Lanti Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 nem neked :lol: :D vigyázzá mert rádülök :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 esküvős képek ? :lol: Esküvős képek :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 vigyázzá mert rádülök :lol: :lol: :lol: :D csúnya lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 fél év...xDde lehet kevesebb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 vigyázzá mert rádülök :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 fél év...xDde lehet kevesebb... :lol: nem akarlak elszomorítani de futureval a kövi talin se fogsz gyorsulni és most nem rád gondolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Volt kombi senator is Ez egy Commodore C Caravan :lol: A motorja pedig egy E34-ből való M60B40-es.3982ccm 286le gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Esküvős képek :-) nagyon jók, köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nem vótam Pista, B7-ben, odáig én már nem jutottam :D Ja igen Racce, már emlékszem így hogy említed :lol: Az hittem, hogy papírkutya voltál és nem bírtad ki zárásig, de hogy el sem jutottál oda ? :lol: :lol: :D Nem vagy edzésben :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Esküvős képek :-) Király képek lettek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Definiáld mit jelent nálad a korán? 9-kor indulás? Meg kellene már tanulnom elindulni, lehetne jókat menni ezzel a kocsival de a rajtnál elrontom :lol: 8-kor ott...kapunyitáskor...mert még slickcserebere, gépátvátel stb...9-kor állsz rajthoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Az hittem, hogy papírkutya voltál és nem bírtad ki zárásig, de hogy el sem jutottál oda ? :lol: :lol: :lol: Nem vagy edzésben :D :lol: :lol: Kérdezd meg tőle mi történt 11 után, nagyon szívesen elmondja amiket meséltek neki :lol: Motorcserét Patyi csinálja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 nem akarlak elszomorítani de futureval a kövi talin se fogsz gyorsulni és most nem rád gondolok :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Az hittem, hogy papírkutya voltál és nem bírtad ki zárásig, de hogy el sem jutottál oda ? :lol: :lol: :lol: Nem vagy edzésben :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Király képek lettek! :lol: Kivéve amin MKPista is rajta van. :lol: De főleg azok amin a csak a Rekord :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 fél év...xDde lehet kevesebb... :D hehe Krisssz GSI-je....nem vártam már meg őket,de kecsó tudod az okát! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nemazé de azt a jégeres nyakláncot én adtam neked és tovább adod az ajándékot hogy aztán elherdálják. Na így adjon neked valamit is az ember. Nemmmmmm elherdáltaaaammmm, továbbadtam :lol: Különben is az ilyen hawaiI vodoooocuccokat nem illdomos sokáig 1 embernek stoppolnia :lol: :D Nem tudtam külöben, hogy tőled kapta, azt hittem valamilyen Jéééger akció volt b7ben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nemmmmmm elherdáltaaaammmm, továbbadtam :lol: Különben is az ilyen hawaiI vodoooocuccokat nem illdomos sokáig 1 embernek stoppolnia :lol: :D Nem tudtam külöben, hogy tőled kapta, azt hittem valamilyen Jéééger akció volt b7ben :lol: egyébként jól gondoltad Pitta ott szereztem a B7ben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Kivéve amin MKPista is rajta van. :D De főleg azok amin a csak a Rekord :lol: Albert ? Nem csodálom, hogy nem ismered :lol: Ő az ! Beszót a fórumon, beszélgessünk vele :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Még maj ma töccsük fel a vacsorásokat, me 600db lett csak jó belőle, még válogatni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 egyébként jól gondoltad Pitta ott szereztem a B7ben.... Akóóó hahópihe megen miről hadovál ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na beszerveztem a kis csapatunkba egy új gsi tulajt :lol: Sunrise reméljük klubbtag lesz, üdvözöljük sok szeretettel, a mai nap sem ment el tétlenül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Akóóó hahópihe megen miről hadovál ? :lol: :D :lol: :lol: passsz....talán menstruál.... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 http://www.duen.hu/kepek/foto/081004_kakuc...rift_EB_052.jpg azt lehet tudni h Vauxhall vagy átépített ? Ezt sem kell már sokat ültetni :lol: Hátsó ajtónál a kipuffffff jön ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na beszerveztem a kis csapatunkba egy új gsi tulajt :D sunrise0318 reméljük klubbtag lesz, üdvözöljük sok szeretettel, a mai nap sem ment el tétlenül :D Még csak egyet??? Holnap korábban kelj, nem ezért kapod a fizetésed... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts