Lbag Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Hát dehogyisnem sztem többet is! ha kapja az ívet de normálhasználat melett biztosnem! :lol: jahh ha normál legal street van akkor finoman szippnat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 igaz amikor nem volt jó a szond,akkor alapjáraton ilyen 3,2L írt a júúúter :lol: de amióta kicseréltem azóta 1,2 az alapjárati fogyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 igaz amikor nem volt jó a szond,akkor alapjáraton ilyen 3,2L írt a júúúter :lol: de amióta kicseréltem azóta 1,2 az alapjárati fogyi :lol: Télen becsunyázott városba 12,5 el :lol: namondom valami nem ok nagyon mélyen van az üzemanygacső :D xarvolt a lambda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 már leírtam... ja hogy azt a topicot nem látod... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: Ifj.DrGenya :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Télen becsunyázott városba 12,5 el :lol: namondom valami nem ok nagyon mélyen van az üzemanygacső :lol: xarvolt a lambda :lol: jah megmértem én is és 90km-en evett 12l :D ,na ennek a fele se móka :lol: ! de mostmár olyan mint 1 janem 2suzuki 1ütt :D félre értés ne essék a fogyira mondom :lol: !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 uugylátom ívetfogott mindenki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Az milyen ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 xray merre vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Csak azéééé nem veszem le meee tényleg olyan szép...by Anti Beugorni gyorsan sutyiban és csőgázon kilincsel előre csapatni! :D ez az auto annyira, de annyira szép :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 xray merre vagy? Valahol Pakson lakik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Még maj ma töccsük fel a vacsorásokat, me 600db lett csak jó belőle, még válogatni kell... Hajajjj... bulis képek is lettek? :D Amúgy tavaly pont ezután a verseny után mentem először Gabiért, majd a Kecsói évzáróra - és nyomtuk hajnalig a züllött csapattal. Az szép iccakára sikeredett :lol: Jókis jáccótér ... dzsakuzzi >>>> gőzfejlesztő>>> turbina felpörget 1000 el *3 aztán kondenzátor >>> tápszivatyú és vissza a dzsákuzziba! Magyarország lefaxájosabb vidámparkja hidd el ha énmondom! :lol: Hehe, ez a paksi kalandtúra park? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Az milyen ? :lol: Én is ívet fogtam...........majd leestem a székről úgy nevettem mikor olvastam :lol: Az ív legyen veletek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 ez az auto annyira, de annyira szép :lol: :lol: :lol: :D Dzsoni, ez nem az a verda, sajna csak 115LE, inkább csak krúzing... :D Zsani, inkább aszongyad meg, hogy ide jössz-e, vagy má ilyen későn alszol? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Zsani, inkább aszongyad meg, hogy ide jössz-e, vagy má ilyen későn alszol? :lol: :D Gyanitom ez nekem szólt... :lol: Jól hangzik, de másnap gyorsulás este meg Prive :lol: de meglátom, meg körbekérdezek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Miért nyomták a 3 ajtós C20NE-re a gsi feliratot? Akkor az 1.4 16v is gsi? :lol: :lol: Melyik szakirodalom? Csendben tenném fel a kérdést, hogy az 1.6 8 szelepre miért írják akkor, hogy GSi? Corsánál ugyanis ekkora a legnagyobb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Csendben tenném fel a kérdést, hogy az 1.6 8 szelepre miért írják akkor, hogy GSi? Corsánál ugyanis ekkora a legnagyobb. :lol: Mert a GSi nem motort jelölt, hanem felszereltséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Mert a GSi nem motort jelölt, hanem felszereltséget Én értem én, csak szerettem volna letisztázni, hogy nem csak a 2.0 16V a GSi :lol: Nem, mintha nekem nem lenne mindegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Gyanitom ez nekem szólt... :lol: Jól hangzik, de másnap gyorsulás este meg Prive :lol: de meglátom, meg körbekérdezek Elég lett volna, ha annyit írsz, igen, alszom :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Elég lett volna, ha annyit írsz, igen, alszom :lol: :D :lol: :lol: Ménn Zsani a Norbi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 :lol: :lol: Ménn Zsani a Norbi ? Mert tud spárgázni = jean claude van damme = (részegen rövidítve) Zsani. És így. (Pedig ott voltál a névadásnál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 (Pedig ott voltál a névadásnál) Testileg...szellemileg már kevésbé... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Mert tud spárgázni = jean claude van damme = (részegen rövidítve) Zsani. És így. (Pedig ott voltál a névadásnál) Áhááámháááám :lol: Legközelebb majd jegyzetelek, ha Norbi spárgázik :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Ja és igen már fent vagyok...már 9-kor fenntvoltam... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Áhááámháááám :lol: Legközelebb majd jegyzetelek, ha Norbi spárgázik :lol: :lol: :D Elég ha hozol egy fényképezőt...és lekattintod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Testileg...szellemileg már kevésbé... :lol: :lol: :lol: Előfordul az ilyesmi a legjobb helyeken is.....én meg hol vagyok attól ? :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts