Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Elértem a 2000. hozzászólásomat :D :lol: http://kepfeltoltes.hu/081007/2000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én ma kerekíteni akarok :D 5000 Ig itt még nemszabályzott! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Laci! Telót fogadjunk nem kérdezted meg? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Laci találtam neked faxa felniket :D :D :lol: jajj tesvérem ezzel tutko tuning lenne a verda a Kínaiak imádnának! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Én ma kerekíteni akarok :D 5000 Ig itt még nemszabályzott! :lol: :lol: Majd jól le leszel szabályozva, azt leshetsz :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Elértem a 2000. hozzászólásomat :D :lol: http://kepfeltoltes.hu/081007/2000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg na én meg kereshetek egy 20.000-ig forgó F1 műszeregységet... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 na én meg kereshetek egy 20.000-ig forgó F1 műszeregységet... :lol: :lol: Ez jó 22000-ig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ja nem lesz meg a coolerezésem sajnos...nincs aki meghekkelje...én meg a kúton nem szívesen vágok bele...holott meg lehetne csinálni...lökös le (nem egyszerű) aztán megnézni, hogy mi hova hány méter...kell flex meg cső, meg szilikoncső (ami van a Fodornál)...szal egy jó nap alatt össze lehetne szórni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ja nem lesz meg a coolerezésem sajnos...nincs aki meghekkelje...én meg a kúton nem szívesen vágok bele...holott meg lehetne csinálni...lökös le (nem egyszerű) aztán megnézni, hogy mi hova hány méter...kell flex meg cső, meg szilikoncső (ami van a Fodornál)...szal egy jó nap alatt össze lehetne szórni... úgyis hideg lesz.. de amúgy akkor legalább nagy turbo legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 de amúgy akkor legalább nagy turbo legyen :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 úgyis hideg lesz.. de amúgy akkor legalább nagy turbo legyen :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ja nem lesz meg a coolerezésem sajnos...nincs aki meghekkelje...én meg a kúton nem szívesen vágok bele...holott meg lehetne csinálni...lökös le (nem egyszerű) aztán megnézni, hogy mi hova hány méter...kell flex meg cső, meg szilikoncső (ami van a Fodornál)...szal egy jó nap alatt össze lehetne szórni... Lender miért nem vállalja?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Azért azt vedd figyelembe hogy Antinak milyen mély műszaki tartalmat hordoznak hozzászólásai és nem csak a levegőbe beszél :lol: :lol: :lol: Ez alattomos volt, hisz minnél több fórum, annál több tapasztalat és értékes infó :lol: Pacseeeeeee :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Köszi, nekem is teccenek, nagy feeling volt a Commodore-val menni a városban :-) mennyasszonyvisszarablós kép-videó nincs ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Lender miért nem vállalja?????? Nem igazán akar melózni...kb ezt láttam rajta... :lol: :lol: meg ő nem nyúl a lököshöz...és társai...szal nem tom...meg vett valami horgásztavat, aztán azt csinálja ezerrel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nem igazán akar melózni...kb ezt láttam rajta... :lol: :lol: Én már két éve is ezt láttam rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Én már két éve is ezt láttam rajta :lol: Én ezt látom magamon is...mégsem utálom magam... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 ....Az CARAVAN. :lol: :lol:.... Add fel :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 összedobjuk csütörtök este a parkolóban, Anti? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ez alattomos volt, hisz minnél több fórum, annál több tapasztalat és értékes infó :lol: Pacseeeeeee :lol: :lol: :D :D Eztetet nem is vonom kétségbe hisz voltmár hívásom Antifelé oylan érdeklődős kérdezősös :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Laci! Telót fogadjunk nem kérdezted meg? :lol: :lol: :lol: megkérdeztem, a magyargaris novi ujj N95 8G független 100 felett van , aztmondta ami olcsóbb az hamis kínai szal nevedd mag azt amit mutattál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Eztetet nem is vonom kétségbe hisz voltmár hívásom Antifelé oylan érdeklődős kérdezősös :D Ha tok valamit úgy is megmondom...ha nem, akkor megadom a Sonique számát... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ha tok valamit úgy is megmondom...ha nem, akkor megadom a Sonique számát... :lol: :lol: :lol: Subi nem ér rá sajna, maradt Kurgyis kolllega :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ha tok valamit úgy is megmondom...ha nem, akkor megadom a Sonique számát... :lol: :lol: :lol: jajaj :D :D :lol: tényleg nemtom hogy állhat a leírással... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Subi nem ér rá sajna, maradt Kurgyis kolllega :lol: Mennyit fizet, hogy hozzányúlhat az autómhoz??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 jajaj :lol: :lol: :lol: tényleg nemtom hogy állhat a leírással... :D Sokat melózik...szerintem sehogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts