Racce Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 :lol: :lol: Képet láttad ? Dizájned báj Jéger :lol: Alapvetően szombaton szoktunk mozdulni :lol: Pszzzzzzzzzzttttttt....Ne bántsd a csendes gyilkost :lol: :lol: jaja láttam :D ja tiszta szíbből adtam neked azt a cuccot ajándékba te meg elqurváztad :D alapvetően csak kicsit volt vasárnap :lol: nem bántom én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nekem az A oszlop nem jön be, sőt szerinte nagyon nem szép! :lol: Igen...csak sok lehetőség nem nagyon van sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Mi volt morrisonsban? :D :lol: :lol: elmeséljem???? :lol: :lol: "ááááuuaaááá,honnaaa tutttdtttad,hottyyjj nekkkjemm isssh tcéhúúczsikkkpszeem vaan???" :D mondjuk nem tudom,hogy jött ez neked,mert ezt azután mondtad,hogy megkérdezted tőlem,hogy milyen verdám van...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 jaja láttam :lol: ja tiszta szíbből adtam neked azt a cuccot ajándékba te meg elqurváztad :lol: alapvetően csak kicsit volt vasárnap :D nem bántom én :lol: Olyan tuti jégeres sálat kapsz majd - ha megtalálom -, hogy ha meglátod, akkor soha többet nem akarod levenni :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Olyan tuti jégeres sálat kapsz majd - ha megtalálom -, hogy ha meglátod, akkor soha többet nem akarod levenni :lol: :lol: :D :D isten tarcccsa meg jószokásod drága testvérem :lol: húúú,de szomjas vagyok...7vége?? valami??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na végre összeszedtem az adatokat a papírról! :D Először is köszi Voszi mindent, aztán főleg az hogy vittél egy karikát az OPC-vel, nagyon állatul megy :lol: :lol: Csak 3x mentem, sok értelme nem lett volna többször, rendőrök is mentek ott el biztosan lehetett volna még javítani, de ez is jó! 0-100-ra = 6.95 sec 201m = 9.61 @ 123.6 Km/h 402m = 14.76 @ 154.6 Km/h :lol: Oszi kicsit mást írt...vagyis 10 coll rollouttal 14.9 bár ez is szép nagyon... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Oszi kicsit mást írt...vagyis 10 coll rollouttal 14.9 bár ez is szép nagyon... :D :lol: Na most meg megint mást írt...kész ez a csávó...szal 14.7 így mégszebb... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Tényleg szombaton Lacházára ki jön??? Én már korán reggel kint szeretnék lenni...mert a terv a "megyek párat" és utána nézem a nagyokat...most utoljára is jól bevált... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 isten tarcccsa meg jószokásod drága testvérem :D húúú,de szomjas vagyok...7vége?? valami??? :lol: Háááááááá meglássuk mi alakul hétvégén :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 jóóvan :lol: priviben küldöm a számom! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 jóóvan :D priviben küldöm a számom! :lol: :lol: Tárolva :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nekem az A oszlop nem jön be, sőt szerinte nagyon nem szép! :lol: Énsem oda tettem sokat betakar! Mivel az autóban nemdohányzunk így a hamutatót kidobtam és én benyomtam oda! :lol: psze WC papírgurigából van minden IGAZ PÍÍÍSTA!!!! ????? :lol: Ha kell a leirás képek a konzol elkészültéről akkor postázom! Csak Csabeee adj egy épkézláb emailt! :D Ui: 6.97 0-100 Dynoval! Nemrég mértük! psze ha lehet hinni neki :D 16" felóval!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 jaja láttam :lol: ja tiszta szíbből adtam neked azt a cuccot ajándékba te meg elqurváztad :lol: alapvetően csak kicsit volt vasárnap :lol: Nemazé de azt a jégeres nyakláncot én adtam neked és tovább adod az ajándékot hogy aztán elherdálják. Na így adjon neked valamit is az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Tényleg szombaton Lacházára ki jön??? Én már korán reggel kint szeretnék lenni...mert a terv a "megyek párat" és utána nézem a nagyokat...most utoljára is jól bevált... :lol: Definiáld mit jelent nálad a korán? 9-kor indulás? Meg kellene már tanulnom elindulni, lehetne jókat menni ezzel a kocsival de a rajtnál elrontom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nem vótam Pista, B7-ben, odáig én már nem jutottam :D Ja igen Racce, már emlékszem így hogy említed :lol: elmeséljem???? :lol: :lol: "ááááuuaaááá,honnaaa tutttdtttad,hottyyjj nekkkjemm isssh tcéhúúczsikkkpszeem vaan???" :D mondjuk nem tudom,hogy jött ez neked,mert ezt azután mondtad,hogy megkérdezted tőlem,hogy milyen verdám van...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ezt nézd Píísta: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ezt nézd Píísta: http://duen.hu/kepek/foto/081004_kakucs/Du...rift_EB_056.jpg Még az összecsukható szék is stimmel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 azt lehet tudni h Vauxhall vagy átépített ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Definiáld mit jelent nálad a korán? 9-kor indulás? Meg kellene már tanulnom elindulni, lehetne jókat menni ezzel a kocsival de a rajtnál elrontom :lol: Ha a füledre halgatsz nem a szemedre nemtod elrontani! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Volt kombi senator is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Volt kombi senator is jah de az nem így nézett ki...ilyen külsővel Rekord Caravan volt amire rátették a senator frontot h beleférjen a 6 hengeres motor,de ez Vauxhall volt és nem Opel...ilyen van pl Nagy István fórumozónknak... ilyen az eredeti Senator Caravan (irmscher) de a tévedés jogát fenntartom :lol: esküvős képek ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Tényleg szombaton Lacházára ki jön??? Én már korán reggel kint szeretnék lenni...mert a terv a "megyek párat" és utána nézem a nagyokat...most utoljára is jól bevált... :lol: én meek és a reggel jó... csak ne keljen várni rád! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Hát nem egy ATS Cup...de azért kerek és gurul szerencsére... :lol: :lol: hogy a te szavaiddal éljek...lejtőn a szar is gurul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 hogy a te szavaiddal éljek...lejtőn a szar is gurul :lol: most beszótál kiskancsó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 nem neked :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts