Racce Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 :lol: :lol: Képet láttad ? Dizájned báj Jéger :lol: Alapvetően szombaton szoktunk mozdulni :lol: Pszzzzzzzzzzttttttt....Ne bántsd a csendes gyilkost :lol: :lol: jaja láttam :D ja tiszta szíbből adtam neked azt a cuccot ajándékba te meg elqurváztad :D alapvetően csak kicsit volt vasárnap :lol: nem bántom én :lol:
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Nekem az A oszlop nem jön be, sőt szerinte nagyon nem szép! :lol: Igen...csak sok lehetőség nem nagyon van sajnos...
Racce Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Mi volt morrisonsban? :D :lol: :lol: elmeséljem???? :lol: :lol: "ááááuuaaááá,honnaaa tutttdtttad,hottyyjj nekkkjemm isssh tcéhúúczsikkkpszeem vaan???" :D mondjuk nem tudom,hogy jött ez neked,mert ezt azután mondtad,hogy megkérdezted tőlem,hogy milyen verdám van...:lol:
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 jaja láttam :lol: ja tiszta szíbből adtam neked azt a cuccot ajándékba te meg elqurváztad :lol: alapvetően csak kicsit volt vasárnap :D nem bántom én :lol: Olyan tuti jégeres sálat kapsz majd - ha megtalálom -, hogy ha meglátod, akkor soha többet nem akarod levenni :D :lol: :lol: :lol:
Racce Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Olyan tuti jégeres sálat kapsz majd - ha megtalálom -, hogy ha meglátod, akkor soha többet nem akarod levenni :lol: :lol: :D :D isten tarcccsa meg jószokásod drága testvérem :lol: húúú,de szomjas vagyok...7vége?? valami??? :lol:
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Na végre összeszedtem az adatokat a papírról! :D Először is köszi Voszi mindent, aztán főleg az hogy vittél egy karikát az OPC-vel, nagyon állatul megy :lol: :lol: Csak 3x mentem, sok értelme nem lett volna többször, rendőrök is mentek ott el biztosan lehetett volna még javítani, de ez is jó! 0-100-ra = 6.95 sec 201m = 9.61 @ 123.6 Km/h 402m = 14.76 @ 154.6 Km/h :lol: Oszi kicsit mást írt...vagyis 10 coll rollouttal 14.9 bár ez is szép nagyon... :lol: :D
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Oszi kicsit mást írt...vagyis 10 coll rollouttal 14.9 bár ez is szép nagyon... :D :lol: Na most meg megint mást írt...kész ez a csávó...szal 14.7 így mégszebb... :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Tényleg szombaton Lacházára ki jön??? Én már korán reggel kint szeretnék lenni...mert a terv a "megyek párat" és utána nézem a nagyokat...most utoljára is jól bevált... :lol:
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 isten tarcccsa meg jószokásod drága testvérem :D húúú,de szomjas vagyok...7vége?? valami??? :lol: Háááááááá meglássuk mi alakul hétvégén :lol: :lol: :D
Racce Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 jóóvan :lol: priviben küldöm a számom! :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 jóóvan :D priviben küldöm a számom! :lol: :lol: Tárolva :lol: :D
Xray Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Nekem az A oszlop nem jön be, sőt szerinte nagyon nem szép! :lol: Énsem oda tettem sokat betakar! Mivel az autóban nemdohányzunk így a hamutatót kidobtam és én benyomtam oda! :lol: psze WC papírgurigából van minden IGAZ PÍÍÍSTA!!!! ????? :lol: Ha kell a leirás képek a konzol elkészültéről akkor postázom! Csak Csabeee adj egy épkézláb emailt! :D Ui: 6.97 0-100 Dynoval! Nemrég mértük! psze ha lehet hinni neki :D 16" felóval!!!!
Pehi Csabi Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 jaja láttam :lol: ja tiszta szíbből adtam neked azt a cuccot ajándékba te meg elqurváztad :lol: alapvetően csak kicsit volt vasárnap :lol: Nemazé de azt a jégeres nyakláncot én adtam neked és tovább adod az ajándékot hogy aztán elherdálják. Na így adjon neked valamit is az ember.
redline Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Tényleg szombaton Lacházára ki jön??? Én már korán reggel kint szeretnék lenni...mert a terv a "megyek párat" és utána nézem a nagyokat...most utoljára is jól bevált... :lol: Definiáld mit jelent nálad a korán? 9-kor indulás? Meg kellene már tanulnom elindulni, lehetne jókat menni ezzel a kocsival de a rajtnál elrontom :lol:
Lacee Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Nem vótam Pista, B7-ben, odáig én már nem jutottam :D Ja igen Racce, már emlékszem így hogy említed :lol: elmeséljem???? :lol: :lol: "ááááuuaaááá,honnaaa tutttdtttad,hottyyjj nekkkjemm isssh tcéhúúczsikkkpszeem vaan???" :D mondjuk nem tudom,hogy jött ez neked,mert ezt azután mondtad,hogy megkérdezted tőlem,hogy milyen verdám van...:lol:
Stefan Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Ezt nézd Píísta: http://duen.hu/kepek/foto/081004_kakucs/Du...rift_EB_056.jpg Még az összecsukható szék is stimmel :lol:
Xray Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Definiáld mit jelent nálad a korán? 9-kor indulás? Meg kellene már tanulnom elindulni, lehetne jókat menni ezzel a kocsival de a rajtnál elrontom :lol: Ha a füledre halgatsz nem a szemedre nemtod elrontani! :lol: :lol:
Gelko Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Volt kombi senator is jah de az nem így nézett ki...ilyen külsővel Rekord Caravan volt amire rátették a senator frontot h beleférjen a 6 hengeres motor,de ez Vauxhall volt és nem Opel...ilyen van pl Nagy István fórumozónknak... ilyen az eredeti Senator Caravan (irmscher) de a tévedés jogát fenntartom :lol: esküvős képek ? :lol:
Lanti Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Tényleg szombaton Lacházára ki jön??? Én már korán reggel kint szeretnék lenni...mert a terv a "megyek párat" és utána nézem a nagyokat...most utoljára is jól bevált... :lol: én meek és a reggel jó... csak ne keljen várni rád! :lol:
kiskecso Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Hát nem egy ATS Cup...de azért kerek és gurul szerencsére... :lol: :lol: hogy a te szavaiddal éljek...lejtőn a szar is gurul :lol:
Lanti Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 hogy a te szavaiddal éljek...lejtőn a szar is gurul :lol: most beszótál kiskancsó? :lol:
Recommended Posts