Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
:lol: :lol:

Képet láttad ? Dizájned báj Jéger :lol:

Alapvetően szombaton szoktunk mozdulni :lol:

Pszzzzzzzzzzttttttt....Ne bántsd a csendes gyilkost :lol: :lol:

jaja láttam :D ja tiszta szíbből adtam neked azt a cuccot ajándékba te meg elqurváztad :D alapvetően csak kicsit volt vasárnap :lol:

nem bántom én :lol:

Elküldve
Mi volt morrisonsban? :D :lol: :lol:

elmeséljem???? :lol: :lol:

"ááááuuaaááá,honnaaa tutttdtttad,hottyyjj nekkkjemm isssh tcéhúúczsikkkpszeem vaan???" :D

mondjuk nem tudom,hogy jött ez neked,mert ezt azután mondtad,hogy megkérdezted tőlem,hogy milyen verdám van...:lol:

Elküldve
jaja láttam :lol: ja tiszta szíbből adtam neked azt a cuccot ajándékba te meg elqurváztad :lol: alapvetően csak kicsit volt vasárnap :D

nem bántom én :lol:

Olyan tuti jégeres sálat kapsz majd - ha megtalálom -, hogy ha meglátod, akkor soha többet nem akarod levenni :D :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Olyan tuti jégeres sálat kapsz majd - ha megtalálom -, hogy ha meglátod, akkor soha többet nem akarod levenni :lol: :lol: :D :D

isten tarcccsa meg jószokásod drága testvérem :lol: húúú,de szomjas vagyok...7vége?? valami??? :lol:

Elküldve
Na végre összeszedtem az adatokat a papírról! :D

Először is köszi Voszi mindent, aztán főleg az hogy vittél egy karikát az OPC-vel, nagyon állatul megy :lol: :lol:

Csak 3x mentem, sok értelme nem lett volna többször, rendőrök is mentek ott el biztosan lehetett volna még javítani, de ez is jó!

0-100-ra = 6.95 sec

201m = 9.61 @ 123.6 Km/h

402m = 14.76 @ 154.6 Km/h

:lol:

Oszi kicsit mást írt...vagyis 10 coll rollouttal 14.9 bár ez is szép nagyon... :lol: :D

Elküldve
Oszi kicsit mást írt...vagyis 10 coll rollouttal 14.9 bár ez is szép nagyon... :D :lol:

Na most meg megint mást írt...kész ez a csávó...szal 14.7 így mégszebb... :lol: :lol:

Elküldve

Tényleg szombaton Lacházára ki jön???

Én már korán reggel kint szeretnék lenni...mert a terv a "megyek párat" és utána nézem a nagyokat...most utoljára is jól bevált... :lol:

Elküldve
Nekem az A oszlop nem jön be, sőt szerinte nagyon nem szép! :lol:

Énsem oda tettem sokat betakar! Mivel az autóban nemdohányzunk így a hamutatót kidobtam és én benyomtam oda! :lol:

psze WC papírgurigából van minden IGAZ PÍÍÍSTA!!!! ????? :lol:

Ha kell a leirás képek a konzol elkészültéről akkor postázom! Csak Csabeee adj egy épkézláb emailt! :D

Ui: 6.97 0-100 Dynoval! Nemrég mértük! psze ha lehet hinni neki :D 16" felóval!!!!

Elküldve
jaja láttam :lol: ja tiszta szíbből adtam neked azt a cuccot ajándékba te meg elqurváztad :lol: alapvetően csak kicsit volt vasárnap :lol:

Nemazé de azt a jégeres nyakláncot én adtam neked és tovább adod az ajándékot hogy aztán elherdálják. Na így adjon neked valamit is az ember.

Elküldve

Én már korán reggel kint szeretnék lenni...mert a terv a "megyek párat" és utána nézem a nagyokat...most utoljára is jól bevált... :lol:

Definiáld mit jelent nálad a korán? 9-kor indulás?

Meg kellene már tanulnom elindulni, lehetne jókat menni ezzel a kocsival de a rajtnál elrontom :lol:

Elküldve

Nem vótam Pista, B7-ben, odáig én már nem jutottam :D

Ja igen Racce, már emlékszem így hogy említed :lol:

elmeséljem???? :lol: :lol:

"ááááuuaaááá,honnaaa tutttdtttad,hottyyjj nekkkjemm isssh tcéhúúczsikkkpszeem vaan???" :D

mondjuk nem tudom,hogy jött ez neked,mert ezt azután mondtad,hogy megkérdezted tőlem,hogy milyen verdám van...:lol:

Elküldve
Definiáld mit jelent nálad a korán? 9-kor indulás?

Meg kellene már tanulnom elindulni, lehetne jókat menni ezzel a kocsival de a rajtnál elrontom :lol:

Ha a füledre halgatsz nem a szemedre nemtod elrontani! :lol: :lol:

Elküldve
Volt kombi senator is

jah de az nem így nézett ki...ilyen külsővel Rekord Caravan volt amire rátették a senator frontot h beleférjen a 6 hengeres motor,de ez Vauxhall volt és nem Opel...ilyen van pl Nagy István fórumozónknak...

ilyen az eredeti Senator Caravan (irmscher)

36454421.jpg

36454420.jpg

de a tévedés jogát fenntartom :lol:

esküvős képek ? :lol:

Elküldve

én meek és a reggel jó... csak ne keljen várni rád! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.