Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Anti... mindjárt itt a hétvége... mizu a kombínóval? :lol: :lol: Cooler megvan...holnap Lender...remélem minden gond nélkül megy majd... Slickekért meg pénteken délelőtt megyek...szal alakul... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Cooler megvan...holnap Lender...remélem minden gond nélkül megy majd... Slickekért meg pénteken délelőtt megyek...szal alakul... :lol: De be is van coolerezve? vagy csak megvetted? Lendernél szedtek ki katalizátort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Cooler megvan...holnap Lender...remélem minden gond nélkül megy majd... Slickekért meg pénteken délelőtt megyek...szal alakul... :lol: Azt hittem már hogy potyán megy el az a 11 nap! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 De be is van coolerezve? vagy csak megvetted? Lendernél szedtek ki katalizátort? Nem...kipu egyenlőre marad...csak a cooler kerül be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Azt hittem már hogy potyán megy el az a 11 nap! :lol: :lol: :lol: :D :D Soha...még lehet be is órázom... Ja meg a direktszűrőt is kiszedtem ma...kimostam...szerintem még sosem volt kimosva...mert még a kád is eldugult... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 :lol: :lol: :lol: :D Soha...még lehet be is órázom... Ja meg a direktszűrőt is kiszedtem ma...kimostam...szerintem még sosem volt kimosva...mert még a kád is eldugult... :D :lol: :lol: Aztaa, még nem takarítottad mióta megvan? :lol: Szerencsétlen, jóhogy kapott levegőt akkor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Aztaa, még nem takarítottad mióta megvan? :lol: Szerencsétlen, jóhogy kapott levegőt akkor! Jah...nem gondoltam volna, hogy ilyen dzsuvás lehet már...azt mégis... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 ebből mi igaz? :lol: Itt már régóta van ilyen.................nincsenek is versenyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 ebből mi igaz? :lol: Itt már régóta van ilyen.................nincsenek is versenyek :lol: Neked most van kocsid ? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 ebből mi igaz? :lol: Itt már régóta van ilyen.................nincsenek is versenyek :lol: Hát már itt se nagyon van...mindenhol rendőrök...mondjuk a trafi durvább megoldás lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hát már itt se nagyon van...mindenhol rendőrök...mondjuk a trafi durvább megoldás lesz... :lol: Ejjjjj......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Neked most van kocsid ? :lol: :lol: amúgy meg az országba vagy? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 amúgy meg az országba vagy? :lol: :lol: Budapest van ott ni, nem Tulipánlend :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Budapest van ott ni, nem Tulipánlend :lol: :lol: :lol: béjemvé is van ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 béjemvé is van ott :lol: Nem vagyok otthon de Oktober végén haza kell mennem egy kisidőre családi okok miatt. :lol: Nincs autóm, biciklizem és fapapucsban járok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 béjemvé is van ott :lol: Korábban meg kompótos xe, az jobb ? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nincs autóm, biciklizem és fapapucsban járok :lol: kemény vagy csokiii :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem vagyok otthon de Oktober végén haza kell mennem egy kisidőre családi okok miatt. :lol: Nincs autóm, biciklizem és fapapucsban járok :lol: :lol: Nem kezdi ki a sarkad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Mi volt B7-ben? :D :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem vagyok otthon de Oktober végén haza kell mennem egy kisidőre családi okok miatt. :lol: Nincs autóm, biciklizem és fapapucsban járok :lol: Nem mondod komolyan, hogy bicajozni akarsz és a fix trafik miatt aggódsz ? :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem mondod komolyan, hogy bicajozni akarsz és a fix trafik miatt aggódsz ? :lol: :lol: :lol: :D Látnád amikor odafeszül az a fapapucs... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Mi volt B7-ben? :D :lol: :lol: :lol: :D Jut eszembe. Megtaláltam az elhagyottnak hitt ruhatárjegymet :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem mondod komolyan, hogy bicajozni akarsz és a fix trafik miatt aggódsz ? :lol: :lol: :lol: :D Olyan gyorsan tekerek ,hogy félek fotót kapok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Mi volt B7-ben? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zsír ha annyira emléxel a B7-ből hétvégén mint én...csak az a kül. hogy te ott voltál én meg nem... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Jut eszembe. Megtaláltam az elhagyottnak hitt ruhatárjegymet :lol: :D :D Akkor menj vissza reklamálni...vagy tedd el következő alkalomra... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts