Xray Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ott nevelkednek a grínpísz aktivisták? :D jah azt jönnek hozzánk kikötni magukat szép mondhatom! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 jah azt jönnek hozzánk kikötni magukat szép mondhatom! :lol: :lol: :lol: Ti meg poénból lövitek őket primerkörös munícióval ellátott vizipisztollyal... :D :D :lol: Tudtommal a BTK ezt nem büntetné :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ti meg poénból lövitek őket primerkörös munícióval ellátott vizipisztollyal... :lol: :lol: :lol: Tudtommal a BTK ezt nem büntetné :D Hát ugysem látnak belőle semmit , izotóppal lövöldözünk! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hát ugysem látnak belőle semmit , izotóppal lövöldözünk! :lol: :lol: Remélem amikor a gyerkőcöd készült, akkor nem izotóppal lövöldöztél! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Remélem amikor a gyerkőcöd készült, akkor nem izotóppal lövöldöztél! :lol: :lol: :lol: :lol: Azt én is remélem! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hát ugysem látnak belőle semmit , izotóppal lövöldözünk! :lol: :lol: és ha kilövöd a szemét? szerencsétlen ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 no egy kérdés ragaszta volt egy GSi műgyantás felirat a lökösre , a műgyanta psze lejött a matrinya psze fennmaradtt és baxottul odavan ragadva lökös elejére mivel lehet azt frankón leszedni hogy ne baxxam össze a fényezést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 no egy kérdés ragaszta volt egy GSi műgyantás felirat a lökösre , a műgyanta psze lejött a matrinya psze fennmaradtt és baxottul odavan ragadva lökös elejére mivel lehet azt frankón leszedni hogy ne baxxam össze a fényezést! :lol: Flex????? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Flex????? :D :lol: Igen Dini köszi szépen :lol: :lol: Erre gondoltam én is! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Flex????? :D :lol: Bontós :lol: légszürőház kivételt is vállal :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na köszi Anti a gyertya kúcsor királyú megnéztem hogy mennyire fosok a gyertyák. Főleg az egyesben lévő. Csúcs 2 pólusu van benne és gyönyörűen össze van olvadva a láb meg a közepe. Vajon mi a baja akkor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na köszi Anti a gyertya kúcsor királyú megnéztem hogy mennyire fosok a gyertyák. Főleg az egyesben lévő. Csúcs 2 pólusu van benne és gyönyörűen össze van olvadva a láb meg a közepe. Vajon mi a baja akkor? :lol: Talán hogy nincs szikra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na köszi Anti a gyertya kúcsor királyú megnéztem hogy mennyire fosok a gyertyák. Főleg az egyesben lévő. Csúcs 2 pólusu van benne és gyönyörűen össze van olvadva a láb meg a közepe. Vajon mi a baja akkor? :lol: Rozsdás hátsó ív? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na köszi Anti a gyertya kúcsor királyú megnéztem hogy mennyire fosok a gyertyák. Főleg az egyesben lévő. Csúcs 2 pólusu van benne és gyönyörűen össze van olvadva a láb meg a közepe. Vajon mi a baja akkor? :lol: Nincs mit...Tomi kulcsa szépen kiszolgálja magát... :lol: Hát elhasználódott ennyi...vagy ha nem, akkor szegény a keverék...de szívó esetében az magától nehezen kúszik el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Rozsdás hátsó ív? :lol: A helyedben visszamennék a szemészhez, és reklamálnék, hogy a lézer kicsit megcsípte az agyad szélét is... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 A helyedben visszamennék a szemészhez, és reklamálnék, hogy a lézer kicsit megcsípte az agyad szélét is... :lol: :lol: :lol: Elképzeltem Redit, amint ül muszájkabátban a cicológián, teszik elé a plecsniképeket, és mindegyikre azt mondja: "rozsdás hátsó ív".... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Elképzeltem Redit, amint ül muszájkabátban a cicológián, teszik elé a plecsniképeket, és mindegyikre azt mondja: "rozsdás hátsó ív".... :lol: :lol: :lol: - "Hogy van az, hogy maga minden képen rozsdás hátsó iveket lát???" - "Hát de doktor úúúúr...mit csináljak, ha minden képre azt rajzol..." :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ennyiért mókás játszóverda lehet...4X4 meg turbó...jópofa lehet... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ennyiért mókás játszóverda lehet...4X4 meg turbó...jópofa lehet... :lol: :lol: Sajnos ezt se olcsó fenntartani, ha valaki használni is akarja a 4 kereket, meg az összes pacit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Sajnos ezt se olcsó fenntartani, ha valaki használni is akarja a 4 kereket, meg az összes pacit :lol: Játszani még mindig jobb, mint egy let... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Igen Dini köszi szépen :D :lol: Erre gondoltam én is! :D :lol: :lol: Hőlégfúvó vagy jó erős hajszárító, nitrohigító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Anti... mindjárt itt a hétvége... mizu a kombínóval? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 RH felnik sz@ré-huggyé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts