Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Anti!!!! Egyedül mész Lacházára szombaton?Mert nem mennék kocsival,tehát veled mennék :lol: ha beférek :lol: :lol: Simán jöhetsz velem, persze, hogy beférsz...viszont akkor fél 8-kor indulás van a kútról...mert slicket kell cserélni, meg pár apróság...és sorbaállni nem akarok...meg a mocisokra várni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Majd adok neki emelőt meg kerék kulcsot...hátha az is megteszi :D :lol: :lol: jah te leszel a szerelő csapat? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Antihoz is kell a kombinóra jegy :lol: :lol: Istvánnak bérlete van... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Majd adok neki emelőt meg kerék kulcsot...hátha az is megteszi :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Hánykor akarsz kimenni? Nekem mindegy......gondolom úgy is együtt megyünk.Rád meg amúgy se lehet számítani....a kuplungod már bejárta az egész várost,mert azt mondtad 2hete is hogy kimész :lol: Simán jöhetsz velem, persze, hogy beférsz...viszont akkor fél 8-kor indulás van a kútról...mert slicket kell cserélni, meg pár apróság...és sorbaállni nem akarok...meg a mocisokra várni... Gondoltam :lol: jah te leszel a szerelő csapat? :lol: :lol: :lol: Csak a szerszámokat adom...jó nézni ahogy Anti szerel :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Istvánnak bérlete van... :lol: :lol: :D Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 jah te leszel a szerelő csapat? :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 hát ha mondtátok volna h ennyire hiányzom.... :lol: :D Még nem tudjuk,hogy így van,vagy sem :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Csak a szerszámokat adom...jó nézni ahogy Anti szerel :lol: :lol: :lol: :lol: ezek után is, hogy bérleted van a kombinora? gyanítom mégis a csomi marad neked..... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 őcsém mi lett itt az oldalon tiszta megszállás :lol: :lol: mennyien vagyunk bazzzeeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Nekem mindegy......gondolom úgy is együtt megyünk.Rád meg amúgy se lehet számítani....a kuplungod már bejárta az egész várost,mert azt mondtad 2hete is hogy kimész :lol: Legalább be van járatva... :lol: :lol: Csak a szerszámokat adom...jó nézni ahogy Anti szerel :lol: :D :D :lol: Holnap is egész nap azt fogok...remélem jól sikerül a cooler dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 ezek után is, hogy bérleted van a kombinora? gyanítom mégis a csomi marad neked..... :lol: :lol: :lol: Úgy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 gyanítom mégis a csomi marad neked..... :lol: :lol: :lol: Azt már a slickek lestipistopizták... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Azt már a slickek lestipistopizták... :lol: :lol: slickek elől is szeretnek ülni... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Azt már a slickek lestipistopizták... :lol: :lol: Micsoda megkönnyebbülés :lol: :D :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 slickek elől is szeretnek ülni... :lol: :lol: Jössz amúgy Lacházára beállítani a 14.9-es rekordod??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 slickek elől is szeretnek ülni... :lol: :lol: Az az audis korszakban volt...azóta rájöttek hogy hátul kényelmesebb :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Az az audis korszakban volt...azóta rájöttek hogy hátul kényelmesebb :lol: :lol: :lol: :D kijárt nekik a recaro... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Jössz amúgy Lacházára beállítani a 14.9-es rekordod??? igen tervezem.. veletek reggel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 igen tervezem.. veletek reggel Akkor 7:30 indulás a kútról... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 kéccáhatvanötlovas a gééesiiim :lol: :lol: :lol: Én is tervezek kilátogatást Laciházára de hogy nem fél nyolckor indulok az ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 kéccáhatvanötlovas a gééesiiim :lol: :lol: :lol: Én is tervezek kilátogatást Laciházára de hogy nem fél nyolckor indulok az ezer. Na legalább lesz valaki utolsó is... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Na legalább lesz valaki utolsó is... :lol: :lol: De nem én mer tuti nem indulok kivéve ha igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Én sem értem....úgy kellett könyörögnöm...... :lol: Kár, hogy nem voltam ott amikor könyörögtél :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 De nem én mer tuti nem indulok kivéve ha igen :D hehehe soha nemond hogy soha! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts