kadettosnak :lol: Igen akinek Astrája meg Kadettja is van az sajnálja télen kivinni a Kadettját a hóba-fagyba, így arra nem kell téli gumi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 télre van téli.... nyárra nyári :D tudom ez furcsa egy kadettosnak :lol: uhhhh :D úgy érzem nevezni kéne :lol: :lol: :lol: áhhh csak a szám nagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Jó reggelt! :lol: Slickkel nem lehet menni street-ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Slickkel nem lehet menni street-ben! gyanitom Lanti az über Toyo-ra gondolt most :lol: a seatosok meg összevissza beszélnek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Kajajegyet elfogadnak? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Jó reggelt! :lol: Slickkel nem lehet menni street-ben! ezt most ugy mondod mintha bármi esélyünk lenne bárhol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 ezt most ugy mondod mintha bármi esélyünk lenne bárhol... :lol: attól függ kimellé álsz be :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 A TOYO R888 IS TAPAD UGY MINT EGY SLICK NÁLAM 5 TIZEDES A KÜLÖMBSÉG.......14,3 UTCAI 13,8 R888 AL(IGAZ EZK 13KG OS KEREKEK VOLTAK SZEMBEN A MOSTANI 21KG OS AL) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Xray,mélykék többiek! Főleg akik nem lusták kimozdulni! :lol: 25. Szombat?Hmm? http://www.kolbaszfesztival.eu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Leállunk... ja ma nem volt dugó a hungárián ... á dehogy most mért mondjátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 ja ma nem volt dugó a hungárián ... á dehogy most mért mondjátok NATO csucstalálkozó van, le van zárva a fél város....2 hete mindenhol erről van szó, nme tudom miért vagy meglepve? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 NATO csucstalálkozó van, le van zárva a fél város....2 hete mindenhol erről van szó, nme tudom miért vagy meglepve? :D Mert a médiumok éjjel-nappal hazudnak, mindig és állandóan :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 NATO csucstalálkozó van, le van zárva a fél város....2 hete mindenhol erről van szó, nme tudom miért vagy meglepve? :lol: Ako pl ezé se jössz pénteken, mi? :lol: Písta? A38? Meg persze mindenkitől kérdezem, akit érdekelhet a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ako pl ezé se jössz pénteken, mi? :lol: Písta? A38? Mi lesz a38-on? :lol: Ma este BKV-val megyek lurdyba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Mi lesz a38-on? :lol: Ma este BKV-val megyek lurdyba! :lol: http://a38.hu/?p=programok&id=1502 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 http://a38.hu/?p=programok&id=1502 Aha,szal az nem az én bulim! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Aha,szal az nem az én bulim! :lol: Ez nem kolbász party :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ez nem kolbász party :lol: Irigykedsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nem vagyok meglepve csak azért ez durva... 45 perc alatt a Shell kúttól a TTL - ig... ami 600 MÉTER ... le is raktam ott a vasat és bevillamosoztam ... de ettől még ez egy vicc. Ráadásul baleset is volt mert miért ne lett volna és persze pont arra amerre én mennék... NATO csucstalálkozó van, le van zárva a fél város....2 hete mindenhol erről van szó, nme tudom miért vagy meglepve? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Irigykedsz? :lol: Már megint fullba nyomod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Már megint fullba nyomod? :lol: Sose nyomj full kretént! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nem vagyok meglepve csak azért ez durva... 45 perc alatt a Shell kúttól a TTL - ig... ami 600 MÉTER ... le is raktam ott a vasat és bevillamosoztam ... de ettől még ez egy vicc. lassan mondom, mert látom nem érted :lol: le_van_zárva_minden. 2 hete azt harsogják, ha teheted menj bkv-val. Erre te elindulsz a LEZÁRT ÚT FELÉ AUTÓVAL. Ez a vicc Laci. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 lassan mondom, mert látom nem érted :lol: le_van_zárva_minden. 2 hete azt harsogják, ha teheted menj bkv-val. Erre te elindulsz a LEZÁRT ÚT FELÉ AUTÓVAL. Ez a vicc Laci. :lol: Összeesküvés elmélet: Lehet, hogy ezt a NATO csúcsot a BKV szervezte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Sose nyomj full kretént! :D Üsz a kádba és azon röhögsz ahogy fingasz! :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Üsz a kádba és azon röhögsz ahogy fingasz! :lol: :lol: :D :D Miért? Az vicces nem? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts