Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Mennyit fizet, hogy hozzányúlhat az autómhoz??? :lol: :lol: hehehe mé van annyi péz a világon he?? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Sokat melózik...szerintem sehogy... Psze elhiszem szegény ,,,, na majd ugy is készlessz az :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 hehehe mé van annyi péz a világon he?? :D :lol: :lol: 5 misi...és akkor akkor van nála amikor akarja...még a nevére is írom... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 5 misi...és akkor akkor van nála amikor akarja...még a nevére is írom... :lol: :lol: Szegény Ducky én nemadnáma düdükét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 5000. Hozzászólásom!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 5000. Hozzászólásom!! :lol: jóvolt veled :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nem igazán akar melózni...kb ezt láttam rajta... :lol: :lol: meg ő nem nyúl a lököshöz...és társai...szal nem tom...meg vett valami horgásztavat, aztán azt csinálja ezerrel... Gondolom annyira nem vézes leszedni azt a lököst...a csőveket is kellene hajlítgatni?Ha oda megyünk a Tarrhoz és ott elkezdjük megcsinálni,ha nem megy úgy is besegít :lol: Tehát essünk neki :D Én már két éve is ezt láttam rajta :lol: Nekem még mindíg nem volt gondom vele....viszont dumálgattunk,és mondta hogy ez a horgásztó most minden álma...tehát azzal akar foglalkozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 5000. Hozzászólásom!! :lol: Game Over dude!Insert coin! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 :lol: Pista max az érettségin nézett ki ilyen úriasan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Beugorni gyorsan sutyiban és csőgázon kilincsel előre csapatni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Game Over dude!Insert coin! :lol: Sohaa nenyomj fulba kretétnt! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 elég fura infot találtam :lol: és kiváncsi vok/lennék/ erre,h igaz e ahogy ez az emberke fikázza a 2000 8V-t,én ugyhallottam,hogy ennyire nem szar :lol:. a teljes link:http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=103152 artmen 2008. augusztus 28. 06:20 | Válasz erre | #7 Nos Szada,valóban létezett 1 GSI kinézetű 8v,de ez az opel szégyene igy 1 évig sem gyártott,mert a régi opel kadett GSI is eleve DOHC vezérléssel és 16 szeleppel ,SFI gyárituning nélkül is bármikor legyaláz 1 astra GSI16v-et,hát még a 8v bezintemető fostalicskát... Pár adat összehasonlítás képp: 2000ccm.8v.OHC:116Le..Fogy:12liter átl 2000ccm.16v.DOHC:150LE.Fogy:9,5lit.átl 1800ccm.16v.DOHC:13 0Le.Fogy:8lit.átl 1600ccm.16v.DOHC:105Le.Fogy:6lit.átl tehát valóban gyártottak 8v-set,de a többi teljesítménye alapján cak felszereltség miatt tekinti a köztudat GSI-nek...az adatok viszont magukért beszélnek Köszi egyébként tényleg jó állapotban van,talán ezt annak is köszönheti,hogy svájcból van szada01 2008. augusztus 27. 12:54 | Válasz erre | #6 Nem okoskodásképpen(hisz még autóm sincs feltéve),de amennyire én olvastam róla,a 8 szelepes is GSi néven futott,a 16 szelepes pedig GSi 16v név alatt.Bocsánat a közbeírásért...egyébként szép állapotunak tűnik igy képről.. artmen 2008. augusztus 26. 08:04 | Válasz erre | #5 Sőtt Goromarx barátom amit irtál a végére,hogy" 2.0 8v,2.0 16v..."nos ennek is csak a másik fele állja meg az igazat(2.0 16v)az első fele(2.0 8v)nem GSI,de még ne is sport változat,amúgy is Calibra ill Vectra kapott ilyen motort,s ha felnyitsz 1 ilyen Calibra mocitetőt akkor láthatod a hengerfej fedélen az OHC feliratot..na ez mindent elárul teljesitményről,fogyasztásról,stb.. remélem kielégítő volt válaszom artmen 2008. augusztus 26. 06:47 | Válasz erre | #4 Tegyük tisztába akkor mi is az a GSI!:Tehát,létezik az 1.8-as GSI is,s ha igazán érdeklődik valaki a GSI-k után akkor a szakirodalmából megtudhatja,hogy opelGSI alatt a 16 szelepes DOHC vezérléső(Duplavezérműtengelyes)autókat értjük!!!Vilinger voltam remélem(nem véletlen a 105 paci odaBASS 2008. augusztus 25. 12:08 | Válasz erre | #3 Hali! Adatokat írjál(szokásos műszaki adatai + ár, évjárat, műszaki stb..) már létszi róla ide, mailben v. priviben.. Köszi előre is. Üdv, Gábor, Jászberényből Goromarx 2008. augusztus 24. 23:41 | Válasz erre | #2 hát 1.6os gsi nem létezik 2.0 8v,2.0 16v... Gupszii 2008. augusztus 24. 20:05 | Válasz erre | #1 Miért is gsi ez??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 szép! :lol: Nekem is 2.0 8v van és a fogyasztásom 8,5-9 között van városban. Az a 12 liter túlvan dimnezionálva szerintem... Az biztos ,hogy gyengébb mint a 16v,de azért ennyivel nem szarabb szerintem ,mint ahogy azon a fórumon előadják. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Az a 12 liter túlvan dimnezionálva szerintem... :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 :lol: :lol: :lol: :D :D No Lanti ,mond meg a tutit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 jó,de ne olyan NE fogyasztását vegyétek figyelembe amelyiknél a benzin már a motorolajjal is keveredik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Tegyük tisztába akkor mi is az a GSI!:Tehát,létezik az 1.8-as GSI is,s ha igazán érdeklődik valaki a GSI-k után akkor a szakirodalmából megtudhatja,hogy opelGSI alatt a 16 szelepes DOHC vezérléső(Duplavezérműtengelyes)autókat értjük!!! Miért nyomták a 3 ajtós C20NE-re a gsi feliratot? Akkor az 1.4 16v is gsi? :lol: :lol: Melyik szakirodalom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 nahh meg sztem a fogyi igazából lábfüggő :lol: lehet a 8V-vel 18L is csinálni+a 16V 22L. én nekem 10 alatt van,nahpersze ha jó a lambdám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Miért nyomták a 3 ajtós C20NE-re a gsi feliratot? Akkor az 1.4 16v is gsi? :lol: :lol: Melyik szakirodalom? jah meg akkor a GSD,csak az D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 szép! :lol: Nekem is 2.0 8v van és a fogyasztásom 8,5-9 között van városban. Az a 12 liter túlvan dimnezionálva szerintem... Az biztos ,hogy gyengébb mint a 16v,de azért ennyivel nem szarabb szerintem ,mint ahogy azon a fórumon előadják. :lol: igen nem véletlen a 30pár ló különbség... de filozófikusan : mindennél,és mindenkinél van erősebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 No Lanti ,mond meg a tutit :D már leírtam... ja hogy azt a topicot nem látod... :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 nahh meg sztem a fogyi igazából lábfüggő :lol: lehet a 8V-vel 18L is csinálni+a 16V 22L. én nekem 10 alatt van,nahpersze ha jó a lambdám :lol: Ha egy NE jó sztem ekkora külömbség nincs mit ez a csákó ír! nem is tudom nekem valaki írta hogy azé lehet tartani a tempót egy NE vel Xe hez nem aztmondom lenyomja de akkor is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Sohaa nenyomj fulba kretétnt! :lol: :lol: :lol: You never go full retarted! :D Űtté a kádban asztán röhögté rajta ha fingasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ha egy NE jó sztem ekkora külömbség nincs mit ez a csákó ír! nem is tudom nekem valaki írta hogy azé lehet tartani a tempót egy NE vel Xe hez nem aztmondom lenyomja de akkor is :lol: a 18 és a 22 kb. szted nem esznek meg ennyit??ha race van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 a 18 és a 22 kb. szted nem esznek meg ennyit??ha race van??? Hát dehogyisnem sztem többet is! ha kapja az ívet de normálhasználat melett biztosnem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts