Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Ja nem lesz meg a coolerezésem sajnos...nincs aki meghekkelje...én meg a kúton nem szívesen vágok bele...holott meg lehetne csinálni...lökös le (nem egyszerű) aztán megnézni, hogy mi hova hány méter...kell flex meg cső, meg szilikoncső (ami van a Fodornál)...szal egy jó nap alatt össze lehetne szórni...

Elküldve
Ja nem lesz meg a coolerezésem sajnos...nincs aki meghekkelje...én meg a kúton nem szívesen vágok bele...holott meg lehetne csinálni...lökös le (nem egyszerű) aztán megnézni, hogy mi hova hány méter...kell flex meg cső, meg szilikoncső (ami van a Fodornál)...szal egy jó nap alatt össze lehetne szórni...

úgyis hideg lesz.. de amúgy akkor legalább nagy turbo legyen :lol:

Elküldve

Lender miért nem vállalja??????

Elküldve
Azért azt vedd figyelembe hogy Antinak milyen mély műszaki tartalmat hordoznak hozzászólásai és nem csak a levegőbe beszél :lol: :lol: :lol:

Ez alattomos volt, hisz minnél több fórum, annál több tapasztalat és értékes infó :lol:

Pacseeeeeee :D :D :lol: :lol:

Elküldve
Lender miért nem vállalja??????

Nem igazán akar melózni...kb ezt láttam rajta... :lol: :lol: meg ő nem nyúl a lököshöz...és társai...szal nem tom...meg vett valami horgásztavat, aztán azt csinálja ezerrel...

Elküldve
Ez alattomos volt, hisz minnél több fórum, annál több tapasztalat és értékes infó :lol:

Pacseeeeeee :lol: :lol: :D :D

Eztetet nem is vonom kétségbe hisz voltmár hívásom Antifelé oylan érdeklődős kérdezősös :lol:

Elküldve
Laci!

Telót fogadjunk nem kérdezted meg? :lol: :lol: :lol:

megkérdeztem, a magyargaris novi ujj N95 8G független 100 felett van , aztmondta ami olcsóbb az hamis kínai szal nevedd mag azt amit mutattál! :D

Elküldve
Eztetet nem is vonom kétségbe hisz voltmár hívásom Antifelé oylan érdeklődős kérdezősös :D

Ha tok valamit úgy is megmondom...ha nem, akkor megadom a Sonique számát... :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Ha tok valamit úgy is megmondom...ha nem, akkor megadom a Sonique számát... :lol: :lol: :lol:

Subi nem ér rá sajna, maradt Kurgyis kolllega :D

Elküldve

jajaj :D :D :lol: tényleg nemtom hogy állhat a leírással... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.