Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem vótam Pista, B7-ben, odáig én már nem jutottam :D

Ja igen Racce, már emlékszem így hogy említed :lol:

Az hittem, hogy papírkutya voltál és nem bírtad ki zárásig, de hogy el sem jutottál oda ? :lol: :lol: :D

Nem vagy edzésben :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Definiáld mit jelent nálad a korán? 9-kor indulás?

Meg kellene már tanulnom elindulni, lehetne jókat menni ezzel a kocsival de a rajtnál elrontom :lol:

8-kor ott...kapunyitáskor...mert még slickcserebere, gépátvátel stb...9-kor állsz rajthoz...

Elküldve
Az hittem, hogy papírkutya voltál és nem bírtad ki zárásig, de hogy el sem jutottál oda ? :lol: :lol: :lol:

Nem vagy edzésben :D :lol: :lol:

Kérdezd meg tőle mi történt 11 után, nagyon szívesen elmondja amiket meséltek neki :lol:

Motorcserét Patyi csinálja :D

Elküldve
Az hittem, hogy papírkutya voltál és nem bírtad ki zárásig, de hogy el sem jutottál oda ? :lol: :lol: :lol:

Nem vagy edzésben :lol: :lol: :lol:

:D :D :lol:

Elküldve
Nemazé de azt a jégeres nyakláncot én adtam neked és tovább adod az ajándékot hogy aztán elherdálják. Na így adjon neked valamit is az ember.

Nemmmmmm elherdáltaaaammmm, továbbadtam :lol: Különben is az ilyen hawaiI vodoooocuccokat nem illdomos sokáig 1 embernek stoppolnia :lol: :D

Nem tudtam külöben, hogy tőled kapta, azt hittem valamilyen Jéééger akció volt b7ben :lol:

Elküldve
Nemmmmmm elherdáltaaaammmm, továbbadtam :lol: Különben is az ilyen hawaiI vodoooocuccokat nem illdomos sokáig 1 embernek stoppolnia :lol: :D

Nem tudtam külöben, hogy tőled kapta, azt hittem valamilyen Jéééger akció volt b7ben :lol:

egyébként jól gondoltad Pitta ott szereztem a B7ben....

Elküldve
Kivéve amin MKPista is rajta van. :D De főleg azok amin a csak a Rekord :lol:

Albert ?

Nem csodálom, hogy nem ismered :lol:

Ő az !

Beszót a fórumon, beszélgessünk vele :lol: :lol: :D

1983373_d5b96f87269527ff433f45f6f10869a0_m.jpg

Elküldve

Na beszerveztem a kis csapatunkba egy új gsi tulajt :lol: Sunrise reméljük klubbtag lesz, üdvözöljük sok szeretettel, a mai nap sem ment el tétlenül :lol:

Elküldve
Na beszerveztem a kis csapatunkba egy új gsi tulajt :D sunrise0318 reméljük klubbtag lesz, üdvözöljük sok szeretettel, a mai nap sem ment el tétlenül :D

Még csak egyet??? Holnap korábban kelj, nem ezért kapod a fizetésed... :lol: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.