Xray Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Elértem a 2000. hozzászólásomat :D :lol: http://kepfeltoltes.hu/081007/2000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én ma kerekíteni akarok :D 5000 Ig itt még nemszabályzott! :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Laci! Telót fogadjunk nem kérdezted meg? :lol: :lol: :lol:
Xray Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Laci találtam neked faxa felniket :D :D :lol: jajj tesvérem ezzel tutko tuning lenne a verda a Kínaiak imádnának! :lol: :lol: :lol:
Stefan Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Én ma kerekíteni akarok :D 5000 Ig itt még nemszabályzott! :lol: :lol: Majd jól le leszel szabályozva, azt leshetsz :D :lol:
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Elértem a 2000. hozzászólásomat :D :lol: http://kepfeltoltes.hu/081007/2000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg na én meg kereshetek egy 20.000-ig forgó F1 műszeregységet... :lol: :lol:
Stefan Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 na én meg kereshetek egy 20.000-ig forgó F1 műszeregységet... :lol: :lol: Ez jó 22000-ig :lol:
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Ja nem lesz meg a coolerezésem sajnos...nincs aki meghekkelje...én meg a kúton nem szívesen vágok bele...holott meg lehetne csinálni...lökös le (nem egyszerű) aztán megnézni, hogy mi hova hány méter...kell flex meg cső, meg szilikoncső (ami van a Fodornál)...szal egy jó nap alatt össze lehetne szórni...
Lanti Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Ja nem lesz meg a coolerezésem sajnos...nincs aki meghekkelje...én meg a kúton nem szívesen vágok bele...holott meg lehetne csinálni...lökös le (nem egyszerű) aztán megnézni, hogy mi hova hány méter...kell flex meg cső, meg szilikoncső (ami van a Fodornál)...szal egy jó nap alatt össze lehetne szórni... úgyis hideg lesz.. de amúgy akkor legalább nagy turbo legyen :lol:
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 de amúgy akkor legalább nagy turbo legyen :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 úgyis hideg lesz.. de amúgy akkor legalább nagy turbo legyen :lol: :lol: :lol: :D :D
coupe Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Ja nem lesz meg a coolerezésem sajnos...nincs aki meghekkelje...én meg a kúton nem szívesen vágok bele...holott meg lehetne csinálni...lökös le (nem egyszerű) aztán megnézni, hogy mi hova hány méter...kell flex meg cső, meg szilikoncső (ami van a Fodornál)...szal egy jó nap alatt össze lehetne szórni... Lender miért nem vállalja??????
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Azért azt vedd figyelembe hogy Antinak milyen mély műszaki tartalmat hordoznak hozzászólásai és nem csak a levegőbe beszél :lol: :lol: :lol: Ez alattomos volt, hisz minnél több fórum, annál több tapasztalat és értékes infó :lol: Pacseeeeeee :D :D :lol: :lol:
Gelko Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Köszi, nekem is teccenek, nagy feeling volt a Commodore-val menni a városban :-) mennyasszonyvisszarablós kép-videó nincs ? :lol:
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Lender miért nem vállalja?????? Nem igazán akar melózni...kb ezt láttam rajta... :lol: :lol: meg ő nem nyúl a lököshöz...és társai...szal nem tom...meg vett valami horgásztavat, aztán azt csinálja ezerrel...
Albert Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Nem igazán akar melózni...kb ezt láttam rajta... :lol: :lol: Én már két éve is ezt láttam rajta :lol:
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Én már két éve is ezt láttam rajta :lol: Én ezt látom magamon is...mégsem utálom magam... :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 ....Az CARAVAN. :lol: :lol:.... Add fel :lol: :lol: :D :D
yooccoo Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 összedobjuk csütörtök este a parkolóban, Anti? :lol:
Xray Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Ez alattomos volt, hisz minnél több fórum, annál több tapasztalat és értékes infó :lol: Pacseeeeeee :lol: :lol: :D :D Eztetet nem is vonom kétségbe hisz voltmár hívásom Antifelé oylan érdeklődős kérdezősös :lol:
Xray Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Laci! Telót fogadjunk nem kérdezted meg? :lol: :lol: :lol: megkérdeztem, a magyargaris novi ujj N95 8G független 100 felett van , aztmondta ami olcsóbb az hamis kínai szal nevedd mag azt amit mutattál! :D
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Eztetet nem is vonom kétségbe hisz voltmár hívásom Antifelé oylan érdeklődős kérdezősös :D Ha tok valamit úgy is megmondom...ha nem, akkor megadom a Sonique számát... :lol: :lol: :lol:
Vktr Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Ha tok valamit úgy is megmondom...ha nem, akkor megadom a Sonique számát... :lol: :lol: :lol: Subi nem ér rá sajna, maradt Kurgyis kolllega :D
Xray Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Ha tok valamit úgy is megmondom...ha nem, akkor megadom a Sonique számát... :lol: :lol: :lol: jajaj :D :D :lol: tényleg nemtom hogy állhat a leírással... :lol:
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Subi nem ér rá sajna, maradt Kurgyis kolllega :lol: Mennyit fizet, hogy hozzányúlhat az autómhoz??? :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 jajaj :lol: :lol: :lol: tényleg nemtom hogy állhat a leírással... :D Sokat melózik...szerintem sehogy...
Recommended Posts